Stay up sukat sokos liian kova erektio

Kuuma aalto vyöryy läpi kehoni, kun kätensä etsiytyy alushousuilleni, vetää ne hellästi alas, hyväilee minua pehmeästi ja kiireettä kunnes tunnen tulevani hulluksi. Yhtäkkiä tunnen jotain viileää ja surisevaa; silmäni rävähtävät auki ja näen Muusikon hymyilevän minulle ilkikurisesti. Aikansa äärirajoillani leikiteltyään Muusikko enemmänkin komentaa kuin pyytää minua kääntymään ympäri, kontalleni; tulee syvälle minuun takaapäin, lelunsa hakeutuu hellästi ja varoen vielä vapaana olevaan aukkooni.

Kun Muusikko sitten kiihdyttää tahtia, en ehdi edes varoittaa; syvältä sisältä purkautuva hyvän olon aalto iskee odottamatta, vyöryy ylitseni hallitsemattomasti. Menetän ajan ja paikan tajuni, annan tunteen viedä vailla kontrollia.

Jälkeenpäin vain vapisen Muusikon sylissä, koko kehoni on yhtä suurta hermokimppua. Muusikko suutelee kasvojani, pitelee minusta kiinni, silittelee rauhoitellen; antaa minulle aikaa palautua. Kertoo pehmeästi nauraen, että olin pitänyt vähän meteliä. Takerrun häneen avuttomana, sielustani täysin paljaana - ensimmäisen kertani jälkeen.

Emme enää palaa makuuhuoneeseen loppuvierailuni aikana; olemme molemmat täysin tyydyttyneitä. Sen sijaan istumme sohvalla lähekkäin, syömme Muusikon laittamia voileipiä, siemailemme vahvaa teetä. Muusikko opettaa minulle bassoa, ja yllättyy kun tajuaa, että osaan lukea nuotteja.

Kun kipitän kepein askelin korot kopsuen takaisin autolleni, kuulen vihellyksen. Katson parvekkeelle ja näen Muusikon nojaavan kaiteen yli leveä hymy kasvoillaan. Hän vilkuttaa minulle siihen asti, että autoni katoaa näkyvistään. Mietin kun pitkään sanoit että tämä blogi on sulle henkireikä, paikka jossa voit avautua vaikeasta elämäntilanteesta ja valinnoistasi, niin mikä on syynä näin intiimien ja henkilökohtaisten hetkien yksityiskohtaiseen paljastamiseen ja jakamiseen?

Eihän tämä mitään uutta tällä tontilla ole Nämä intiimit je henkilökohtaiset hetket - varsinkin tämä, josta nyt kirjoitin, jossa siis pitkään kytenyt fantasiani toteutettiin ihan käytännön tasolla, ensimmäistä kertaa elämässäni - ovat osa blogini eksistenssiä ja osa minua.

Onko täällä lukijakunta vaihtunut vai what? Muistelisin että juurikin nämä "yksityiskohdat" olivat haluttua tavaraa ainakin joskus aikaisemmin: Nyt on pakko olla tismalleen samaa mieltä. Tuohan on suoraan yksityiskohtaista regina-tasoista pehmopornoa häiritsevää sijamuotoa toistuvasti käyttäen , eikä enää mitään omien tunteiden ja fiilisten purkamista. Muutenkin blogi sisältää vähän liikaa superlatiivikokemuksia ollakseen, jos ei täysin fiktiota niin ainakin uskottavuutensa perusteella kyseenalainen.

Vähän maustettu täydellisyydentavoittelun tarpeessa? Että siksi ehkä ne superlatiivit Tilanteen intenssiivisyys ja uutuuden viehätys aiheuttaa sen. Saanhan mä toki elämäni huikenta seksiä playerilta nyk. Been there, done that.

Meillä kaikki lelut tahtoo luiskahtaa pois oli missä reiässä vaan aktin aikana. Player pitää yhtä nopeaa tahtia kuin tikka nokallaan. Been there, done that, tried it. D Eiiiiii, ei oikein onnistunut joten luovuttiin siitä. Olihan se ihan sillee kivaa kun oli vibra päällä ja se kutitti miestä jännästi "seinämän" läpi. Pitää ostaa oikeata kokoa eikä holvata body butterin kanssa ennen päälle pukemista ; Yleensä sheivaan vielä ensin. Mutta eihän ne montaa kertaa hyvänä pysy Täytyypä antaa niille uusi mahdollisuus, jos siis kerta väitetään että niitä voi käyttää muuallakin kuin elokuvissa D Lindexista saa sellaisia joissa on hyvä silikonireunus, pysyy hoikassakin varressa päällä ilman sukkanauhoja.

Kuvassa on jonkun mimmin jalat stay-upit päällä vailla sukkunauhoja jos katsot sivuilta, huono puoli on että kestävät kovassa menossa noin krt ennen silmäpakoja. Voi jestas, mulla meni tarina ihan ohi, kun possessiivisuffiksien väärinkäyttö rikkoi keskittymiseni. Oot ilmeisesti aika sekaisin Muusikosta, koska vastaavaa en ole sun teksteissä aiemmin huomannut. Heh, on sitä väärinkäyttöä ollut aikaisemminkin: D Mutta joo, olen myös sekaisin. Kyllä minä suosittelen edellen vaikka fun factoryn silikonisia leluja..

Joo, kannattaa varoa esimerkiksi sitä, että tuommoiset ei-anaaliseksiin-tarkoitetut-sauvat eivät vahingossa sujahda suoleen kokonaan. Täytyy myöntää että sellaisia väriseviä anaalitappeja missä ei olisi kaikenmaailman suonia tai kierteitä on vaikea löytää. Koska hei jos annat Anal go -tapin kokemattoman miehen käteen voisin vannoa että tyyppi rikkoo anaalinkalvot sillä, verta iik-iik!

Keltaisessa ruusussa myydään esim Charmeuria joka on suht hyvä, siinä ei ole myöskään sellaista juuressa kovaa muovia olevaa tattia joka voisi vahingoittaa aktin aikana miestä. Been there, done that, seen it. No mutta, anaalileluja ei annetakaan kokemattomien miesten käteen ilman ohjeistusta varovaisuudesta ja esim.

Ja tarvittaessa leluja voi tietenkin testata ensin siihen mieheen. Tässä on yksi ihan tavallinen, silikonia oleva: Ensiapuhenkilökunta on muuten vakaasti sitä mieltä, että seksileluissa pitäisi olla rannelenkki Sen verran mielenkiintoista juttua olen kuullut.

Ja siitä laajemmin koko siihen tapaan, jolla olin jo useamman vuoden hoitanut seksielämäni. Katselin junan käytävän toisella puolella istuvaa, suunnilleen ikäistäni avioparia, jotka kumpikin olivat syventyneitä omaan lukemiseensa.

Mies Iltasanomiin ja nainen Anna-lehteen. Mietin kuinka paljon yksinkertaisempaa elämäni olisi, jos minulla olisi vakituinen mies, joka pökkisi kerran viikossa ja hoitaisi yhä uudelleen kasvavan kiiman pois sillä tavoin. Kaihoisasti mietin kuinka helppoa olisi aina halun herätessä vain riisuutua, levittää jalat, asettua selälleen ja antaa miehen tehdä työt. Hetken aikaa kuvittelin itseni vieressä istuvan pariskunnan miehen alle, jalkani kohti kattoa ja miehen aisa liikkumassa pitkin työnnöin sisälläni.

Aloin jo tuntea pientä ihanaa ennakkoväreilyä reisieni välissä ja suljin silmäni, kun kuulin miehen äyskäisevän vaimolleen: Tartteeko sun koko kyynärnoja omia? Hiukan raottuneet reiteni napsahtivat yhteen.

Vakituisen mulkun mukana tulisi koko paketti, joka itsekin olisi kuitenkin mulkku. Sängyn alle unohtuneita likaisia sukkia. Ja miehellä seksi mielessä silloinkin kun itsellä ei.

Pikaisia pyllistämisiä rauhan säilyttämiseksi. Nopeaa nylkytystä juuri kun mieluummin olisi nukahtanut. Muistin katastrofaaliset avoliittoni, joista toinen oli kestänyt jopa kaksi vuotta, toinen päättynyt jo alle vuodessa. Yhteiselämä naisen kanssa olisi toki helpompaa ja yksinkertaisempaa. Nykyisin hoidin seksielämänikin talvisaikaan naispuolisten ystävättärieni kanssa. He tiesivät toki paremmin kuin kukaan mies kuinka nuolaista oikeasta paikasta, kuinka liikuttaa sormea siellä ja näykkäistä hampailla täältä, imeä tuolta ja hieroa sieltä täältä.

Mutta minun oli ollut kuitenkin myönnettävä, että olin auttamattoman vaginaalinen. Halusin vittuuni melaa, kankea, moloa, kyrpää. Naisystävän tai itseni käyttelemä dildo oli kuin kumiluu nälkäiselle koiralle. Oikea, kova, juurestaan karvainen kulli oli se väline, joka pystyi takomaan minulle maailmanlaajuisia orgasmeja, pitkäkestoisia ja toistuvia. Pystyin nauttimaan kullin möyhennettävänä olemisesta pidempään kuin kukaan tapaamani kulli pystyi pysymään jäykkänä.

Matkustan johonkin kaupunkiin, missä minua ei tunneta. Etsin sopivan paikan, sitten etsin sopivan uroksen, houkuttelen hänet valitsemaani paikkaan ja annan hänen astua minut. Edellisellä kerralla, kaksi viikkoa sitten olin löytänyt puistosta tammen, jonka eräs tukeva oksa sojotti vaakasuoraan vyötäröni korkeudella. Tammen ympäristö oli siistiä nurmikkoa, ja pensaat peittivät sopivasti näkyvyyden ohikulkevalle polulle. Paikka täytti neljä vaatimustani: Pidän nimittäin silmäni mieluiten auki lempiessäni, mutta en halua katsella minua köyrivän miehen kasvoja.

Tammen oksa oli juuri sopiva tuki, josta voisin pitää kiinni seisoessani haara-asennossa, nostaessani hameen vyötäisille, kumartuessani eteenpäin ja tarjotessani itseäni. Vaihdoin jalkaani korkeakorkoiset kengät ja menin puiston lähellä olevaan kahvilaan. Yleensä en valitse aivan nuoria miehiä. He kyllä jaksaisivat panna kauankin, mutta heiltä tulee yleensä nopeasti. Useimmat miehet ovat tilanteesta niin hämmentyneitä, että siemensyöksynsä jälkeen he nykäisevät kalunsa housuihin, pokkaavat kiitoksen ja pakenevat paikalta.

Monet arvatenkin kertomaan kavereilleen kuinka saivat tuntemattomalta kirjastotädin näköiseltä huoralta. Niinpä pidän parempana keski-ikäisiä miehiä. He hallitsevat useimmiten hitaasti kiiruhtamisen, ja ennekuin he ovat valmiita, minä olen saattanut saada jo kolmekin orgasmia.

Kahvilassa ei ollut paljoa asiakkaita, eikä yhtään yksinäistä mieshenkilöä. Päätin kuitenkin jäädä odottamaan mahdollista saalista. Luin pokkariani ja join kahviani, vasemman polveni olin nostanut oikean päälle. Viereisesä pöydässä istui perhe, jossa oli kaksi pientä lasta, isä ja äiti. Äiti istui selin minuun, ja yhtäkkiä huomasin, että mies tuijotteli polviani. Yleensä en välitä siitä, onko urokseni ukkomies vai ei, vaikkakin epäonnistumisprosentti ukkomiesten kohdalla onkin hiukan suurempi kuin niiden, joilla ei sormusta vasemman käden nimettömässä ole.

Sikahan sellainen ukkomies on, joka vieraan pillun perään lähtee, mutta minä nyt olin jo kertakaikkiaan hyväksynyt sen, että enemmän tai vähemmän sikoja nämä kaikki urokseni ovat. Huomattuani miehen katselevan polviani huolimatta vaimostaan ja lapsistaan, minuun meni pieni piru, ja päätin tehdä kokeen. Siirsin jalkojani niin, että polvet olivat rinnakkain.

Sitten aloin hitaasti raottaa polviani. Tämä on aina kohta, josta nautin erityisesti. Katselen syrjäsilmällä miehen ilmettä kun hän huomaa tuijottavansa suoraan paljaaseen pilluuni. Ilme on poikkeuksetta näkemisen arvoinen.

Katsoin miestä suoraan kasvoihin, ja kun hän nosti katseensa, laskin oman katseeni pokkariin noin puolen sekunnin viiveellä. Hän tiesi että minä tiesin että hän oli nähnyt hameeni alle.

Pidin jalkojani raollaan istuen kuitenkin sellaisessa asennossa, etä vain miehellä oli näköala reisieni väliin. Hieroin takapuoltani hiukan tuoliini. Sitten painoin polveni yhteen, nousin pöydästä, otin salkkuni ja olkalaukkuni. Ovelta käännyin katsomaan miestä. Minä nyökkäsin hänelle melkein huomaamattomasti.

Tässä vaiheessa minun yleensä kuului kääntyä ja lähteä. Tällä kertaa satuin kuitenkin katsomaan miehen vaimoa. Hän oli nuorehko aika tavallisen näköinen ruskeaverikkö, omalla tavallaan kuitenkin viehättävän näköinen. Hän pyyhki parhaillaan noin nelivuotiaan lapsen suupielestä jäätelötippaa, autuaan tietämättömänä siitä, mihin hänen miehensä oli sotkeutumassa. Yhtäkkiä suutuin itselleni ja suutuin miehelle naisen puolesta.

Käännyin ja lähdin ripeästi kävelemään pois kahvilasta. Normaalisti olisin jäänyt odottelemaan pienen matkan päähän kahvilasta, mutta nyt kävelin kiukkuisesti melko kaukana olevaan kadunkulmaan ennenkuin pysähdyin katsomaan taakseni. Mies tuli juuri ulos kahvilasta. Kiukkuni kasvoi kun mietin millaisen selityksen hän oli mahtanut antaa vaimolleen ja lapsilleen.

Mies huomasi minut ja lähti kävelemään kohti. Minä en jatkanut katua kohti puistoa, vaan käännyin kadunkulmasta kohti kaupungin keskustaa. Aika ajoin vilkaisin olkani yli varmistaakseni, että mies oli perässäni. Hän saavutti pikkuhiljaa ja oli pian vain muutaman askelen päässä takanani. Heilautin käskevästi päätäni ovea kohti ja mies meni. Odottaa siellä toivottavasti vieläkin, paskanhajussa. Minä lähdin ulos tavaratalosta ja etsin toisen kahvilan.

Peräpöydässä istui keski-ikäinen pukumies yksinään. Istuin strategisesti sopivaan pöytään, mutta sitten huomasin sormuksen hänen kädessään. Äskeinen episodi aiheutti sen, että käännyin poispäin ja jäin odottamaan.

Jouduin odottamaan kauan, varmasti yli kaksi tuntia. Lopulta päätin tuskastuneena napata juuri sisääntulleen miehen, vaikka hän vaikuttikin epäilyttävän nuorelta. Hän näytti jonkin elektroniikkaliikkeen myyjäharjoittelijalta, oli pukeutunut suoriin housuihin, paitaan ja vihreään kravattiin. Hän meni kahvinsa ja munkkinsa kanssa istumaan sellaiseen pöytään, etten olisi pystynyt vilauttamaan hänelle ilman, että olisin vilauttanut myös kahvilan myyjälle ja kolmelle muulle asiakkaalle.

Mies oli ehkä turhan nuori, mutta päätin kuitenkin hänen kelpaavan. Niinpä keräsin tavarani ja vaihdoin muitta mutkitta pöytää. Myyjä loi minuun kummastuneen katseen, mutta nuori mies ei edes huomannut. Kokemuksesta tiesin, että hiukan päälle kaksikymppiset eivät usein jää vuotiaan naisen polvia tuijottelemaan vaikka omani ovatkin mielestäni varsin sopusuhtaiset. Niinpä raotin jalkojani heti. Nostin toisen jalkani vieressä olevan tuolin jalkojen välissä olevan tukipienan päälle, nojauduin hiukan taaksepäin tuolissani ja keskityin kirjaani.

Kun nuori mies kohottaisi katseensa kahvikupistaan, hänellä olisi suora näköala parin metrin päässä oleviin mustien sukkien peittämiin reisiini, valkoiseen lihaan sukkien yläpuolella ja mustiin karvoihin, jotka ympäröivät häpyhuuliani. Kesti miltei kaksi minuuttia ennenkuin nuori mies huomasi. En antanut hänen huomata heti, että minä tiesin hänen huomanneen. Halusin hänen nielaisevan koukun syvälle ennenkuin tekisin itse mitään.

Syrjäsilmällä näin, että hän tuijotti, vilkaisi sitten välillä kasvojeni suuntaan ja kääntyi sitten taas tuijottamaan hameen alle. Liikautin itseäni niin, että reiteni raottuivat vielä enemmän. Sitten panin kirjani pöydälle ja katsoin häntä. Hän nosti katseensa ja punastui hiusrajaansa myöten. Hymyilin aavistuksen verran, nousin, kokosin tavarani ja menin ovelle. Ovella vilkaisin taas olkani yli ja näin hänen tuijottavan perääni.

Hymyilin hiukan ja menin ulos. En jäänyt odottamaan ulkopuolelle, koska tiesin hänen tulevan. Yleensä inhoan korkeakorkoisia kenkiä, koska niissä on erittäin epämukava kävellä. Urostaessani käytän kuitenkin niitä aina, koska matkalla pyydystyspaikalta kutupaikalle saaliin silloin tällöin menettää.

Uros alkaa miettiä tyttöystäväänsä tai vaimoaan tai jumalaa tai aidsia tai jotain ja hänellä menee pupu pöksyihin. Mutta kauniisti ja houkuttelevasti pyörivä pylly suoraan näkökentässä pitää hänen ajatuksensa varmemmin keskittyneenä olennaiseen.

Niiden avulla saan pyllyyni juuri oikean liikkeen. Nuori mies seurasi minua kymmenen metrin päässä, katse kiinteästi siellä missä pitikin, pyllyssäni. Toisinaan käy niin, että mies kiiruhtaa minut kiinni ja alkaa kävellä rinnalla, yrittää vielä jonkinlaista keskusteluakin.

Silloin olen yleensä vaitonainen. Vastailen kyllä, mutta aika yksitavuisesti. Parasta minusta on, kun mies vain seuraa. Kun aistin hänen katseensa keinahtelevassa takapuolessani, tunnen olevani kuin sadun Hamelnin pillipiipari.

Tämä vaihe on minun esileikkini. Vittuni tulvahtaa ensi kertaa märäksi silloin kun näen miehen ilmeen hänen katsoessaan hameeni alle. Tuntiessani hänen silmänsä takamuksissani häpyhuuleni alkavat turvota ja rakoni alokaa avutua vastaanottavaiseksi. Parhaimmillaan kiimani kasvaa tämän kävelymatkan aikana sellaiseksi, että olen aivan kypsä pantavaksi heti kun pääsemme kutupaikalle.

Sillloin tällöin vilkaisin olkapääni yli. Nuori mies tuli takanani kuin opetettu koira. Avasin kävellessäni olkalaukkuni ja otin yhden kondomeista valmiiksi käteeni. Poikkesin polulta ja suuntasin kohti valitsemaani tammea. Samalla napitin auki jakkuni etumuksen. Menin tammen luokse ja pysähdyin selin mieheen.

Laskin salkkuni ja olkalaukkuni maahan, ja avasin poninhäntäni. Sitten käännyin ympäri ja asetuin pieneen haara-asentoon. Nuori mies oli juuri tullut pensaiden välistä ja seisahtui kääntyessäni. Tuijotin häntä silmiin samalla kun repäisin puseroni nepparit auki ja paljastin rintaliiveihin verhotut rintani.

Sitten työnsin oikean käteni rintaliivien vasempaan kuppiin ja pullautin rinnan ulos liivista. Vasemmalla kädellä tein saman oikealle rinnalle. Rintojen vapauttaminen valjaistaan on minulle aina tärkeää. Useimmat miehet tietysti kiihottuvat niiden näkemisestä, mutta vielä tärkeämpää on itselleni tunne, joka aiheutuu siitä, että rintani riippuvat vapaana alaspäin ollessani kumartuneena eteenpäin, ja heilahtelevat parittelun tahdissa.

Ylimääräinen bonus on vielä se, jos mies ymmärtää kurottaa kätensä ja tarttua nänneihini. Miehen silmien ollessa liimautuneena rintoihini kumarruin sen verran, että yletyin toisella kädelläni hameeni helmaan.

Aloin kohottaa sitä hitaasti ja miehen silmät siirtyivät seuraamaan liikettä ja hitaasti paljastuvia reisiä. Paljastin sukkien yläreunan, reisien paljaan ihon, jalkovälini mustan karvan ja turvonneet häpyhuulet, alavatsani. Jäin pitelemään hamettani näin. Kurkkuni tuntui kuivalta, mutta sanoin: Samalla käänsin katseeni miehen housujen etumukseen.

Minulle on aina maaginen hetki, kun miehen kalu tulee ensimmäisen kerran näkyviin. Joskus mies avaa vain housujensa vetoketjun tai napit, ja alkaa keinotella vehjettään ulos. Tempoilu saattaa olla aika huvittavan näköistä silloin kun kyseessä ovat tiukat housut. Kanki on jäykkänä jommassakummassa lahkeessa ja mies joutuu vääntelehtimään aika lailla ennenkuin saa sen ulos.

Onneksi useimmat ymmärtävät avat vyön ja laskea housuja hiukan. Silloin kullinpaljastus tapahtuu jotenkin arvokkaammin.

Aisa ponnahtaa pystyyn kerralla. Puku-ja-kravattimiehistä pidän erityisesti siitä syystä, että heidän käyttämillään paidoilla on usein niin pitkät liepeet, että ne ylettyvät genitaalialueen eteen. Kulli singahtaa ihanasti törröttämään paidanliepeiden välistä. Nuori mies pilasi tunnelman. Hän ei avannut vyötään eikä housujensa vetoketjua, vaan työnsi kätensä taskuun ja otti sieltä muutaman setelin. Hän ojensi niitä minua kohti ja sanoi tukahtuneella äänellä: Pudotin hameenhelman ja ärähdin: Minä teen tätä ihan samasta syystä kuin sinäkin.

Marssin miehen eteen ja tempaisin hänen vyönsä auki tarpeettomankin rajuin ottein ja kyykistyin. Vedin ensin housut alemmas ja sitten alushousut puolireiteen. Kalu ponnahti valkoisen paidan liepeiden välistä yläviistoon. Avasin kondomipaketin samalla kun tarkastelin hankkimaani melaa.

Terska oli hyvin tumman punainen ja sen päähän puristui juuri pieni tippa. Ojensin käteni ja hieroin tipan terskan pintaan. Sitten tartuin kullin varteen ja pujotin toisella kädellä kondomin sen peitoksi.

Toisinaan, jos matka pyydystyspaikalta kutupaikalle ei ole mennyt niin hyvin kuin toivoisin, esimerkiksi silloin kun mies ei ole pysynyt perässäni, vaan on aloittanut jotakin keskusteluntapaista rinnallani kävellen, saatan ottaa tässä vaiheessa suihin. Mutta näin siis vain silloin kun tunnen tarvitsevani vielä jotain lisäkiihotusta ennenkuin otan miehen pilluuni.

Mutta yleensä olen kyllä jo aivan valmis tässä vaiheessa. Niin olin ollut tämänkin nuoren miehen kanssa aina kunnes hän oli ottanut rahan puheeksi. Nuolaisin kullin vartta pari kertaa tunnistellen omia halujani.

Ei tehnyt mieli imeä. Komentaisinko hänet nuolemaan itseäni? Ei, näin kokemattoman tumpelon kanssa sekään ei houkutellut. Tein kädelläni pari pikaista runkkausliikettä ja nousin sitten ylös.

Kävelin taakseni katsomatta tammen oksan luo, asetuin hajareisin sopivan matkan päähän siitä, kumarruin eteenpäin ja nojasin toisen käteni oksaan. Toisella kädelläni nostin hameeni vyötäisille ja siirsin sitten toisenkin käteni tammen oksalle.

Aurinko alkoi heti tuntua lämpimänä pakaroideni paljaalla iholla. Katsoin alaspäin allani olevaa nurmikkoa, hiukseni valuivat alas kahta puolta kasvojani, rintani osoittivat suoraan alas ja tunsin kuinka odotus jäykisti nännini. Kaikki aistimukseni tuntuivat keskittyvän pakaroihini, joiden tunsin olevan valtavan pyöreät, valtavan suuret, valtavan pehmeät ja valtavan alastomat.

Ojensin käsivarsiani vielä suoremmiksi, jotta sain pyllistettyä vielä enemmän, työnnettyä itseäni vielä lähemmäs miestä ja hänen kaluaan, tarjottua itseäni vielä auliimmin. Tähän hetkeen oli koko päivä tähdännyt. En tiedä oliko mies jäänyt seisomaan paikalleen vai seurannut minua heti. Joka tapauksessa kesti hetken, ennenkuin tunsin varovasti tunnustelevan kämmenen oikean pakarani päällä.

Minä huokasin hiukan ja aloin taas hengittää. Kämmen siveli pakaraa hieman, sitten toisenkin pakaran päälle laskeutui kämmen ja puristi sitä hiukan. Käsi oikean pakaran päältä poistui, mutta kosketti minua heti uudestaan. Tällä kertaa suoraan häpyhuuliin. Tunsin että huulet olivat aivan liukkaat. Yksi käden sormista painui pikkuisen matkaa huulien väliin.

Sitten molemmat kädet katosivat iholtani. Olin kyllä arvannut että nuori mies olisi varsin kiireinen, mutta olin kuitenkin toivonut hieman pidempää tutkimusretkeä. Joka tapauksessa äskettäin näkemäni terska painautui pilluani vasten. Käsiä ei tuntunut missään. Tarvitseeko hänen pidellä kullistaan molemmin käsin tähdätessään? Kulli painui sisääni ja samassa kädet olivatkin ottamassa tukea lantiostani. Voihkaisin nautinnosta sauvan upotessa juurta myöten.

Mutta nuorimies oli kerta kaikkiaan kokematon. Hän alkoi heti survoa kuin henkensä hädässä. Koetin jotenkin päästä hänen vauhtiinsa, mutta turhaan. Vain muutaman tönnön jälkeen hän jäykistyi, ja tunsin kuinka häneltä tuli.

Kiukkuni ja pettymykseni oli valtava. Purin hampaani yhteen, suljin silmäni ja puristin tammenoksaa sormillani. Tunsin kuinka nuorimies veti kalunsa ulos minusta. Silloin ojentauduin hitaasti ja käännyin häntä kohti. Tunsin kuinka hameeni putosi alas vain osittain, jääden osittain toisen pakaran päälle.

Mies oli jo sullonut kalunsa housuihin ja oli sotkenut paidanhelmansa vetoketjuun. Katselin hänen aherrustaan ja koetin keksiä jotain purevan ivallista. Mutta kuten minulle aina käy, en koskaan keksi parasta repliikkiä ennenkuin tilanne on jo ohi. Nyt sain vain sanottua: Nuorimies vilkaisi minua, koetti hymyillä hämillisenä, kääntyi sitten poispäin ja lähti puolijuoksua.

Mennessään taisteli edelleenkin vetoketjunsa kanssa. Minä olin märkä ja kiihottunut ja tyydyttymätön, antikliimaksin runtelema. Nojauduin tammeen, otin tukevan haara-asennon ja työnsin oikean käteni reisien väliin.

Omatekoisen orgasmin saamisessa minulla ei kauan nokka tohise. Mutta omatekoisia orgasmejakin on kahdenlaisia: Ja toisia, joissa hoidan vain asian pikaisesti pois päiväjärjestyksestä. Tämänkertainen oli näitä jälkimmäisiä, lyhyt ja koneellinen. Vaihdoin vaatteeni ja lähdin kotiin. Matkalla mietin nuorta miestä. Oliko hän jo kertomassa kavereilleen merkillisestä kokemuksestaan? Vai oliko hän kenties niin ujo, ettei uskaltaisi koskaan kertoa kellekään?

No, ainakin hänellä olisi jotain mitä muistella aina eläkepäiviinsä asti. Tunsin itseni todella happamaksi ja mietin pitäisikö minun lopettaa koko urostaminen tällä tavoin.

Kahden seuraavan viikon aikana olin sitten päättänyt, että lähden vielä ainakin yhdelle retkelle. Ja nyt pitäydyn aikuisissa miehissä ja pysyn erossa sellaisista, joilla on vaimo mukana. Tämänkertainen kokemus saa ratkaista jatkanko, vai kehittelenkö jonkin uuden tavan löytää tyydytykseni. Tällä retkellä siis olin nyt ja ajatukseni keskeytyivät siihen, että särkynyt kaiutinääni kuulutti junan saapuvaksi kaupunkiin, jonka olin valinnut matkakohteekseni.

Nousin junasta ja karistin mielestäni edellisen kerran epäonnistumisen. Lähdin kuljeskelemaan kaupungille kartta kädessäni.

Kuljin puistosta puistoon, mutta huonolla onnella. Joko sopivia syrjäisiä kolkkia ei ollut, tai sitten syrjäiset paikat olivat liian ryteikköisiä. Lopulta löysin paikan, joka oli muuten sopiva, mutta siellä ei ollut sopivaa tukea, jota vasten voisin nojautua. Päätin, että ottaisin käyttöön salkkuun pakkaamani huovan ja olisin huovan päällä nelinkontin.

Lähdin puistosta kohti kaupungin keskustaa. Matkalla ohitin kirkon, ja huomasin, että en ollut kartasta tajunnut, kuinka laaja kirkon ympärillä oleva hautausmaa on. Uteliaana poikkesin portista sisään. Luutarhan etummainen osa oli mielenkiinnoton.

Siistejä rivejä muistokiviä ja hyvin hoidettuja hiekkakäytäviä, joilla kuljeskeli muutama ihminen. Mutta hautausmaan perällä oleva vanha osa oli aivan muuta. Haudat olivat kaikki luvun alkuvuosilta, luvulta tai vielä vanhempia. Surevia omaisia ei enää kuljeskellut näiden hautojen liepeillä.

Aloin kiihottua ajatellessani hautausmaaseksiä. Hautausmaan ympärysmuuri teki pienen mutkan, jonka takana poikkesin polulta ja kurkistin suuren kuusen taakse. Näin hieman vinon rautaisen ristin, johon kaiverrettu nimi ja vuosiluku oli jo häipynyt olemattomiin. Tuossa levittäisin jalkani, ja tuohon ristin poikkipuuhun nojaisin käteni.

Vasemmalla oli hautausmaan muuri, edessä kuusi ja oikealla etuviistossa kivinen muistomerkki, jolla oli korkeutta paljon enemmän kuin minulla ja leveyttä ainakin saman verran kuin korkeuttakin. Heti muistomerkin oikealla puolella oli vielä toinen, pienempi kuusi, joka peitti lopunkin näkyvyyden polulle. Lähdin reippaana hakemaan urosta palvelukseeni. Kaupungissa oli useita terassiravintoloita, jollaiset ennenkin olivat osoittautuneet hyvin toimiviksi tarkoituksiini. Nimittäin jos terassille menee puolenpäivän aikaan tai aikaisin iltapäivällä, jolloin terassilla vielä istuskelee yksin olevia miehiä.

Illemmalla miehet tuppaavat olemaan porukoissaan, ja se taas ei sovi minulle. Puistojen läpikäymiseen oli mennyt yllättävän paljon aikaa, ja kello oli jo kaksi. Onneksi terassit eivät kuitenkaan olleet vielä täynnä. Asetuin kahvikupin ääreen jalkakäytävällä olevaan pöytään, ja jäin odottamaan. Lupaavan näköisiä uroksia huomasin useampiakin, mutta he joko ehtivät lähteä pois, tai heidän pöytäänsä tuli muuta väkeä ennenkuin ehdin siirtyä strategisesti oikeaan asentoon.

Lopulta tiskiltä saapui olutlasi kädessään juuri sopiva mies ja istui pienen matkan päähän minusta. Pienenä ongelmana oli, että hänen ja minun välissä oli yksi pöytä, jossa istui kaksi tirskuvaa nuorta naista. He olivat kuitenkin niin uppoutuneita omiin juoruihinsa, että he tuskin tulisivat katsoneeksi minun hameeni suuntaan.

Hieman alle vuotiaalla miehellä oli hihaton T-paita ja olkapäässä tatuointi. Hiukset olivat lyhyet ja kammattu geelin avulla sen näköisiksi kuin olisivat olleet märät koko ajan. Hän maisteli oluttaan ja tarkasteli peittelemättömän kiinnostuneena viereisessä pöydässä olevia nuoria tyttöjä. Tytöt eivät olleet ainakaan vielä hänen tuijottamistaan huomaavinaankaan.

Minä nostin oikean jalkani vieressä olevan takorautaisen tuolin alaosassa olevan koristekiemuran päälle. Takorautakoriste oli niin pieni, että sen päällä noikeastaan ei voinut lepuuttaa jalkaa. Pikemminki jalka joutui koko ajan olemaan jännittyneenä, ettei pudonnut pois.

Mutta satunnainen katselija ilman muuta luulisi minun vain ottaneen mukavan asennon viereistä tuolia vasten. Vasenta jalkaani siirsin sivulle niin, että reiteni erottuivat kunnolla toisistaan. Tähtäsin viereisessä pöydässä olevan, taaksepäin nojautuneen vaaleatukkaisen tytön ja pöydän välistä miehen kasvoihin.

Vielä hän ei huomannut mitään. Hänen katseensa siirtyi yhden tytön kasvoista toisen kasvoihin. Aivan ilmeisesti hän mietti jotain sopivaa iskurepliikkiä, jonka voisi heittää tyttöjen katkeamattoman puheen lomaan. Toinen tytöistä otti pöydällä olevasta askista savukkeen, ja miehen katse seurasi hänen kätensä liikettä alas pöydälle. Näin kuinka miehen katse livahti hameeni alle ja tunsin lämpimän aallon tulvahtahtavan pimpissäni.

Ei punastunut eikä jähmettynyt. Kasvoille nousi pienen pieni hymy. Hän tarkasteli hameenalaista maisemaani pitkään ja nosti sitten katseensa. Katsoin suoraan hänen silmiinsä ensin aivan ilmeettömänä. Sitten annoin hänelle aivan pienen ja lyhyen hymyn ja nyökkäsin tuskin huomattavasti. Hän hymyili koko ajan, enkä oikein päässyt perille hänen hymystään. Nousin, kokosin tavarani ja lähdin. Otettuani parisenkymmentä askelta käännyin ja näin hänen edelleen katsovan minua.

Nyökkäsin hänelle ja lähdin kulkemaan poispäin. Hetken kuluttua vilkaisin olkani yli ja näin miehen lähteneen seuraamaan. Nostin kävelynopeuteni suuremmaksi, mutta pidin vauhtini kuitenkin sellaisena ettei korkokenkä-pyllynpyörityskävelyni kadottanut sulokkuuttaan.

Kuten äsken mainitin, en todekkakaan ole kovin tottunut korkokenkien käyttäjä, ja pelkään, että jos en keskity kunnolla, kävelyni niissä alkaa muistuttaa puujaloilla askeltamista. Käännyin hautausmaalle johtavalle tielle ja melkein törmäsin mutkassa kahteen mieheen. Jatkoin matkaa ja katsoin taas vähän ajan kuluttua taakseni.

Saaliini oli pysähtynyt kadunkulmaan keskustelemaan äskeisten kahden miehen kanssa. Harmistuin ja hidastin vauhtia. Jonkin ajan kuluttua katsoin taas.

Tunsin mehujen alkavan valua. Annoin pakaroideni pyörähtää kauniisti joka askeleella ja tunsin miehen katseen niillä. Mehuni valuivat, tunsin ensimmäiset tipat jo reisilläni. Astuin hautausmaan portista sisään. Mies piti välimatkan koko ajan samana. Tähän asti ainakin täydellinen uros! Ei pyrkinyt rinnalle, vaan seurasi niinkuin pitikin.

Astelin hiekoitettua kujaa hautausmaan vanhaan osaan. Minun ei enää ollut tarpeen katsoa taakseni, kuulin hänen askeleensa takanani. Suuren kuusen kohdalla poikkesin polulta ja kävelin rautaisen ristin luo samalla irrottaen poninhäntäni. Käännyin odottamaan ja mies saapui kuusen takaa.

Hän jatkoi kävelyään minua kohti, joten pysäytin hänet nostamalla toisen kämmeneni kun hän oli sopivalla katseluetäisyydellä. Laskin salkun ja käsilaukun maahan ja yhdellä tempaisulla vedin puseroni nepparit auki ja vyöreäytin rintani esille yhden kerrallaan.

Kumarruin ja tartuin hameeni helmaan ja aloin hitaasti nostaa. Helman noustessa hengitykseni muuttui lyhyeksi ja pinnalliseksi. Nyt miehen katseessa ei ollut hymyä, vain pelkkää himoa. Nostin helmaa niin, että karvainen kolmio paljastui.

Toisen käden etusormella osoitin hänen lanteidensa suuntaan ja sanoin kuivuneella kurkulla: Mies avasi vyönsä ja veti päällyshousut ja alushousut yhtä aikaa puolireiteen.

Melko pitkä, mutta harvinaisen ohut kalu sojotti vaakasuorassa. Kävelin hänen luokseen pitäen hameenhelmaa koko ajan kohotettuna. Vasta aivan hänen edessään annoin hameen pudota, kyykistyin ja tartuin kulliin. Runkkasin sitä muutaman kerran ja sain kuin sainkin lypsettyä pienen pisaran kiiltelemään.

Sitten nousin, katsoin miestä kerran hymyillen ja marssin sitten paikalleni ristin luo. Kiersin ristin toiselle puolelle, asetuin hajareisin, nostin hameeni vyötäisille ja nojasin käteni ristin poikkipuuhun. Mies oli jäänyt seisomaan paikalleen. Kun nostin katseeni häneen, hän lähti tulemaan kohti, kannatellen samalla puolitangossa olevia housujaan. Tässä oli mies minun mieleeni! Hän puristeli pakarani, leipoi reiteni, vaivasi rintani.

Hän laskeutui polvilleen taakseni, haistoi vittuni, nuoli mehuni, puraisi pyllyäni; todellakin tutki tavaran huolella ennenkuin alkoi paaaoi kankensa hitaasti sisään. Mies oli hetken liikkumatta, antoi lihalleni aikaa totutella hänen lihaansa.. Sitten hän vetäytyi pois miltei kokonaan, jättäen vain terskan juuri ja juuri huulien väliin.

Hän pumppasi hitaasti, sitten nopeammin, taas hitaasti, ja taas nopeammin. Tunsin kuinka orgasmini alkoi kerääntyä ja aloin hiljaa uikuttaa. Mies reagoi ääneeni työntämällä muutaman rajun pukkauksen ja räjäytti orgasmini liikkeelle.

Suljin silmäni, vinguin ja vääntelehdin. Samassa mies veti kullinsa ulos, häneltäkin ilmeisesti oli tullut. Päätin, että imen häntä hieman, jotta saan vielä toisen kerran. Mutta samassa kulli työntyi takaisin. Kulli oli paljon paksumpi kuin äsken. Sävähdin ja vein äkkiä toisen käteni haarojeni väliin. Siinä ei ollut kondomia. Takanani oli kolmen henkilön jalat. Jos mitä ikinä inhoan, niin raiskatuksi tulemisen ajatusta. Minun oli tehtävä jotain nopeasti.

Orgasmin jälkeisessä usvassa ajatukset eivät tuntuneet kulkevan riittävän nopeasti. Kuitenkin tajusin, että kaksi paikalle tullutta olivat varmasti ne kaksi, joihin olin törmännyt kadunkulmassa. Seuraajani oli kertonut heille vilauttelustani ja kaksi muuta olivat päättäneet tulla myös panolle.

Ehkä asiasta oli sovittu jo kadunkulmassa. Jos alkaisin nyt vastustella, tilanne saattaisi johtaa helpostikin raiskaukseen. Miehet olivat kiihoittuneita, ja pitivät todennäköisesti minua huorana, jota sopii kohdella miten tahansa.

Minuin oli pakko saada nopeasti aloite käsiini. Jos nyt nousisin seisomaan ja alkaisin puhua miesten kanssa, he näkisivät kuinka säikähtynyt olen.

Tarrasin sisääni tulluttä miestä kiveksistä, puristin niistä niin lujaa, että se takuulla sattui, liikahdin nopeasti etenpäin niin, että kulli luiskahti ulos ja kirahdin niin kovalla äänellä kuin pystyin, edelleen palleista puristaen: Päästin irti palleista ja vein käteni takaisin ristin poikkipienalle. Mutta vain kumin kanssa. En ole koskaan lempinyt kuin yhden miehen kanssa kerrallaan. Joskus olen leikitellyt ryhmäseksiajatuksella, mutta olen aina ajatellut, että jos olisin sängyssä kahden miehen kanssa yhtäaikaa, heidän pitäisi olla biseksuaaleja.

Sen takia, että minusta olisi omituista, jos sängyssä olisi kaksi henkilöä, jotka pelkäisivät toistensa koskemista. Mielestäni kaikkien pitäisi sitten olla kaikkien kanssa. Koskaan en ollut ryhtynyt ajatusta toteuttamaan.

Mutta tässä nyt sitten olin, kolmen mitä ilmeisimmän heteron kanssa. Jos en antaisi kaikille, niin he todennäköisesti ottaisivat väkisin.

..

Seksi chat suomi pornoa eläimen kanssa

Mies avasi vyönsä ja veti päällyshousut ja alushousut yhtä aikaa puolireiteen. Nyt hän ei voinut enää pidätellä. En usko että minulla on koskaan ollut yhtä avointa ja vastaanottavaista yleisöä puhuessani mieliaiheistani. Ikää kenties neljätoista vuotta. Nyökkäsin hänelle ja nicke nyfiken caligula bordell kulkemaan poispäin. He tuijottivat molemmat jalkoväliini. Your email address will not be published. Se on 09 Väkivalta pelkän väkivallan takia ei tuntunut olevan miesten päätarkoitus, koskapa tottelivat kiltisti. Hieman alle vuotiaalla miehellä oli hihaton T-paita ja olkapäässä tatuointi. Yleensä en koskaan käytä meikkiä enkä sen puoleen stay-upejakaan! Hän kapusi päältäni ja alkoi hamuta vaatteitaan maasta. Ja edessäni mies teki samaa, mutta aivan epätahdissa.

Stay up sukat sokos liian kova erektio

: Stay up sukat sokos liian kova erektio

Stay up sukat sokos liian kova erektio 191
Vaginahieronta show striptease Hameeni oli edelleen vyötäisillä. Äskeinen episodi aiheutti sen, että käännyin poispäin ja jäin odottamaan. Aloin jo tuntea pientä ihanaa ennakkoväreilyä reisieni välissä ja suljin silmäni, kun kuulin miehen äyskäisevän vaimolleen: Kyllä silloin kun minä olin lapsi, treffit kuopio naisseuraa miehille kaikki naapuruston lapset leikkivät sex oulu escort praha Mansikkiin teipatulla saksalaisella liekinheittimellä ja silti meistä kaikista tuli kunniallisia veronmaksajia paitsi tietysti Väinöstä, jonka kuoleman jälkeen liekinheitinleikit sitten lopetettiin. Muusikon eksistenssistä tulee lähiaikoina hänen itsensä luoma todiste ; Just hang in there!! Siinä meillä oli pitkä ja mielenkiintoinen keskustelu.
PORNO SIVUSTOJA SUOMI PERHE Poika teki työtä käskettyä ja miellyttävä tunne alkoi levitä lantiossani. Hieroin takapuoltani hiukan tuoliini. Vaihdoin vaatteeni ja lähdin kotiin. Minä huokasin hiukan ja aloin taas hengittää. Tartuin vasemmalla kädelläni mustaan kaluun ja oikealla valkoiseen.
Massage nuru sex vaasa escort Tunsin kuinka äsken suussani ollut kanki työntyi avoinna olevaan vakooni ja alkoi hitaan liikkeen. Kumarruin ja tartuin hameeni helmaan ja aloin hitaasti nostaa. Katselin hänen aherrustaan ja koetin keksiä jotain purevan ivallista. Ajatus alkoi tuntua jopa houkuttelevalta. Nostin helmaa niin, että karvainen kolmio paljastui. Kesti ainakin minuutin ennenkuin he tulivat. Odottaa siellä toivottavasti vieläkin, paskanhajussa.
FINNISH LEGS AND FEET SIHTEERIOP 853