Poppers vaikutus suomi seksi

Maahantuonti ja myynti on laillista, ainakin osassa noissa. No ei kukaan vissiin tiedä sitten: Eihän tuo mikään varsinainen huume ole, sitä myydän ainakin keltasessa ruusussa. En välittänyt, vaikutus kestää pari sekuntia ja poppers on oikeasti vaarallista, ainakin mitä netistä sitten lueskelin. Se toimii jotenkin niin että veri humahtaa päähän tai päästä pois tai siltä se ainakin tuntu, eikä yhtään sen ihmeellisemmältä.

Paremmat kiksit saa kun pyörii ympyrää vähän aikaa. On juu käytetty miehen kanssa parisen vuotta. Antaa mielettömän kiiman tunteen ja hyvän olon samalla.

Orkku tulee päälle kuin juna ja on hurja yhdessä olemisen tuntu. Kun ekan kerran kokeilin olin sanonut miehelle, että saat tehdä mulle ihan mitä vaan Käytetään pari kertaa kuussa, naidaan kyllä ihan ilmankin.

Kiva lisä seksielämään, ei ole meille aiheuttanut mitään oireita. Katselin netistä myös noita juttuja ja en tiedä aineen todellisesta vaarallisuudesta. En halua suositella kenellekään, koska jonkinlaista imppaamistahan sen käyttö on ilman muuta. Mutta tekee pariksi minuutiksi kyllä seksissä taivaallisen olon.

Se on jotain kaupallista sekundakamaa. Oikea aito poppers on alunperin ollut vain homomiesten keskinäisessä käytössä. Kunnon popperssia saa esim saksasta ja sieltäkin "Tiskin alta" Terv.

Niin että mistä sitä sitten voisi saada? Ennen tilannu kivakingistä, mutta siinä meni sitten se. Käytössä ollut melkeinpä jokainen suomesta saatava merkki.

Kunnon kantiksena siellä Eipä muuta ku luottokortit vinkuu ja briteistä tai jenkeistä tilaileen. Olen kokeillut ja antaa mukavan fiiliksen. Mutta pitää olla täydessä "pano" kunnossa ja tarpeeksi kiihottunut. On tullut testattua mutta en kyllä mitään viehätystä siitä löytänyt. Pienen hetken kammotusolo ja sen jälkeen ei taas mitään.

Mistä nyt sitten saan nuorena salaisesti helposti pikapanot. Etsi Toggle navigation Valikko. Onko kellään kokemusta popperseista? Olen kuullut että homot käyttävät, onko totta? Mitä hyötyä siitä on? Kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa!

Peppu fistaus Onks tääl ketää kiinostuneita fistauksesta? Aaltoalvari Käykö porukka aaltoalvarissa tai muissa paikoissa? Iskuri pilalla Mikä tää uus iskurin päivitys on?! Tässä hieman faktaa http: Se oli ehkä desin pullo, nestemäistä ainetta joka enemmän tai vähemmän tuoksuu tinnerille. Tämän etiketissä luki 'Jungle Juice', myyvä etiketti, kuulemma myyvät laillisesti seksikaupassa Irlannissa.

Tarkempi tutkiskelu osoitteessa www. Ekan nuuhkaisun jälkeen ei oikein mitään, sitten ne sanoi että nuuhkaise pidempään. Yksi haju molempaan sieraimeen ja siiten ne sanoi että nyt toimii, meni naama punaiseksi. Sydän jyskyttää ja on kivaa ja huvittavaa, ja naurattaa. Vajoaminen pehmeään kuumottavaan tilaan. Siinä mielessä teho kuin jonkin impattavan, mitä olen joskus huonossa seurassa, ai ai..

Eräs ystäväni joka nuuhkaisi kännissä, hyppäsi sohvalle huutamaan Tarzan-huutoa ja kuolasi samalla. Toinen ystäväni sai paniikkikohtauksen mut rauhottui kun sanoin että se menee minuutissa ohi. Ja niinhän se menee. Ekojen kertojen jälkeen jää melko pitkäksi aikaa vähän hölmö 'mitä mulle kävi' olo, vaikkei ole mitään syytä. Aineeseen tottuu hetkessä, jos käyttää joka ilta, noin viikon jälkeen uutuudenviehätys on täysin kadonnut. Illan aikana voi nuuhkia kuulemma joku 10 kertaa ilman päänsärkyä, itse nuuhkin varmaan joskus Ihme kyllä, tuli unikin paremmin.

Todellinen käyttökohde on kuitenkin seksi. En tiedä miksi nainen ei itse asiassa ihastunut niin aineeseen kuin minä, mutta kun yhdynnässä molemmat nuuhkaisevat, se on kuin joku päästäisi veturissa höyryä tai kytkisi turbon, minuutin verran tuntuu aika syntisen hyvälle, jopa oman vaimon kanssa.

Popperseissa nainen vaikutti nauttivan anaaliyhdynnästä - se vie tuskaa pois ja nostaa esiin sisällä piilevän pornoa tahtovan likaisen eläimen. Ihan iisiä 'kamaa' se on, pitäisi olla laillista Suomessakin. Miten siihen voi jäädä koukkuun? Pullollinen ei kulu nuuhkimalla millään ja 3 viikon jälkeen annoin lähes täyden pullon ystävälleni 'lainaan'. Sanoin että tuo jouluksi kotiin kuukausi ja se varmaan palauttaa sen melkein yhtä yhtä täytenä" Sekä: Eläinkokeissa syöpä leviää ja immuunivaste heikkenee Uusi tutkimus on ensimmäisen kerran osoittanut, että isobutyylinitriitin eli poppersin hengittely voi edistää syöpää.

Tutkimuksen mukaan poppersia hengitel-leille hiirille kehittyi yli kolme kertaa useammin kasvaimia kuin pelkkää ilmaa hengi-telleille lajikumppaneille, kun niihin oli ruiskutettu syöpäsoluja. Kasvainten kasvuvauhti oli poppers-hiirillä nelinkertainen.

Hiiret hengittelivät poppersia ihmisten tavanomaista huvittelukäyttöä vastaavan määrän. Tutkimuksessa havaittiin, ettei poppers nopeuttanut kasvainsolujen kasvua. Sen sijaan poppers heikensi immuunipuolus-tusjärjestelmää, esimerkiksi sytotoksisten T-valkosolujen ja kasvainsoluja tappavien makrofaagien toimintaa.

Sama tutkijaryhmä on aiemmin havainnut, että poppersille altistettujen hiirien immuunijärjestelmän toipuminen kestää kaksi viikkoa. Epidemiologisissa tutkimuksissa on jo aikaisemmin havaittu yhteys poppersin ja Kaposin sarkooman välillä. Kaposin aiheuttajana pidetään herpesryhmän virusta HHV-8, joka on melko harmiton, jos puolustusjärjestelmä on kunnossa. Monet tutkijat myös uskovat, että poppersin käyttö lisää hiv-tartunnan mahdollisuutta virukselle altistumisen yhteydessä. Doctor Fax 68, Että homostele ihan kaikessa rauhassa mutta jätä se poppers rauhaa, ymmärrätkö?

Desilitran pullo poppersia vaikuttaa hurjan kokoiselta orgiapakkaukselta! Jungle Juicea olen nähnyt monia eri laatuja vain noin 2 senttilitran pulloissa. Kyseessä lienee kuitenkin sama aine, ainakin kuvatut vaikutukset täsmäävät yhteen kertaan jääneeseen kokeiluuni - ei ole mun tuote. Poppers on mun tietääkseni amyylinitriittiä tossa edellisessä vastauksessa puhuttiin muusta nitriitistä, voi olla hyvinkin että useilla haihtuvilla nitriittiyhdisteillä on sama lempinimi "poppers".

Nitriitit vaikuttavat suoraan verisuonen seinämiin, jolloin verisuonet laajenevat. Tätä ominaisuutta käytetään hyväksi angina pectoris -kohtausten sydänperäinen rintakipu hoidossa etenkin vanhuksilla, heille vain poppersin nuuhkimisen sijasta määrätään nitroja kielen alle laitettavaksi.

Nitrothan sisältävät nitroglyseriiniä eli glyseryylinitriittiä, ja vapauttavat siis nopeasti samoja nitriittejä kuin popperskin.

.. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Nieluun joutuessaan poppers aiheuttaa usein jo automaattisen oksennusreaktion. Sivuoireina olivat sileän lihaksiston rentoutuminen ja hallitsemattomat hihityskohtaukset. Perinteisesti sitä ovat vetäneet homot. Saarinen painottaa, että kysely ei edusta kaikkia miesten kanssa seksiä harrastavia miehiä. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Mutta mikä on totuus? Ampullia taitettaessa kuului tyypillinen poksahtava ääni - pop. Nitrite inhalant use among young gay and bisexual men in Vancouver during a period of increasing HIV incidence. Myös sydämen tykytykset ovat tavallisia. Jaa, miksi vain homot sitä käyttäisi?

Poppers vaikutus suomi seksi

EROOTTINEN CHAT ALASTONSUOMI HAKU