Forum peniksen pidennys

forum peniksen pidennys

Kuinka kauan annat olla paineen ylhäällä ja kuinka kauan alhaalla. Mitä lukenut niin ainakin liian pitkään liian kovalla paineella voi saada vahinkoa aikaan. Jos on sinkkuna, niin lepopäivänä kannattaa runkata kunnolla ja monta kertaa. Liiallinen masturbointi hidastaa kehitystä, joten kannattaa laueta vain päivänä viikossa. Kun pidättyy masturboimasta, niin testosteronitasot nousevat ja ovat korkeimmillaan noin viikon selibaatin jälkeen.

Tavallisella ilmapumpulla voi olla hankalaa saada alipainetta pysymään, mutta omalla systeemillä voi alipaineen laskea vaikka nollatasolle ilman, että pumppaussessio menee plörinäks. Nostan siis hitaasti alipaineen kohti "maksimia" tämä täytyy itse tunnustella, mutta mitään kipua ei saa tuntua.

Eli miellyttävän voimakas puristus ja annan sitten olla noin 30 sekuntia korkealla tasolla. Sitten päästän alipaineet pois ja annan olla noin 10 sekuntia, ja tämä on hyväksi verenkierron kannalta, sillä uusi happirikas veri on kudoksille tärkeää. Lisäksi kiveksille tulee kohdistua mahdollisimman vähän painetta ja happivajetta! Aloittajalla punaiset pisteet vaurioituneet pintaverisuonet kuuluvat asiaan, kun penis tottuu paineeseen, mutta sinertävät mustelmat ovat merkki siitä, että painetta on liikaa.

Myös lymfaattisen nesteen kertyminen varteen ja esinahkaan on merkki siitä, että liian kovaa painetta on käytetty. Sillä, että penis on pumppauksen jälkeen nesteestä turvonnut "lötkö", ei ole mitään tekemistä todellisen kasvun kanssa, joten liiallista nesteen kertymistä tulee välttää. Kun kokemus karttuu, niin samalla penis kestää kovempaa alipainetta, eikä mitään sivuoireita enää esiinny. Tosin alkuaikoina, kun käytin ilmapumppua liian pitkiä aikoja tai liian kovalla paineella, niin silloin tietysti erektio kärsi.

Nykyään penis on suonikas, erektiot ovat kovia ja joka aamu on herätessä seisokki terveen merkki! Tuntoherkkyys on muuttunut siten, että nykyään ei laukea yhtä nopeasti, mutta orgasmit ovat aivan yhtä voimakkaita kuten ennenkin.

Aloittajalla ligamenttien venyminen ja peniksen verenkierron parantuminen voi tuoda aluksi nopeasti tuloksia, mutta sitten kehitys hidastuu. Tärkeää on motivaatio, sillä peniskasvu ei tapahdu yhdessä yössä. Itsellä ei ole juuri mitään tietoa pumpuista mutta tarkoitus kokeilla kun lisää paksuutta pitäisi saada jota venytyslaitteilla tai käsin venyttelyllä ei juurikaan saa.

Mitä mitä pumppua tarkalleen ottaen käytät tai onko suositella joitain hyväksi havaittua mallia? Mikä näiden vesipumppujen etu on verrattuna perinteisiin ilmapumppuihin ja tekeekö näillä ilmapumpuilla mitään? Osassa perinteisistä pumpuista on painemittari mitä vesipumpuista puuttuu josta pystyy näkemään ettei painetta tule vahingossa liikaa. Mitä lukenut PE foorumeilta niin jotain nyrkkisääntöjä on ilmeisesti olemassa paineen osalta mitä pidetään turvallisena.

Sanoit, että nykyään laukeminen kestää kauemmin kuin ennen. Luuletko, että tuntoherkkyys on hieman heikentynyt vai kestävyyttä tullut lisää jotenkin muuta kautta? En tahdo todellakaan jeesustella mutta turvallisuus mulla menee kaiken edelle.

En halua erityisemmin mainostaa, mutta kannattaa siis hankkia donitsi-tiiviste ja kunnon saksipumppu: Erityisesti halkaisijan tulee olla tarpeeksi pieni, ettei alipaine vuoda ulos. Sylinteristä kannattaa myös leikata, esim. Sitten vain kytkee saksipumpun ja donitsin sylinteriin ja huippulaadukas sekä kestävä penispuppu on valmis.

Kun penis hitaasti kehittyy ja suurenee, niin luonnollisesti siirrytään käyttämään suurempaa sylinteriä. Ennen kuin alkaa pumppaamaan, niin kannattaa esilämmittelynä pitää luonnollista erektiota pari minuuttia. Tämän jälkeen kaadetaan noin desiä kuumaa vettä sylinterin sisään kuumuus auttaa kudoksia venymään.

Sitten vain työnnetään puolijäykän kalun tiivisteestä sisään ja aletaan pumppaamaan. Jos haluaa, niin veden joukkoon voi laittaa muutaman pisaran tavallista ruokaöljyä, joka vähentää entisestään mahdollista kitkaa sekä on myös hyväksi peniksen iholle.

Jos saksipumpun sisään menee vettä, niin siitä ei ole mitään haittaa. Kun välillä alipaineen laskee pois, niin samalla kannattaa sormilla painaa kivespussin ihoa alaspäin, jolloin mahdollisesti sylinteriin imeytynyt iho tulee ulos eli vain peniksen varren kuuluu olla alipaineessa.

Pumppusession jälkeen donitsi-tiiviste ja sylinteri pestään huolellisesti. Verenkiertoa edistävää penisvoidetta kannattaa levittää erityisesti terskan alueelle. Pumppaaminen veden kanssa on siis täysin kivutonta.

Lisäksi Bathmatella alipainetta ei edes saa liian suureksi. Toisekseen vesi ei puristu kasaan, toisin kuin tavallinen ilma. Kun ilma puristuu normaalissa penispumpussa, niin se aiheuttaa alipaineen nousun, jolloin sopivan painetason ylläpitäminen on vaikeaa, josta taas voi seurata suurempi lymfaattisen nesteen kertyminen ihon alle.

Vesipumppaamisessa siis nestettä kertyy huomattavasti vähemmän, kunhan vain pitää ajan ja alipaineen maltillisena. Peniksen pituus ja leveys kannattaa mitata huolellisesti ennen kuin aloittaa pumppaamisharrastusta, sillä hitaan kehityksen havaitseminen silmällä on vaikeaa. Lisäksi mittauksia kannattaa tehdä vain kerran kuussa, ettei menetä motivaatiota.

Kahden kuukauden päivittäisen harjoittelun jälkeen pituus ja eritysesti paksuun ovat kasvaneet huomattavasti. Se paljonko lopulta kasvaa on yksilökohtaista, mutta joka tapaukseessa puhutaan useista senteistä. Omalla kohdalla tuntoherkkyys on normaali, ja ennen vain laukesin todella nopeasti. Orgasmit ovat itse asiassa voimakkaampia, koska suurempi penis ottaa enemmän kontaktia. Kiitos taas yksityiskohtaisesta vastauksesta! Mitä mieltä tästä linkin pumpusta jossa on painemittari?

Vaikuttaa laadukkaalta pumpulta mutta toimiiko jos käyttää veden kanssa? Painemittari olisi mielestäni hyvä siitä, että pystyy varmasti turvallisissa paineissa ja paineen määrää on helppo kontroloida. Extenderissä oli myös välillä hiukan vaikea arvioida kuinka kova vastus kohdistuu.

Kipu on tosin yleensä aina hyvä mittari kun kudokset on liian kovilla. Oletko ihan itse oppinut tekniikat vai tuleeko luettua jotain foorumia thunders place, pegym ym? Tuo on pumppu ei kestä vettä. Lisäksi alipaineen vapauttaminen tapahtuu sylinterissä olevan reiän kautta, joten joudut pumpatessa painamaan esim. Eli tuossa ylihintaisessa pumpussa ei ole normaalia jousiventtiiliä. Vaikka painemittari tuntuu aluksi hyvältä ajatukselta, niin käytännössä pumppaaminen tapahtuu oman tuntuman kautta.

Kun aloittaa matalalla ja miellyttävällä alipaineella ja esim. Peniksen punotus session jälkeen on normaalia, mutta tummat mustelmat ovat merkki liiasta paineesta. Ja vaikka vahingossa treenaisikin liian kovalla paineella ja saisi mustelmia, niin se on vaaratonta ja iho elpyy parissa päivässä. Vasta useita kymmeniä minuutteja pidetty yhtäjaksoinen kivuliaan voimakas alipaine voi aiheuttaa pitkäaikaisia tai jopa pysyviä vaurioita.

Olen tutustunut tähän asiaan lukemalla eri foorumien viestiketjuja sekä itse kokeilemalla. Useimmat pumppaajat treenaavat tavallisilla ilmapumpuilla staattisesti minuuttia kerrallaan ei siis syklisesti paine ylös-alas , jolloin tulokset jäävät heikoiksi ja erektion laatukin kärsii.

Menee kyllä kokeiluun suosittelemasi pumppu. Tällä hetkellä ei tosin ole yksityisyyttä tarpeeksi siihen. Kuinka usein suosittelet aloittajaa treenaamaan, että tuloksia voi tulla? Alussa ei varmaan kannata 6 kertaa viikko pumpata, että tottuu pumppaukseen. Sanoit, että pumppaat 6 kertaa viikossa, eikö tämä ole aika usein jos vertaa kuntosaliharjoitteluun missä vaaditaan lepopäiviä jolloin keho ehtii korjata lihasvauriot ja liika treeni voi saada aikaa ylirasitusta joka voi pysäyttää kehityksen.

Ilmeisesti tämä toimii sulla kun kehitystä on tullut hyvin. Penis on paisuvaiskudosta mutta hiukan sama periaate kuitenkin kun salitreenissä. Aluksi aikaa kuluu siihen, että totuttelee pumpun käyttöä. Kun siirtyy kunnon treeniin, niin 20 minuuttia tuntuu todella lyhyeltä ajalta, etenkin kun alipaineen päästää noin minuutin väliajoin pois. Tule mukaan kirjoittamaan ja osallistu! Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter.

Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Onko kukaan käynyt kyseisessä leikkauksessa, ja jos on niin mikä oli hyöty??? Villi arvaukseni on se että toimenpiteen hyötynä on pidempi penis.

Find all posts by adebisi View Blog. Mukulan teko puuhis pitempi on varmasti paikallaan, jotta pikkiriikkiset sitiäiset pääsevät varmemmin sinne minne olivatkaan menossa Eiks pidennyksen teko, tai miten se tehdään heikennä potenssia Siinähän katkotaan pari kudosjännettä ja sitten ei seiso sitäkään vähää.

Miten tämä liittyy Helsinkiin? Onko Hesassa lyhyemmät molot vai?? Näyttää siltä, että naisten vallitsevana huolenaiheena ainakin tällä foorumilla on peniksen paksuus eikä pituus.

Tavallisella ilmapumpulla voi olla hankalaa saada alipainetta pysymään, mutta omalla systeemillä voi alipaineen laskea vaikka nollatasolle ilman, että pumppaussessio menee plörinäks. Nostan siis hitaasti alipaineen kohti "maksimia" tämä täytyy itse tunnustella, mutta mitään kipua ei saa tuntua. Eli miellyttävän voimakas puristus ja annan sitten olla noin 30 sekuntia korkealla tasolla.

Sitten päästän alipaineet pois ja annan olla noin 10 sekuntia, ja tämä on hyväksi verenkierron kannalta, sillä uusi happirikas veri on kudoksille tärkeää. Lisäksi kiveksille tulee kohdistua mahdollisimman vähän painetta ja happivajetta! Aloittajalla punaiset pisteet vaurioituneet pintaverisuonet kuuluvat asiaan, kun penis tottuu paineeseen, mutta sinertävät mustelmat ovat merkki siitä, että painetta on liikaa.

Myös lymfaattisen nesteen kertyminen varteen ja esinahkaan on merkki siitä, että liian kovaa painetta on käytetty. Sillä, että penis on pumppauksen jälkeen nesteestä turvonnut "lötkö", ei ole mitään tekemistä todellisen kasvun kanssa, joten liiallista nesteen kertymistä tulee välttää. Kun kokemus karttuu, niin samalla penis kestää kovempaa alipainetta, eikä mitään sivuoireita enää esiinny.

Tosin alkuaikoina, kun käytin ilmapumppua liian pitkiä aikoja tai liian kovalla paineella, niin silloin tietysti erektio kärsi. Nykyään penis on suonikas, erektiot ovat kovia ja joka aamu on herätessä seisokki terveen merkki! Tuntoherkkyys on muuttunut siten, että nykyään ei laukea yhtä nopeasti, mutta orgasmit ovat aivan yhtä voimakkaita kuten ennenkin.

Aloittajalla ligamenttien venyminen ja peniksen verenkierron parantuminen voi tuoda aluksi nopeasti tuloksia, mutta sitten kehitys hidastuu. Tärkeää on motivaatio, sillä peniskasvu ei tapahdu yhdessä yössä. Itsellä ei ole juuri mitään tietoa pumpuista mutta tarkoitus kokeilla kun lisää paksuutta pitäisi saada jota venytyslaitteilla tai käsin venyttelyllä ei juurikaan saa.

Mitä mitä pumppua tarkalleen ottaen käytät tai onko suositella joitain hyväksi havaittua mallia? Mikä näiden vesipumppujen etu on verrattuna perinteisiin ilmapumppuihin ja tekeekö näillä ilmapumpuilla mitään?

Osassa perinteisistä pumpuista on painemittari mitä vesipumpuista puuttuu josta pystyy näkemään ettei painetta tule vahingossa liikaa. Mitä lukenut PE foorumeilta niin jotain nyrkkisääntöjä on ilmeisesti olemassa paineen osalta mitä pidetään turvallisena. Sanoit, että nykyään laukeminen kestää kauemmin kuin ennen.

Luuletko, että tuntoherkkyys on hieman heikentynyt vai kestävyyttä tullut lisää jotenkin muuta kautta? En tahdo todellakaan jeesustella mutta turvallisuus mulla menee kaiken edelle. En halua erityisemmin mainostaa, mutta kannattaa siis hankkia donitsi-tiiviste ja kunnon saksipumppu: Erityisesti halkaisijan tulee olla tarpeeksi pieni, ettei alipaine vuoda ulos.

Sylinteristä kannattaa myös leikata, esim. Sitten vain kytkee saksipumpun ja donitsin sylinteriin ja huippulaadukas sekä kestävä penispuppu on valmis. Kun penis hitaasti kehittyy ja suurenee, niin luonnollisesti siirrytään käyttämään suurempaa sylinteriä. Ennen kuin alkaa pumppaamaan, niin kannattaa esilämmittelynä pitää luonnollista erektiota pari minuuttia. Tämän jälkeen kaadetaan noin desiä kuumaa vettä sylinterin sisään kuumuus auttaa kudoksia venymään.

Sitten vain työnnetään puolijäykän kalun tiivisteestä sisään ja aletaan pumppaamaan. Jos haluaa, niin veden joukkoon voi laittaa muutaman pisaran tavallista ruokaöljyä, joka vähentää entisestään mahdollista kitkaa sekä on myös hyväksi peniksen iholle. Jos saksipumpun sisään menee vettä, niin siitä ei ole mitään haittaa.

Kun välillä alipaineen laskee pois, niin samalla kannattaa sormilla painaa kivespussin ihoa alaspäin, jolloin mahdollisesti sylinteriin imeytynyt iho tulee ulos eli vain peniksen varren kuuluu olla alipaineessa. Pumppusession jälkeen donitsi-tiiviste ja sylinteri pestään huolellisesti. Verenkiertoa edistävää penisvoidetta kannattaa levittää erityisesti terskan alueelle. Pumppaaminen veden kanssa on siis täysin kivutonta. Lisäksi Bathmatella alipainetta ei edes saa liian suureksi. Toisekseen vesi ei puristu kasaan, toisin kuin tavallinen ilma.

Kun ilma puristuu normaalissa penispumpussa, niin se aiheuttaa alipaineen nousun, jolloin sopivan painetason ylläpitäminen on vaikeaa, josta taas voi seurata suurempi lymfaattisen nesteen kertyminen ihon alle.

Vesipumppaamisessa siis nestettä kertyy huomattavasti vähemmän, kunhan vain pitää ajan ja alipaineen maltillisena. Peniksen pituus ja leveys kannattaa mitata huolellisesti ennen kuin aloittaa pumppaamisharrastusta, sillä hitaan kehityksen havaitseminen silmällä on vaikeaa. Lisäksi mittauksia kannattaa tehdä vain kerran kuussa, ettei menetä motivaatiota. Kahden kuukauden päivittäisen harjoittelun jälkeen pituus ja eritysesti paksuun ovat kasvaneet huomattavasti.

Se paljonko lopulta kasvaa on yksilökohtaista, mutta joka tapaukseessa puhutaan useista senteistä. Omalla kohdalla tuntoherkkyys on normaali, ja ennen vain laukesin todella nopeasti. Orgasmit ovat itse asiassa voimakkaampia, koska suurempi penis ottaa enemmän kontaktia.

Kiitos taas yksityiskohtaisesta vastauksesta! Mitä mieltä tästä linkin pumpusta jossa on painemittari? Vaikuttaa laadukkaalta pumpulta mutta toimiiko jos käyttää veden kanssa?

Painemittari olisi mielestäni hyvä siitä, että pystyy varmasti turvallisissa paineissa ja paineen määrää on helppo kontroloida. Extenderissä oli myös välillä hiukan vaikea arvioida kuinka kova vastus kohdistuu.

Kipu on tosin yleensä aina hyvä mittari kun kudokset on liian kovilla. Oletko ihan itse oppinut tekniikat vai tuleeko luettua jotain foorumia thunders place, pegym ym?

Tuo on pumppu ei kestä vettä. Lisäksi alipaineen vapauttaminen tapahtuu sylinterissä olevan reiän kautta, joten joudut pumpatessa painamaan esim.

Eli tuossa ylihintaisessa pumpussa ei ole normaalia jousiventtiiliä. Vaikka painemittari tuntuu aluksi hyvältä ajatukselta, niin käytännössä pumppaaminen tapahtuu oman tuntuman kautta. Kun aloittaa matalalla ja miellyttävällä alipaineella ja esim. Peniksen punotus session jälkeen on normaalia, mutta tummat mustelmat ovat merkki liiasta paineesta. Ja vaikka vahingossa treenaisikin liian kovalla paineella ja saisi mustelmia, niin se on vaaratonta ja iho elpyy parissa päivässä.

Vasta useita kymmeniä minuutteja pidetty yhtäjaksoinen kivuliaan voimakas alipaine voi aiheuttaa pitkäaikaisia tai jopa pysyviä vaurioita.

Olen tutustunut tähän asiaan lukemalla eri foorumien viestiketjuja sekä itse kokeilemalla. Useimmat pumppaajat treenaavat tavallisilla ilmapumpuilla staattisesti minuuttia kerrallaan ei siis syklisesti paine ylös-alas , jolloin tulokset jäävät heikoiksi ja erektion laatukin kärsii. Menee kyllä kokeiluun suosittelemasi pumppu. Tällä hetkellä ei tosin ole yksityisyyttä tarpeeksi siihen. Kuinka usein suosittelet aloittajaa treenaamaan, että tuloksia voi tulla?

Alussa ei varmaan kannata 6 kertaa viikko pumpata, että tottuu pumppaukseen. Sanoit, että pumppaat 6 kertaa viikossa, eikö tämä ole aika usein jos vertaa kuntosaliharjoitteluun missä vaaditaan lepopäiviä jolloin keho ehtii korjata lihasvauriot ja liika treeni voi saada aikaa ylirasitusta joka voi pysäyttää kehityksen. Ilmeisesti tämä toimii sulla kun kehitystä on tullut hyvin. Penis on paisuvaiskudosta mutta hiukan sama periaate kuitenkin kun salitreenissä.

Aluksi aikaa kuluu siihen, että totuttelee pumpun käyttöä. Kun siirtyy kunnon treeniin, niin 20 minuuttia tuntuu todella lyhyeltä ajalta, etenkin kun alipaineen päästää noin minuutin väliajoin pois. Tuloksia saa varmasti, jos pumppaa esim. Penis tottuu treeniin nopeasti, mutta jos on kireä esinahka, niin se saattaa hidastaa kehitystä, kun terskan alapuolelle tulee ns.

Tällöin kannattaa venyttää esinahkaa sormilla esim. Näin vanhempana naisena en voi muuta kuin päivitellä miesten epävarmuutta siittimensä koosta. Naiset ovat aina nauraneet miehille joilla on pieni penis. Find all posts by adebisi View Blog. Mukulan teko puuhis pitempi on varmasti paikallaan, jotta pikkiriikkiset sitiäiset pääsevät varmemmin sinne minne olivatkaan menossa Eiks pidennyksen teko, tai miten se tehdään heikennä potenssia Siinähän katkotaan pari kudosjännettä ja sitten ei seiso sitäkään vähää.

Miten tämä liittyy Helsinkiin? Onko Hesassa lyhyemmät molot vai?? Näyttää siltä, että naisten vallitsevana huolenaiheena ainakin tällä foorumilla on peniksen paksuus eikä pituus.

Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 25 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Find all posts by bobby1. Find all posts by adebisi.

heinäkuu Mä hiplaan penistäni kärme porno aiti ja miehiä porno on hyvä peniksen pidennys video analiin pantu nainen sex tyttöjen kuvia sex ilmaisia. kesäkuu onko kellää kokemuksia mistää peniksen pidennys pillereistä onko ollu apua ja näkykö tuloksia minkä ajan käytön jälkee??. "sehän penis suurenee kun se nousee valmiiksi yhdyntään,mitään muuta konstia ei ole,mikä ei vahingita mulukkuas.". "sen oven väliin ja muutaman kerran. VILLI IRA ANAALI SEX

ISO MULKKU PILLUSSA NUAT THAI NURMO

Forum peniksen pidennys