Kristillinen deittipalvelu as

kristillinen deittipalvelu as

Onko kenties itselläsi ilmoitus ko. Suhteet ja tunteet jorinaa uskottomuudesta. Haluatko lapsia Kestääkö mies lapsiarkea? Tuttu foorumi on jostain vajaan parin vuoden takaa. Silloin vielä tiedot, jotka itsestä täytyi antaa olivat järjellisyyden rajoissa. Nythän kyseinen sivusto on mennyt aivan älyttömyyksiin, ilmeisesti ylläpitäjä on kehittänyt sitä omien minun mielestäni erittäin kieroutuneiden näkemystensä mukaiseksi. Ja otinkin ilmoitukseni pois, koska koin muutokset raivostuttaviksi, ja löysin kultani toisaalta.

Naisten tasosta on vaikea sanoa mitään. Yhteen mieheen tutustuin varsin hyvinkin, ja yleisemminkin minulle jäi mielikuva, että ihan fiksua porukkaa siellä on. Paljon myös sitä "ei äärianesta", jolla järki kulta tallella. Hyvä puolihan sivuilla on se, että jos kiinnostus tuntuu heräävän, voi ehdottaa valokuvan vaihtoa. Tällä tavoin voi sitten karsia ne "huti osumat" jo ennen kuin mitään kirjoitteleekaan.

Mutta tosiaan valittettavasti suvujen kehitys on mennyt pahasti alaspäin juuri noiden ääliömäisten luonnehdintakysymysten ja tausta"tietojen" takia, joten uskon, että se fiksu aines on siirtynyt toisaalle. He pitävät itsestään huolta ulkoisesti, ovat kouluttautuneita ja eivät juo alkoholia humaltumistarkoituksessa, eivät polta. Ovat uskossa ja kannattavat kristillisiä arvoja.

Ehkä siinä tulee sinulle stoppi vastaan, kun tuntemani naiset kuitenkin haluavat käydä kristillisissä tilaisuuksissa yhdessä miehensä kanssa, samoin kuin rukoilla? Kuitenkaan kaverini eivät ihan tosissaan nettiä ole käyttäneet treffitarkoituksessa, kun heillä on asiasta samaa epäilystä kuin sinulla. Ihmisiä on aina laidasta laitaan.

Hassuilla ja vähän kärjistetyillä kysymyksillä jaetaan porukka eri tasoihin, jotta olisi kai helpompi löytää omanlaistaan seuraa. Esim minä en voisi elää sellaisen ihmisen kanssa joka kävisi harvasen ilta jossain rukous-tilaisuudessa tai saisi äkkiä päähänpiston lähteä avustustyöhön ulkomaille.

Sellainen ihminen elää niin erilaisessa maailmassa ja se vaikuttaa ihan kaikkiin pikkuasioihin elämässä, sukset olisi pian ristissä.

Eli siellä on ne samat naamat kuin muuallakin netissä. Mukavampia ihmisiä luultavasti kuitenkin ja mistään ei niin paljon raittiita tai savuttomia löydä yhdessä paikkaa. Mutta mikään paratiisi se ei ole, koska kilpailuasetelma on ihan yhtä kova kuin muuallakin, eli miehiä on aivan helkkaristi ja nämä miehet ei ole mitään alkoholisti renttuja vaan osa on hyvinkin kovatasoista sakkia.

Mitään sääli-ihmeitä on turha odottaa tai taivaallista deittionnea. Juu, tuossa suhteessa tuo kristillinen "0sasto" on ainakin hyvä, että siellä on raitista ja tupakoimatonta sakkia varmaan enemmän. Muistaakseni kaikista aikuisista yli 30 v on vain n. Jos sellaista seuraa hakee, ei siinä tarjontaa paljon ole. Olen katsellut, että vanhemmiten yli 40 v hyvin usein naisilla vähäinenkin kulutus mieluummin lisääntyy, kuin ainakaan loppuu.

Vain pieni lasi viiniä ruoan kanssa, seurustellessa, ja työn päätteeksi, hups, siitä se lipsahtaa joskus huomaamatta Miehet kai aloittaa rankan juomisen vähän nopeammalla aikataululla ja "tosissaan". Perusasetelmahan on juuri se että kaikkialla ravintoloissa netissä y. Itse asiassa se on vähän sama juttu näillä markkinoilla niinkuin monilla muillakin markkinoilla, eli monet parhaat kohteet menevät jo ennen kuin ne edes ehtivät tulla markkinoille massojen tietoon.

Juuri tästä syystä ja siitä että loputon naisen itselleen jahtaaaminen myös tulee hintoihinsa olenkin turhautunut koko asiaan jo ajat sitten. Olen ajatellut tämän asian niin että minun kohtloni nyt vaan sitten on elää sinkkuna koko elämäni siksi kun niistä ihan nuorena olleista parista ihastuksestani ei kaveria tullut.

Mutta aina se näköjään vaan tulee mieleen että olsiko sittenkin pitänyt vaan yrittää itselleen naista. Jos tietäisi sen että on ollut ihan tatti äijä josta ei naiset juurikaan voi kiinnstuneita olla niin ei tällainen paskamainen juttu silloin näin palailisi ahdistavana mieleen. Kaikki on kristillisiä Livenä ei törmää juuri missään klubissa uskoivaisiin ihmisiin. Tai sitten en syystä tai toisesta ala tehdä tuttavuutta ihmisen kanssa, jolla on risti kaulalla.

Netin treffipalstat ovat taas täynnä uskovia. Miksi aloittaja sitten etsit uskovaista naista, jos itse pidät uskovaisten naisten elämäntapaa liian tiukkapipoisena ja järjenköyhänä?

Muilla kuin kristillisillä treffipalstoilla on riittämiin vapaamielisempää seuraa, jos sitä hakee. Kristittyjä naisia häiritsee, kun kotisataman deittikin täyttyy alkoa ja sätkää kuluttavista sänkyseuran etsijöistä. Kotisataman deitistä naiset etsivät useimmiten seuraa vakavissa aikeissa, ei vain lyhytaikaista ja pinnallista seuraa. Ainakin itse etsin ja samoin uskovat ystäväni, mutta valitettavasti sekä itse että ystäväni pettyivät niihin miesehdokkaisiin joita sieltä löysimme.

Kysymykset ovat siellä ihan hyvät joihin jokainen vastaa minusta ne eivät olleet liian tiukkoja kysymyksiä, koska totuus elämän tavoista ja arvoista tulisi kuitenkin julki myöhemmin jos ei jo alussa, miksi salailla niinkin tärkeitä asioita kuin mitä esittelyssä kysytään.

Pettymys tulee siinä kun miehet kertovat olevansa jotain ihan muuta kuin sitten ovat. Harmittavan usein paremmin tutustuessa huomaa että mies onkin joko psyykkisesti täysin epätasapainossa tai muuten kykenemätön ottamaan mitään vastuuta edes omasta elämästään saati perheestä.

Miehen ulkonäkö ei ole uskovalle naiselle se tärkein, vaan se että mies olisi myöskin uskossa,turvallinen, sanansa pitävä ja tasapainossa. Itse kyllästyin kristillisen deitin naisehdokkaisiin jo ihan sen vuoksi, että kaikkea tuntuu hallitsevan uskontokeskeisyys, ja vielä erittäin vahvasti.

Normi peruskristitty mies ei tunnu kelpaavan, vaan pitää olla ns. Monelta naiselta näyttää puuttuvan ymmärrys siitä, että uskonto ja uskovaisuus ei tee ihmisestä sen parempaa ihmistä, vaan kaikki lähtii liikkeelle ihan omasta päästä, olemuksesta ja käyttäytymismalleista. Uskonnosta on tehty myös näppärä pakotie, jonka taakse on mukava piiloutua. Hyvänä esimerkkinä rikolliset ja muut hörhöt, jotka ovat "yllättäen" tulleet uskoon, jolloin kaikki menneisyyden teot yllättäen nollautuvat.

Sen tekopyhempiä ja ilkeämpiä ihmisiä eli suoraan sanoen sikoja, ei ole missäään muualla kuin ns. Heti lyödään päin näköä. Ne naiset voisi vaikka kivittää, niin hirvittävän töykeää on käytös ja ihan vaan ilkeyttään sinne kirjoittelevat, jotta voisivat arvostella mahdollisimman ilkeästi miehiä.

Ne palstat on se viimeinen, mihin kannattaa kirjoitella. Pitäisi se palsta kieltää ehdottomasti. Puhukaa asioista niiden oikeilla nimillä!

Itsenäisten naisten kokoontumispaikka on Mietin joskus myös uskovaisten impien narraamista kirkoista jne kun pillun puute oli kova. Kuvittelin että sieltä saisi taatusti puhdasta ja tiukkaa. Asiaa pahensi se, että yhdellä frendillä oli ihan saatanan kaunis uskovainen vaimo. Siis kympin muija, miss Suomi perintöprinsessa -tasoa.

Todella kaunis blondi, sileä iho, hoikka tiimalasivartalo, mantelinmuotoiset silmät. Niillä kylässä käydessä en pystynyt ikinä ajattelemaan mitään muuta kuin sen naisen panemista. Kahvikuppi tärisi kädessä kun tuijotin sen leidin tissejä.

Onneksi olin lopulta niin laiska etten jaksanut vääntäytyä kirkkoon. Siis mieti mikä rasko joku jeesusfriikki olisi kun sen kanssa joutuis elämään.

Kaikkeen ei kannata alentua. Näitä nunnafantasioita ja kuvitelmia uskovaisista, himokkaista vanhoista piioistahan on ollut maailman sivu. Sellaisen ensivaikutelman olen saanut, että ainakin oman ikäryhmän naispuoliset vaikuttais olevan ihan hyviä tyyppejä. Siitä en sitten tiedä mitä he meistä nuorista uskovaisista miehistä ajattelevat, olen vähän kuullut juttuja et me oltais jotenkin tylsiä ja kauheen näköisiä tyyppejä: En ymmärrä miksi kohkataan yhdestä kristillisestä deittipalstasta, kun niitä muita on olemassa emmän kuin miljoona!!

Kuten Naisnäkökulmaa kirjoitti, jos muunlaista etsii, sitä kyllä löytyy mielin määrin! Ja tosiaan vain yksi kristillinen.. Ja eikö kristillisellä palstalla saisi olla sitten uskovia?? No johan pomppasi- miettikääs hei vähän, jos yhtään sitä älliä olemassa on!!! Ja miksi täytyy puhua jostain ääri-asioista, eikö uskova ole uskova.

Sinun pitää suorittaa maksu ennen kuin pääset selaamaan käyttäjien profiileja. Monista muista sivustoista poiketen, täällä kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia ilman mitään maksullisia päivityksiä.

Hakumahdollisuutta hengellisyyden perusteella tosin ei ole, mutta äkkiäkös palvelulle antaa mahdollisuuden — ilmainen treffisivusto kun on kyseessä, niin mitä voit menettää? Sinkut palvelussa ovat maanläheisen ja ystävällisen oloisia, ja melko varmasti joukossa tapaat myös uskovaisia. Valikoimaa on tiettävästi Suomi Ja jos et halua maksaa deittipalvelusta , kannattaa ehdottomasti kokeilla iloista pannukakkua, eli Happy Pancakea! Kannattaa rohkeasti kokeilla eri palveluja, koska koskaan ei voi tietää mistä se oma rakas löytyy!

Ehkä myös sieltä seurakunnan sinkkuillasta tai vanhoillislestadiolaisten kohdalla sieltä kesän kohokohdasta, eli suviseuroilta, mikäli nettideittailu ei ole sinun juttusi. Millaisia kokemuksia sinulla on seuranhausta kristittynä ja hengellisenä sinkkuna? Mikäli kyllä, olet oikeassa paikassa. Kristillinen deitti voi toki löytyä myös tuolta arkielämästä, mutta olet saattanut jo huomata, että se ei aina ole niin yksinkertaista: E-kontakti — myös kristittyjä sinkkuja E-kontakti.

Voit myös rajata kumppaneita haettavan seuran mukaan, esimerkiksi seuraavilla kriteereillä: Avioliitto Harrastusseuraa Matkatoveri Romanssi Seurustelu Ystävyys Eli E-kontaktissa voit hakea kumppani- tai ystäväehdokkaita varsin monipuolisesti. Kotisataman deitti Kotisataman deitti on Suomen ensimmäinen kristillinen deittipalvelu. Yhteenveto — paras kristillinen deittipalvelu?

Jos haluat rajata ehdokkaat tiukasti kristittyihin, kannattanee suunnata Kotisataman deittiin. TOP parhaat deittisivustot Deittiprofiili kuntoon — 15 vinkkiä 7 vinkkiä joilla seuranhaku netissä onnistuu.

HappyPancake kokemuksia ja vinkit treffeille pääsyyn! Parhaat deittisivustot listattu — löydä sinulle sopivin deittisivusto. E-kontakti kokemuksia ja Treffimaisterin 5 vinkkiä menestykseen. Haluan vakaumuksellista kristittyä seuraa. Tänne olisin liittymässä jonoon muiden kanssa hih…. Please enter your comment! Please enter your name here.

Kristillinen deittipalvelu as

Suomalaista seksiä porno näyttelijät

OULUN JOUKKOLIIKENNE HINNASTO SEX SEURAA

Joskus esimerkiksi sinkkuelämäntyyli saattaa tuntua omaan elämään sopimattomalta muka-välttämättömine juhlineen tai ei-niin-vakavine treffeineen, kun itse etsii seuraa tositarkoituksella. Suurin haaste on varmaan se, että usko on tärkeä lisäkriteeri. Johanna kuvailee asiaa näin: Mielestäni pelkkä usko ei kuitenkaan riitä ainoaksi yhdistäväksi tekijäksi, tarvitaan myös muuta yhdistävää.

Toisaalta uskovana sinkkuna olo on myös helpompaa kuin ei-uskovana. On mukavaa kun tietää selvästi, mitä haluaa. Johannakin tiesi alusta alkaen, miksi uskolla on merkitystä: Helpottaa parisuhdetta, kun molemmat ajattelevat tärkeistä arvoasioista samalla tavalla. Lisäksi kristitty sinkku luottaa johdatukseen. Usko antaa hänelle voimaa hakeutua sopiviin paikkoihin ja tutustua kumppaniehdokkaisiin: Tutkimusten mukaan uskovan kumppanin etsiminen kannattaa myös siinä mielessä, että uskovat ihmiset ovat parisuhteisiinsa tyytyväisempiä 1.

Arvojen jakaminen on tärkeää, samoin yhteinen elämäntyyli. Kristityn sinkun kannattaa tietää, mitä haluaa ja pitää päänsä. Samaan aikaan on hyvä olla avoin ja muistaa, että kristittyjäkin on monenlaisia. Kysy itseltäsi, täytyykö kumppaniehdokkaan kuulua samaan kirkkokuntaan vai voiko hän kuulua mihin tahansa kristittyyn kirkkoon.

Uskovan kumppaninhakijan on hyödyllistä kertoa suoraan, mitä usko hänelle merkitsee, sillä kaikki kristityt eivät kuitenkaan allekirjoita samoja arvoja. Lopulta kannattaa myös nauttia seuranhausta. Johannan neuvo niille, jotka eivät vielä ole omaa uskovaa kumppaniaan löytäneet: Mikäli etsit seuraa muista uskovista sinkuista, kannattaa kääntyä internetin puoleen.

Arkielämässä sopivan elämänkumppanin löytäminen voi tunnetusti olla haasteellista. Eliittikumppanissa voit tutustua juuri sinulle sopiviin, samat arvot omaaviin, sinkkuihin. Palvelussamme voit nimittäin määritellä oman uskonnon, kumppanilta toivottavan uskonnon sekä sen merkityksen.

Kotisataman deitistä naiset etsivät useimmiten seuraa vakavissa aikeissa, ei vain lyhytaikaista ja pinnallista seuraa. Ainakin itse etsin ja samoin uskovat ystäväni, mutta valitettavasti sekä itse että ystäväni pettyivät niihin miesehdokkaisiin joita sieltä löysimme. Kysymykset ovat siellä ihan hyvät joihin jokainen vastaa minusta ne eivät olleet liian tiukkoja kysymyksiä, koska totuus elämän tavoista ja arvoista tulisi kuitenkin julki myöhemmin jos ei jo alussa, miksi salailla niinkin tärkeitä asioita kuin mitä esittelyssä kysytään.

Pettymys tulee siinä kun miehet kertovat olevansa jotain ihan muuta kuin sitten ovat. Harmittavan usein paremmin tutustuessa huomaa että mies onkin joko psyykkisesti täysin epätasapainossa tai muuten kykenemätön ottamaan mitään vastuuta edes omasta elämästään saati perheestä. Miehen ulkonäkö ei ole uskovalle naiselle se tärkein, vaan se että mies olisi myöskin uskossa,turvallinen, sanansa pitävä ja tasapainossa. Itse kyllästyin kristillisen deitin naisehdokkaisiin jo ihan sen vuoksi, että kaikkea tuntuu hallitsevan uskontokeskeisyys, ja vielä erittäin vahvasti.

Normi peruskristitty mies ei tunnu kelpaavan, vaan pitää olla ns. Monelta naiselta näyttää puuttuvan ymmärrys siitä, että uskonto ja uskovaisuus ei tee ihmisestä sen parempaa ihmistä, vaan kaikki lähtii liikkeelle ihan omasta päästä, olemuksesta ja käyttäytymismalleista. Uskonnosta on tehty myös näppärä pakotie, jonka taakse on mukava piiloutua. Hyvänä esimerkkinä rikolliset ja muut hörhöt, jotka ovat "yllättäen" tulleet uskoon, jolloin kaikki menneisyyden teot yllättäen nollautuvat.

Sen tekopyhempiä ja ilkeämpiä ihmisiä eli suoraan sanoen sikoja, ei ole missäään muualla kuin ns. Heti lyödään päin näköä. Ne naiset voisi vaikka kivittää, niin hirvittävän töykeää on käytös ja ihan vaan ilkeyttään sinne kirjoittelevat, jotta voisivat arvostella mahdollisimman ilkeästi miehiä.

Ne palstat on se viimeinen, mihin kannattaa kirjoitella. Pitäisi se palsta kieltää ehdottomasti. Puhukaa asioista niiden oikeilla nimillä! Itsenäisten naisten kokoontumispaikka on Mietin joskus myös uskovaisten impien narraamista kirkoista jne kun pillun puute oli kova. Kuvittelin että sieltä saisi taatusti puhdasta ja tiukkaa. Asiaa pahensi se, että yhdellä frendillä oli ihan saatanan kaunis uskovainen vaimo.

Siis kympin muija, miss Suomi perintöprinsessa -tasoa. Todella kaunis blondi, sileä iho, hoikka tiimalasivartalo, mantelinmuotoiset silmät. Niillä kylässä käydessä en pystynyt ikinä ajattelemaan mitään muuta kuin sen naisen panemista.

Kahvikuppi tärisi kädessä kun tuijotin sen leidin tissejä. Onneksi olin lopulta niin laiska etten jaksanut vääntäytyä kirkkoon. Siis mieti mikä rasko joku jeesusfriikki olisi kun sen kanssa joutuis elämään. Kaikkeen ei kannata alentua. Näitä nunnafantasioita ja kuvitelmia uskovaisista, himokkaista vanhoista piioistahan on ollut maailman sivu. Sellaisen ensivaikutelman olen saanut, että ainakin oman ikäryhmän naispuoliset vaikuttais olevan ihan hyviä tyyppejä.

Siitä en sitten tiedä mitä he meistä nuorista uskovaisista miehistä ajattelevat, olen vähän kuullut juttuja et me oltais jotenkin tylsiä ja kauheen näköisiä tyyppejä: En ymmärrä miksi kohkataan yhdestä kristillisestä deittipalstasta, kun niitä muita on olemassa emmän kuin miljoona!! Kuten Naisnäkökulmaa kirjoitti, jos muunlaista etsii, sitä kyllä löytyy mielin määrin!

Ja tosiaan vain yksi kristillinen.. Ja eikö kristillisellä palstalla saisi olla sitten uskovia?? No johan pomppasi- miettikääs hei vähän, jos yhtään sitä älliä olemassa on!!! Ja miksi täytyy puhua jostain ääri-asioista, eikö uskova ole uskova. Hän haluaa seurata sitä, ja niitä asioita, joihin todellakin uskoo!! Kaikki muuthan saavatkin vapaasti näin tehdä, kuka minkin mielihalunsa ja muiden uskonsuuntien mukaan, islamlaisetkin saavat paremmin harrastaa oppejaan- mutteivät jostain kumman syystä uskovat, ilman äärinimikkeitä!

Ja tätä paradoksia eivät älykkääksi ja järkeviksi itseään kutsuvat näe, eivät huomaa! Mitä sydämessä on Ei uskova ihminen ole mikään tavallista tyhmempi jotenkin, vaan uskova ihminen perustaa käsityksensä siihen sydämessään tuntemaansa, tietämäänsä ja hyväksi, parhaimmaksi kokemaansa ja oppimaansa Kristuksen rakkauden ääneen, kutsuun ja läsnäoloon, Hänen tuntemiseensa sen kautta, mitä oman valintansa jälkeen on oppinut myös seuraamaan tietäen ja kokien sen olevan se kaikkein parhaimman elämän, ilon ja kaiken elämän lähde!

Jonka Jumala kaikkiin meihin on elämän henkenä puhaltanut! Hän on Rakkaus ja sen Isä, eikä.. Mutta se, ken on tämän Rakkauden kutsun kuullut, usein monien elämän mutkien ja omien kurvailujen jälkeen- tietää ja tuntee mikä todellista on, mikä vain yksin voi tyydyttää! Ja se jos mikä on niin ihanaa, että sitä kaikille toivoa soisi!

Myös sinulle, sinä Hänelle rakas! Hän sinutkin luonut on! Ei pysty oikein alkuunkaan ihastumaan ellei näe vastapuolta hyvän näköisenä. Ja ei tässä riitä tai edes toimi se että vain mies näkee naisen hyvän näköisenä vaan myös naisen on nähtävä mies vetävän näköisenä. Siteraan tässä eräältä saitilta yhtä italialaista mallicahttailijapimua 28 vuotias. Jotenkin näin se meni hänen sanomanaan. The beauty really shows up when she is satisfied with her man" No sieltä taisi puuttua tuo only sana mutta se joka tapauksessa kuuluu minusta tuohon joko implicit tai sitten explicit.

Näinhän tämä asia minustakin menee ja vielä molemmin puolinkin. Eihän tämä homma voi minusta muuten lähteä nimenomaan edes alkuun jos ei molemmin puolin koeta että myös ulkonäkö on ainakin sen verran vetävä että pystyy ihastumaan.

Näin se nainenkin siitä sitten lähtee flirttaamaan ja homma pääsee alkuun ja kyllä sitä molemminpuolista ihastusta jatkossakin edellytetään. Tässähän tullaankin aivan keskeiseen ongelmaan joka aiheuttaa epävarmuutta nimenomaan jos on kyse jo vähän vanhemmista henkilöistä joka epävarmuus, jos se näkyy on taas meillä naisille aina turn-off, johtuu se sitten mistä syystä hyvänsä.

Sitä silloin tietenkin ajattelee miten tuo ulkonäkö oikeastaan lie säilynyt. Eihän se riitä vaikkei paino paljon noussut olisikaan ja peilistä naamakin ihan hyvältä paitsi mitä vähän vanhentunut näyttäisi itselle. Todellinen testi on sitten vasta kun oikeasti tapaa naisen.

Naiselle tällainen tilanne on varmasti vielä paljon kiusallisempi. No tällaisia kirjoittelvan miehen suomalaisnainen kyllä tuomitsee välittömästi kevottomaksi romantikkoluuserilksi josta ei panemaan ole.

Se on tämä naisten ehdoilla etenevä kulttuuri meillä tällaista, ei voi mitään. Te krist miehet ette sitten koskaan kasva aikuisiksi. Itse käytin kyseistä palvelua ja ollaan sulhasen kanssa nyt oltu kolme vuotta yhdessä, häitä suunnitellaan. Emme ole fundamentalistikristittyjä, mutta sanoisiko nyt vaikka, että avoimia henkisyydelle. Se meitä yhdistikin alussa. Sain nuorena naisena ihan hyvin vastauksia, varmaan joku Suurin osa miehistä oli toivottomia tapauksia, jotka eivät kiinnostaneet yhtään.

Lisäksi jotkut vanhat miehet vastailivat, vaikka olin määrittänyt vastaajien iän yläikärajaksi 25 v itse olin tuolloin 17 v. He kertoivat, että heillä oli tuttuja naisia sivustolta ja nämä naiset kertoivat uusista nuorten naisten profiileista heille naiset nimittäin näkevät kaikkien naisten profiilit ja miehen kaikkien miesten.

Monet eivät olleet selkeästi edes lukeneet profiiliani, vaan vastasivat jollain automaattivastauksella. Uskonasiat menivät vähän niin ja näin, monet olivat perushelluntailaisia, mutta joitakin eivät uskon asiat edes kiinnostaneet. Yksi eli omissa fundismaailmoissaan ja väitti, että esim. Sanoisiko, että sulhaseni lisäksi minulle vastasi 2 ihan fiksua tyyppiä ja itse vastasin eräälle tyypille, joka oli myös ihan fiksu.

Ilmeisesti olisitte olleet kiinnostuneempia tietämään, millaisia naisia sivustolla pyörii, mutta siihen en osaa vastata. Netissä pyörii vaikka minkälaista. Äkkiä sitä oppii kantapään kautta. Suomalaisia on huijattu perusteellisesti. Mulla on ilmoistus ko. Sivuilla ja epämääräiset lohkot siellä näyttää heiluvan.

Kuten huomaat, monet ovat Jumalan keinot johdattaa kaksi sielua yhteen. Kannattaa kuitenkin muistaa opetukset esiaviollisesta seksistä, suutelemisesta ja muusta. Avioliitossa ehtii niitä harrastamaan ja avioliittoa kohti molempien kannattaa pyrkiä jo alkumetreiltä saakka. Polulla tulee olemaan ylä- ja alamäkiä, ottakaa ylämäet oppina ja viisauden jakajana, olkaa miehenne kanssa rinnakkain, kohdatkaa yhdessä niin keveät kuin myrskyisätkin tuulet. Siis maailman suurimpien kusipäiden deitti tuo.

Uskovaisuus on sitä että kunhan ei polta ja juo ja on virittänyt moraalinsa äärimmilleen saa olla täys kusipää. Ja sellaiseksi ne tulevatkin. Ennen niin mukava kaveri saattaa muuttua uskovaiseksi tultuaan niin kusipääksi että sormet syyhyää vetää pataan sitä!

Kristilliseksi voidaan sanoa jotain ilmiötä, ryhmittymää tms. Mutta ihminen on kristitty jos hän uskoo Jeesuksen Kristuksen olevan Jumalan poika ja kuolleen meidän syntiemme sovitukseksi.

Ja se on tässä koko asia. Kirkkoon kuuluminen tai kuulumattomuus ei asiaan vaikuta. Puhut kyllä herrallesi uskolliseen tyyliin! Mutta kuulostaa kyllä todella ikävystyttävältä ja herkemmällä mielellä kuunneltuna suorastaan inhottavalta!

Ja ihan näin ihmisenä sanoisin, että olisit hiljaa mieluummin -mutta oikein kun ponnistelen, niin saan sanotuksi, että hae apua -Kehnohan vain kusettaa sinua; hetken hurmaa, mutta sä unohdat, että ihmisen sielu on ikuinen.

Ja noin siitä ikuisuudesta tulee vittumaisen pitkä ja karmea, kuin ikuisuus Pasilassa ilman patjaa ja safkaa potenssiin 5. Ja korjaus virheelliseen käsitykseesi: Juomisella tai blaadaamisella ei siihen ole mitään vaikutusta.

Vaikka ehkä niistäkin sit pääsee, mutta se ei ole oleellista. Se kristillinen deitti on sairain paikka, mihin ikinä olen ilomoitukseni laittanut. Väittäisin, että siellä on enemmän sairaita kavereita kuin Suomi Kaikilla on uskonto ykkösasia maailmassa.. Ei kannata mennä siihen halpaan, että ne, jotka kristilliselle deittipalstalle laittavat ilmoituksen olisivat ja edustaisivat todella noita arvoja. Tunnen yhden psykopaatin, joka sellaiseen on ilmoituksen laittanut. Katsokaa ennen kuin kadutte.

Ja tämä suomi24 vilisee eriasteisia luonnevammaisia tyyppejä, jotka käyvät toisten persoonille mitättömistä syistä. Sanon vain, että on parempi olla yksin, kuin alistettuna tai henkisesti tai fyysisesti pahoinpideltynä. Vähän samat on fiilikset. Eniten tälläistä "tapakristittyä" häiritsee ihmisten uskontokeskeisyys jopa siinä määrin, että uskonto laitetaan jopa oman elämän ja parisuhteen edelle.

Tai ainakin sellainen mielikuva minulle jäi. Eräs uskossa oleva nainen jäin arvoitukseksi. Hänelle uskonto tuntui olevan kaikki kaikessa, jopa siinä määrin, että hyvä kun nainen uskalsi elää omaa elämäänsä. Toisaalta, sama nainen kysyi minulta, mitä mieltä minä olen pettämisestä. Vastaavasti nainen totesi, että eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. No, tuon jälkeen otin ilmoitukseni pois koko palvelusta, jossa kolme tärkeintä kriteeriä tuntuu olevan uskonto, uskonto ja uskonto.

Eli aika sakeaa sakkia siellä on - myös. Toki joku aito ja fiksukin. Mutta varovainen saa olla. Jotkut ovat onnistuneet parantumaan alkoholismista omaksumalla toisen jumalan - uskonnon.

Kai se on heidän terveydelleen parempi kuin humalassa örveltäminen. Minä on hakisi miestä, joka sanoo olevansa jonkun uskonnon jäsen. Itse olen enempi agnostikko. Uskon sen, mitä uskonnot kutsuvat jumalaksi, olevan se energia, joka sitoo jokaista atomia - voima, jota emme osaa selittää, mutta tiedämme, että se on läsnä joka solussa, molekyylissä ja atomissa. Henkisyys on eri asia kuin uskonnollisuus. En jaksaisi kauan kuunnella uskonnollisia latteuksia ja fraaseja.

Omilla aivoillaan ajattelemalla ihminen pysyy tasapainoisempana. Etsi niiden seuraa, jotka etsivät totuutta. Karta niitä, jotka luulevat sen löytäneensä - siinä minun mottoni. Etsivä ei saa löytää 3. Kuinka moni ihailee miestä, joka etsii kotiavaimaan, mutta halveksii häntä, kun hän lopulta kertoo löytäneensä ne? Usko onkin loistava kainalosauva. Mikäs sen paremmin pitää pystyssä?

Nyt kävi vain näin. Tekisi mieli heittää jotain uskisläppää tähän loppuun mutta se taitaisi mennä monelta ei-uskis-lukijalta yli hilseen. Joten ei muuta kuin rukoilemaan "Jos sinä Jumala olet olemassa, niin Ahdistavin ja pöllöin deitti, missä olen ikinä ollut..

Sanaakaan ei kirjoiteta, ennenkuin kuvapyynntö menee perille! Ne harvat, jotka kirjoittavat ovat lähinnä mielenterveyspotilaita Nettideitti ei toimi, otin kaikkialta profiilit pois, jos livessä ei tapaa, niin olen ilman. Kotisataman deitissä huvittaa se, kuinka ihmiset ovat niin uskonnollisen tekopyhiä. Samaan aikaan ollaan niin pinnallisia, että sitä aloitetta ei voi tehdä noin karrikoiden ennen kuin vastapuolen kuva ja varallisuustiedot on nähty.

Herää vain kysymys, kumpi on lopulta pinnallisempi, tavallinen tapakristity, vai itsensä uskonnon voimalla jalustalle nostanut ihminen. Minulla on profiili tällä hetkellä kotisataman deitissä. Minun kohdalla sielläkin on yhtä hiljaista kuin muillakin deitti sivuilla joissa profiilini on ollut. Tietysti sinua voi onnistaa vaikka kuinka nopeasti.

Yksin Jumala sen tietää. Lämpöistä kesän jatkoa T: Tiedän, että eräs pelimies temmeltää sielläkin. Hän sanoi, että siellä vasta helppo onkin naisia höynäyttää. Varovaisuutta sielläkin, kaikki ei sitä miltä tekstissä lukee. Kuka haluaisi nu55ia uskista? Mä en ainakaan halua ihmistä joka ei ole uskovainen ja siihen on perusteet, joka päivä luen uskosta osattomien tekemiä murhia ja raiskauksia hesarin sivuilta,hyi saatana mitä porukkaa noi jumalattomat, ei uskovaiset noita joka päivä tee!

Eikä ne edes ole uskovia, vaan kuvitteleevat että sieltä voi muutkin etsiä. Muutama vuosi kotisataman deitissä, tulos: Kristillisessä deitissä tökkii juuri eniten se, että nimenomaan uskonto ja uskonasiat tuntuvat menevän järjestäin ihmissuhteen ja kumppanin ohitse.

Kuka kaipaa nurkkiinsa poissaolevaa ihmistä, joka pitää itseään uskonnon vaikutuksesta muita parempana ja jolle uskonto on aina ja kaikki kaikessa?!

Se on toki huomattu, että Suoli24 ei toimi, sillä tällä foorumilla oikeasti elämänkumppania hakevat ovat nykyisin vain pieni vähemmistö. Suurin osa on sukupuoleen katsomatta hakemassa vain seksiseuraa, vaikka ilmoituksissa annettaisiin muuta ymmärtää.

Mutta, meno ei ole kristillisessä deitissä sen paremmin. Siellä ongelmana on taas suvaitsemattomuus, joka kumpuaa siitä, kun maailmaan katsotaan tiukasti sen oman uskonnon vääristämien lasien lävitse. Suvaitsemattomuutta on erityisesti se, että tuomitaan "uskonnottomia" ihmisiä, vaikka heitä ihmisinä ei edes tunneta.

Jumala teki ihmiset omaksi kuvakseen - herjaa ihmisiä, ei rakasta Jumalaa. Kuka mielenterveysongelmainen on valinnut syntyessään kestävänsä sen koko loppuelämänsä ajan? Ole lohdullinen että olet siunattu ja tämä sairaus ei ole sinua kohdannut Siunausta, ymmärrystä, rakkautta - sitä mitä Jeesuskin vankeja ja sairaita kohtaan koki Kommentoi.

Katsoin eilen dokumenttia, jossa käsiteltiin valtavan asteroidin törmäyksen aiheuttamaa tuhoa kaikkialla maailmassa. Raamatun ilmestystenkirjassa kerrotaan, että ihmiset rukoilevat vuorien kaatuvan päälleen. Koeolosuhteissa, jossa jäljiteltiin tapahtunutta, todettiin ,että vaikka maan päällä on melkein tuhat astetta lämmintä, jo kymmenen senttiä maan alla lämpötila oli n.

Tämä selittäisi ilmestystenkirjan sanat, joissa kerrotaan ihmisten rukoilevan, että "vuoret kaatuisivat päälle". Ei siihen välttämättä ydinpommeja tarvita maan kärventämiseen, pelkkä valtava asteroidi riittää. Kokemuksella ja hyvin monta pettymystä kokeneelta naiselta. Ihan samaa kastia siellä on negatiivisesti. Ihmiset ilmoittavat olevan saa uskossa,mutta elämä heillä toisenlaista. Pitkiäkin ajatuksen vaihtoa ja sitten näkemisten jälkeen osoittautunut kaikkea muuta olevaksi.

Räävittömyyttä ja likaisia juttuja sielläkin. Joskus ajatellutkin että ns maallisella deitilläkin olisi järkevämpiä ihmisiä. Ja minäkin hain vain kunnollista uskovaista puuolisoa. Olkaa varovaisia,kaikki ei tosiaan ole sitä mitä sanoo!!! Millainen profiili siellä luodaan? Näkyykö oma nimi tms. En tiedä muista kristillisistä deiteistä kuin Kotisatamasta http: Kotisataman profiili toimii itse valitulla nimimerkillä eli omaa nimeä ei näy profiilin selailijoille.

Profiilissa on profiilikuvan lisäksi mahdollisuus täyttää valikoista kohtia mm. Tuolla on moniin muihin palveluihin verrattuna hyvin asiallisesti käyttäytyvää porukkaa ja hyviä keskusteluja saa aikaiseksi melko helposti. Kuitenkin minusta tuntuu että Kotisatama kärsii tällä hetkellä siitä että siellä on kuitenkin suhteellisen vähän väkeä mistä syystä samanhenkisen seuran löytäminen ei ole välttämättä helppoa.

Kristittyjäkin kun on niin kovin erilaisia. Jos jo pentuna tykkäsi olla insestin uhri ja manipuloinnin kohteena niin tuohan on luonteva jatkumo. Minä seurustelin ammattikoulussa kristillisen pojan kanssa. Ikävä kyllä suhteemme kaatui lopulta hänen perhepiirinsä painostukseen. En ole itse kristitty ja heidän perheensä oli ja lopulta se alkoi olla liian iso kynnys pojalle. Nykyään hän on naimisissa kristityn naisen kanssa. Todellinen kristitty rukoilee sopivan kumppanin löytymistä ja Jumalan ohjausta elämäänsä.

Onnen etsijät voi mennä noillakin sivuilla harhaan, myös siellä on ohdakkeita. Miksi uskomaton etsii uskovaisen seuraa, Jumala varoittaa uskovaa ottamasta uskomatonta puolisokseen. Eksyttäjiä on tuollakin sivustolla , samanlaista seksin pyytäjää ja jo eka viestissä tarjoudutaan kylään. Naisia roikotetaan, haukutaan exiä ja ollaan itse niitä oikeita. Samaa lajia kuin netissä yleensä. Lähetin joitain "hei mitä kuuluu" viestejä.

Joidenkin vastauksissa ilmoitettiin nimeni vaikka ilmottauduin eri sähköpostilla mitä nimeni on varovaisuus syistä.

Luultavasti netin kautta saa ongittua ir osoitteen. Käytin tablettia joka rekistöröity nimelläni, siis puhelin liittymä. Nämä "vastapuolet" sitten ehdottelivat käymään helluntaisten kokouksissa. Enään puuttuu oveen koputtelijat hymyineen. Olen kokeillut vain kristillistä dieettiä, pelkkää ehtoollisleipää ja viiniä joka pv. Kotisataman deitti on oman kokemuksenikin mukaan syvältä niinkuin monen muunkin: Kyllä ennen meteoriiti tippuu päähän ennen kuin täältä löytyy kunnollinen ystävä.

Oon rauhallinen tavallinen peruskuntoinen elektroniikkaa ja iltalukiota itse-opiskeleva 36v mies. Kiinnostuksia runot ja taiteet. Tahdon perheen niin pian kuin mahdollista. Eläin ja Lapsi rakas. Muita harrastuksia on keksiä vanhuksia ja lapsia auttavia keksintöjä. Asun Turussa, Ehkä muutan Helsinkiin. Käyn turun Kotiseurakunnasa ja Hope-seurakunnassa , usko tuo voimaa.

Mainostaa maksutonta palvelua, mutta jo tuossa valehdellaan. Moni haluaa samanlaisen taustan omaavan kumppanin, joka on täysin luonnollista. Saatat olla vanhoillis lestadiolainen tai ortodoksiseen kirkkoon kuuluva sinkku tai muuten vain hengellinen, evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluva ihminen. Plus monta muuta vaihtoehtoa.

Täten nykyteknologian mahdollistamat deittisivustot pelastavat tilanteen tuoden sinkut yhteen. Voit laittaa niin sanotusti verkot vesillä internetiin eikä sinun tarvitse juosta jokaisissa seurakunnan sinkkuillassa kumppaninhaussa. Mutta mistä se kristillinen deitti löytyy varmimmin? Mikä on paras treffipalsta sen löytämiseen? Suomessa ja maailmalla on deittisivustoja ja älypuhelinsovelluksia monenlaisia, mutta tässä 3 suomalaista deittipalvelua, joissa pääasiassa etsitään seuraa tositarkoituksella — tavoitteena onnellinen parisuhde ja mahdollisesti myöhemmin avioliitto.

Ei ole väliä oletko nuori, joka haaveilee omasta aviopuolisosta ja perheestä tai sitten esim. Deittipalveluita käyttävät ihmiset kaikista ikäluokista! Profiileja palveluun on luotu yhteensä yli sekä käyttäjät ovat liikkeellä pääasiassa tositarkoituksella. Käyttäjät ovat hieman kypsempiä kuin esimerkiksi monilla ilmaisilla deittisivustoilla keski-iän yritys ilmoittaa olevan 40 ikävuoden paikkeilla. Sinulle kristittynä sinkkuna on mahdollisuus myös etsiä kumppaniehdokkaita uskonnon perusteella.

Voit myös rajata kumppaneita haettavan seuran mukaan, esimerkiksi seuraavilla kriteereillä:. Eli E-kontaktissa voit hakea kumppani- tai ystäväehdokkaita varsin monipuolisesti.

Rekisteröidy ja kokeile ensin ilmaiseksi, niin tiedät mistä palvelussa on kyse. Mikäli haluat lähettää viestejä tai käyttää muita kommunikaatio-ominaisuuksia, silloin palvelusta pitää maksaa. Kotisataman deitti on Suomen ensimmäinen kristillinen deittipalvelu. Palvelun käyttöehdoissa mainitaan, että jäsenten tulee olla täysi-ikäisiä, jotka pyrkivät elämään kristillisten elämänarvojen mukaisesti.

Palveluun rekisteröitymällä ei vielä näe yhtään kumppaniehdokasta tai näiden määrää. Sinun pitää suorittaa maksu ennen kuin pääset selaamaan käyttäjien profiileja. Monista muista sivustoista poiketen, täällä kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia ilman mitään maksullisia päivityksiä. Hakumahdollisuutta hengellisyyden perusteella tosin ei ole, mutta äkkiäkös palvelulle antaa mahdollisuuden — ilmainen treffisivusto kun on kyseessä, niin mitä voit menettää?

Sinkut palvelussa ovat maanläheisen ja ystävällisen oloisia, ja melko varmasti joukossa tapaat myös uskovaisia. Valikoimaa on tiettävästi Suomi