Etsin miesystävää siskon pillua

etsin miesystävää siskon pillua

Jos vähättelee tai on ivallinen tms. Vaikka kieltäisi, sanoisin että jos käytös ei muutu, otetaan asia puheeksi koko suvun kanssa. Ehkä sisko sitten tajuaisi jättää miehen rauhaan. Toisaalta, jos molemmat paljastaisivat, että haluavatkin oikeasti olla toistensa kanssa, silloin hyväksyisin tappioni, vaikka se kipeätä tekisikin.

Silloin mies ei olisi ollutkaan minua varten. Siskon tietäisin olevan sen luonteinen, että onni ei pitkään löydy "kaapatusta" miehestä, uutta pitää tulla tilalle, eli aiheuttaa lopulta surua sekä itselleen että tälle tulevalle exälleen. Siinä ehkä saisivat ansionsa mukaan lopulta kuitenkin Mielestäni sinun kannattaisi puhua suoraan ja rehellisesti siskosi kanssa, että tuollainen meno ei käy laatuun. Miehesi on paha tehdä mitään jos se toinen flirttailee ja keikistelee siinä edessä.

Ainoa mitä miehesi voi tehdä, on olla tekemättä mitään, tuollaiseen ei ainakaan saa kiinnittää huomiota! Jos siskosi on oikeasti niin tyhmä, että ei usko kaunista puhetta, niin sitten sanotaan vähän rumemmin. Tarvittaessa minä jopa katkaisisin välit häneen tähän väliin on varmaan hyvä sanoa, että itselläni on 2v nuorempi sisko jonka kanssa minulla on hyvät välit.

Jos siskosi ei oikeasti kiinnosta miestäsi, niin välinpitämättömyyden ei luulisi olevan vaikeaa. Ikävä tilanne, mutta jos suhteenne tosiaan on niin hyvä kuin kerroit, on sinun tulisi ottaa kovat otteet käyttöön ja takoa järkeä siskosi päähän! Toivottavasti saat tilanteen selvitettyä ja mahdollisimman helposti. Ja kyllä minäkin sanon AVOmiestäni aina miehekseni, mitä ihmeellistä siinä muka on?

Joidenkin kun on pakko harrastaa turhaa pilkun viilausta MInun mielestä miehen pitää osoittaa selkärankaa ja sanoa suoraan siskollesi missä kaappi seisoo. Jos hän ei nyt ole huomaavinaan mitään melko varmasti ne on jossain vaiheessa sängyssä sinun selkäsi takana, Luulen että tässä tapauksessa näin tulee käymään, valitettavasti..

No onpas hurjaa meininkiä teidän perheessä. Kuulosta ihan saippuaoopperan juonelta, jossa salakavala sisko yrittää vietellä pahaa-avistamattoman miehen. Sinulle on näköjään erittäin tärkeää, että olet ns reilu jätkä parisuhteessa. Haluat ettei sinusta saa vahingossakaan mustasukkaista kuvaa. Mutta totuus on kuitenkin että olet mustasukkainen.

Ja varmasti tuollaisessa tilanteessa olisi moni muukin. Aika vankka itseluottamus saa olla etteikö olisi. Oletko miettinyt kuinka olet asian muotoillut siskollesi? Miten olet käsitellyt asiaa?

Jos keskustelu ei auta niin kirjoita hänelle vaikka meili, jossa saat sanottua kaikki mikä mieltäsi painaa. Joskus kirjoitettu sana on painavampi. Kuulostaa siltä että siskosi tietää ihan varmasti mitä hän on tekemässä, eikä kyseessä ole mikään pikku lipsahdus. Hän jatkaa tuota kunnes teet asian selväksi ettet aio sallia tuollaista käytöstä ja jos se tarkoittaa sitä ettette vietä aikaa enää yhdessä niin sitten niin.

Miten siskosi pystyy lääppimään miestäsi hänen huomaamattaan? Eikö mies voi käskeä siskoasi lopettamaan tuon käytöksen. Ei se tarkoita sitä että kun kyseessä on sinun sukulaisesi, mies vain passivisesti antaa tehdä itselleen mitä vain. Kyllä sinäkin ihan varmasti huomaat jos joku koskettelee sinua. Vai onko hänestä helpompaa olla passiivinen? Kenties hän nauttii ekstrahuomiosta?

Nyt nostat kissan pöydälle! Miksi ihmeessä haluat estää luonnollisen asian? Anna ihmeessä miehesi kokeilla siskoasiin niin sekin asia selviää. Toki sovitte että sinä olet läsnä seuraamassa ja jos jatkossakin haluvat paneskella niin lupaat että käy vain silloin kun sinä olet paikalla. Voisihan teillä olla kolmistaankin kivaa? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Lopeta koko suhde mieheesi niin lakkaat stressaamasta.

Tuskin siskosi haluaa miestäsi. Se haluaa vaan kiusata sua ja se haluaa sulle pahan mielen. Se varmaan myös haluaa että erootte. Voisit tehdä sillee et sano siskollesi että sä eroot miehestäsi ja saat ittellesi sen miehen koska sitä niin vikittelet.

Lyön vetoa että siskosi ja miehesi ei seurustele kauaa, koska siskosi haluaa vaan kiusata sua. Minun ex-heilan sisko olisi antanut minulle pimppiä mutta en ottanut vastaan silloin. Nyt harmittaa kun en suostunut. Jospa pimpin saanti ei ole myöhäistä vieläkään. Vai eikö kiinnosta kun ei ole enää kielletty hedelmä..?

En oikeastaan osaa sanoa mitään muuta, kuin että jos miehesi on itse niin saamaton nössö ettei saa sanottua siskollesi suoria sanoja, niin miksi ihmeessä haluat olla sellaisen miehen kanssa?

Mutta sinun miehesi ei näin halua tehdä tasan yhdestä syystä: Hän rakastaa olla huomion keskipisteenä ja että kaksi naista riitelevät hänestä.

Hän tuntee itsensä haluttavaksi eikä häntä mitenkään häiritse siskosi flirttailu, päinvastoin hän nauttii siitä. On ihan turhaa bullshittiä yrittää väittää, ettei hän muka huomaa siskosi flirttailua: D tottakai hän huomaa.

Hän vain esittää ettet sinä olisi mustasukkainen. Sinä itse sen sijaan olet asiasta erittäin epävarma etkä pysty todennäkösesti jatkaa tuollaista elämää kovin kauan. Siskosi on aika huora, mutta sille asialle sinä et voi mitään. Käytännössä ainoastaan miehesti pystyy tälle asialle jotain tekemään, ja se on jo yllä mainitsemani suoraan sanomisen meininki. Jos miehesi katsoisi siskoasi silmiin ja sanoisi topakasti, että mua ei kiinnosta sun flirttailu pätkääkään, sää oot säälittävä tyyppi, oikea lutka ko yrität viiä siskos miehen, ja painu vittuun, niin uskon että ongelma ratkeais sillä sekunnilla.

Mutta kuten jo sanoin, miehesi ei halua tätä tehdä, koska hän nauttii tilanteesta. Vaihda siis mies ja jätä tämä säälittävä itsetunnoton äijä siskollesi: Meillä mieheni alkoi katseleen ja vokotteleen siskoani.

Mies on menossa kiertoon lähipäivinä, kunhan saan järjestettyä asiat. Totta, puhu miehesi kanssa siitä että miehen on syytä reagoida tuohon flirttiin. Vaiktutaa että miehesi ei tee asian eteen tarpeeksi jotta ongelma poistuisi. Pyydä miestäsi sanomaan siskollesi että lopettaa flirttailun. Minun mielestäni siskosi ihan oikeasti vaikuttaa henkisesti häiriintyneeltä.

Tuo ei todellakaan ole normalia käytöstä mikäli perheesikin on huomannut asian. Sinuna puhuisin perheesi kanssa siitä että siskollesi saataisiin asianmukaista hoitoa. Vaikutat liian kiltiltä, annat siskon käyttäytyä noin, ihmiset käyttäytyvät juuri niin kuin heidän annetaan käyttäytyä. Olen aika varma että minulle ei voitaisi tehdä noin, sen verran suuttuisin ja tekisin ihan mitä vaan että tuollainen loppuu.

Sinun on asetettava rajat siskolle kuinka hän voi käyttäytyä, tällä hetkellä sisko vain käyttää hyväksi tuota joustoa jonka hänelle olet antanut. Se että rakastaa toista tarkoittaa sitä että ei satuta toista.

Mutta jokatapauksessa huolehdi siitä että sisko saa tarvittaessa asianmukaista hoitoa, ole jämäkkä, älä ole alistuva hissukka hiiri jolle kaikki käy. Sinun ei tarvitse olla sellainen. Ja sama pätee mieheen, miehen ei tarvitse enää olla ihailtavana ja huomion keskipisteenä vaan miehen on ymmärrettävä että tuo satuttaa sinua ja hänenkin on tehtävä kaikkensa että tuo loppuu. Niin kauheaa kuin se onkin niin minusta olisi paras ratkaisu katkaista välit siskoosi kokonaan mikäli osoittautuu että hän ei ole henkisesti sairastunut.

Sillä hän ei ihan oikeasti rakasta sinua mikäli hän on valmis tietoisesti satuttamaan sinua. Itse en ole koskaan uskonut siihen että sukulaisuhde jotenkin menee kaiken edelle, jos joku sukulainen tekee minulle jotain järkyttävää niin eihän minua rakasta, ei hän ole yhtään paremmassa asemassa kuin ihminen joka ei olisi sukulainen.

Kukaan ei pakota sinua olemaan ihmissuhteessa josta sinulle tulee jatkuvasti paha olo. Älä ole liian kiltti, pidä puolesi, arvosta itseäsi niin että osaat pitää puolesi. Kyllä se on miehessä vika jos kiinnostuu. Se on miehen homma avata suunsa ja ehdottaa siskoolles että miten olis jos lopettais tuon koska se ärsyttää häntä ja sinua. Nimenomaan miehen homma tässä kohtaa avata suunsa.

Oli keikistelevä nainen kuka tahansa, missä tahansa ja mistä tahansa. Pistä mies selkä seinää vasten ja tee selväksi, että jollei tee loppua siskosi flirttailusta, niin sisko pitäköön myös miehen. Usko pois; itse et noin pölvästillä pässillä mitään tee. Siskosi tasolle hän voisi riittääkin. Voivoivooivoi, ollaan sitä nyt taas niin pyhimystä että! Himot ne on hiirilläkin ja akateemisilla oppineilla naisilla vielä enemmän! Tärkeää ei ole, onko siskosi kiinnostunut miehestäsi, vaan se onko miehesi kiinnostunut hänestä.

Ilmeisesti miestä ei kiinnosta yhtään. Parasta olisi, jos mies itse sanoisi siskollesi, ettei hän ole kiinnostunut. Itseltäni menisi itsekunnioitus jos siskoja tahi äitejä panisin. Mutta AP laita hommalle piste, muuta omaan asuntoon seurustelukumppanisi kanssa, ja jos miehesi ei kykene sanomaan siskollesi, että lopeta tuo homma - sano sinä. Ja sano niin, että ymmärtää - vaikka sinua kuinka mustasukkaiseksi moitittaisiin. Itse olen mieluummin mustasukkainen kun moista sietäisin.

Eli laita hommalle piste. Tai sinun kaverisi sai serkkusi sänkyyn Älä puolusta kaveriasi heikkoudella. Itsekkin olen pannut 2 muijan siskoa kun ilmassa oli seksuaalista latausta se vaan tapahtui ja tulee varmaan vielä monesti otettua uusiksi ei se nyt ole keltään pois kun ei kerro muijalle. Sittenhän me voidaankin painaa sun muijaas,kun sua ei kerran haittaa,mites suu sitten laitetaan?

Hyi helvetti mikä sika oot. Mikset eroa ja sitte harrasta panojas? Ei mulla tulis mielenkään yrittää omien siskojen miehiä. Mulla on kolme siskoa ja jokaiselle mies, itellä ei ole mutta ei helvetti, en niin sairas ole, että alkaisin vikitellä siskojen miehiä. Muijallas on hirveet siskot mutta sie olet vieläki hirveämpi. Mie kertoisin siskoilleni jos heän ukot yrittäs vikitellä minua,yäks. Varatut miehet kierrän niin kaukaa. Kokemuksia on myös tuollaisestakin ns. Onko mieleesi juolahtanut että mieshän tykkää kun naiset hieman tarjoavat itseään ja vaikka hyvin tietääkin tilanteen niin antaa sen jatkua ja nauttia siitä että naiset huomioivat hänet.

Minulla oli aikanaan sellainenkin vaihe että noita siskoksia oli peräti kolme ja jokainen vuorolaan piikitteli toisten nähden ja auta armias jos joutui jonkin näistä kanssa kahden niin olisivat olleet valmiita vaikka mihin. Tuollaisesta voin kertoa että tämän perustella on aika vaikeaa mitään pysyvää suhdetta rakentaa ja mies on enemmän kuin liemessä jos saa jonkin näistä raskaaksi.

Sanoisin sinulle että tee miehellesi täysin selväksi että kenet hän haluaa ja jollei se hänelle käy niin tuo mies ei ole sitten se oikea tulevaisuuskumppani.

Parempi katsoa kuin katua joskus jälkeenpäin. Mikä kierto kapula ystäväsi on? Ystävä, naimisissa ette ole. Siis, sisarellesi ei kelvannut joten sinä aloitit suhteen. Oliko kaveri ja siskosi kuitenkin seurustelleet? Kaikkiaan kasvakaa , hittoako vatkaamaan "sä teit sitä, sä tätä" tyyliin.

Ota asia puheeksi asiallisesti ja riitelemättä kummankin kanssa. Turha myöskään ystäväsi väittää etteikö huomaisi sisaresi käytöstä kun muutkin ihmettelevät ja ovat huomanneet "oudohkon" käytöksen.

Mietipä sitä ja ota asia puheeksi. Kai itseäsi arvostat ja elät ja teet omat ratkaisusi elämässä. Anna miehen mennä, ja siskosi siinä samalla: Silti miettisin, että olisinkohan minä mustasukkainen turhaan.

Syytökset kannattaa aina miettiä tarkkaan. Etsi itsellesi aikuinen Mies ja unohda tollaset tossukat. Sisko kuule lopettaa tillistelynsä välittömästi, jos mies niin haluaa. Ja jollei halua, niin mitä ihmettä teet kummallakaan elämässäsi??

Pöllytätte vällyjä porukalla oikein kunnolla, käsket siskosi tuomaan jonkun "aisamiehen" mukaan. Olisittepa miehesi kanssa muslimeja, niin sinulla ei olisi mitään ongelmia hyväksyä miehesi neljää vaimoa, joista siskosi voisi olla yksi! Uskon silti "pyhään kolminaisuuteen", eli kolme naista on mielestäni sopiva määrä yhdelle miehelle, jottei tule liikarasitusta kenellekään.

Taidat vain olla sairaaloisen mustasukkainen persoona. Jos mielikuvitukselle antaa valtaa,käy juuri noin. Itse kokenut saman kun edellinen naisystäväni väitti että peuhaan hänen kaverin kanssa. Koko juttu oli hölynpölyä. En jaksanut kuunnella noita mustasukkaisuus kohtauksia enempää,hankin hieman normaalimman naisen. Äijä nro 1 No vo,i voi Onneksi meillä miehillä on helpompaa jos asia olisi käänteinen.

Turpaan vaan niin että tukka pöllyää,asia valkenisi toiselle hetkessä. Näin naisena tekisin juuri noin. No, meillä on toisin päin. Vanhempi veljeni unohtaa omansa, kun on samassa pöydässä meidän kanssa. Tekee tosin vain itsensä naurunalaiseksi. Yhdessä hihittelemme sitten kun ollaan taas kahdestaan. Vaimo säälii sitä hänen muijaansa, minua asia lähinnä huvittaa ja vaimo kulta kaataa vai lisää vettä myllyyn Veli keksii vaikka mitä syitä, miksi tulla käymään ilman omaansa mutta me on aina soiteltu se sitten tulemaan mukaan.

Tee asia niin suoraan ja selvästi selväksi siskollesi senkin uhalla että välinne kiristyy. Siskosi käyttäytyy todella typerästi. Et ole naurettavan mustasukkainen, vaan pidät terveesti kiinni reviiristäsi. Älä anna siskosi jallittaa, sano hänelle suorat sanat ja sano että ei ole tervetullut seuraanne, kerta ei osaa käyttäytyä.

Tuollainen röyhkimys pian vie sinulta koko ukon. Toisaalta, jos äijä on vietävissä niin eikun potkut persielle. Tiedän sisaruspareissa tuollaista, kun "vakavasta" sisaresta mies kiinnostui, niin ns. Häntä riipoi kun oli joku joka ei langennut aina häneen. Ensinnäkin, ainoa asia millä on merkitystä on se mitä sinä tunnet!

Ei se mitä mieltä poikaystäväsi tai siskosi ovat tästä asiasta mieltä. Ei tuollaisissa asioissa ole oikeaa tai väärää valintaa, vaan ainoastaan sinun valintoja. Itsekunnioitusta ei pidä unohtaa tai muuten elämästä tulee pelkkää helvettiä, niin kuin se todennäköisesti nyt on. Jonkun toisen parisuhteessa tuo voisi olla ok ja itsekkin esim tunnen pariskuntia joista molemmat harrastavat flirttailua muiden kanssa ja hyvinkin rohkeaakin sellaista mutta se onkin heidän parisuhde ja he molemmat ovat täysin tyytyväisiä suhteeseensa.

Onpahan maailmassa pareja jotka harrastavat siinä sivussa irtosuhteitakin ja pareja jotka eivät harrasta seksiä muuta kuin lisääntymis tarkoituksessa. Nämä kaikki ovat oikeita ratkaisuja ja näissä kaikissa parisuhde on tasapainossa, koska se istuu molempien maailmankuvaan. Sinun maailman maailmassasi mainitsemasi käyttäytyminen tuo kärsimystä, joten se on silloin väärin. Sinulla on täysi oikeus vaatia itsellesi sellainen suhde joka tyydyttää myös sinua.

Eli tee asiat selväksi niin siskosi kuin myöskin poikaystäväsi kanssa siitä mikä on sallittua ja mikä ei. Nyt mimmi ruppeet vastarintaan ja vaadit oikeuksiasi! Ota ukko josta olet varma. Tuo pihalle koska ei tee siskollesi selvää että missä mennään. Minä olen mies joka rakastaa aidosti eikä silloin ole mitään sympatiaa flirttailijoille.

Kai sun siskolla on mies? Turhan tarkka olet En ymmärrä sinun vauhkoamista ja asian suurentelua. Olettehan samaa perhettä joten anna myös siskollesi mahdollisuus testata miestäsi, tietää onko siitä mihinkään kunnon toimintaan.

Saa hänkin samalla komeusta onko tuon tyyppinen mies hänelle oikea. Voithan ehdottaa että olet myös itse mukana jos et halua touhuavat kahdestaan, voit löytää itsestäsi aivan uuden puolen joka antaa suuhteelle lisäpotkua. Jatkossa jos siskosi löytää itselleen oman miehen voitte myös kokeilla parin vaihtoa perheen keskeen ja anopit sekä appiukot toki mukaan! Siskon pillu tiukkaa Anna miehesi kokeilla onko siskollasi tiukempi vittuaukko kuin sinulla?

Rakkauden biologiassa on aina se ongelma, että ihminen hakee aina itseään geneettisesti mahdollisimman paljon erilaista kumppania. Koska olette geneettisesti samankaltaisia siskosi kanssa, on selvää, että samankaltaiset miehet viehättävät teitä molempia. Vaikka vaihtaisitkin miestäsi, tilanne ei ehkä helpottaisi yhtään. Rakastat miestäsi - ole hänen kanssaan, miehesi rakastaa sinua - hän haluaa olla kanssasi.

Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa. Meillä ihmisillä ei ole tarvetta himoita mitään lähimmäisellemme kuuluvaa. Elämänkokemus on jo monille meistä opettanut ensirakkauden kautta, että rakkaus ei olekaan niin absoluuttista ja ainutkertaista kuin nuorina uskomme.

Ihminen voi rakastua useammin kuin kerran. Siskosi tarvitsee vain ymmärtää tämä karulta kuulostava asia, jotta hän voi päästä yli miehestäsi. Hän löytää varmasti oman rakkaan, jos vain jaksaa odottaa ja etsiä. Puhun teille uskosta, mutta en ole täällä julistamassa synnittömyyttäni. Tunnustan, että rakastuin kerran varattuun naiseen.

Välillämme ei ollut mitään ja jätin hänet nopeasti taakseni rukoillen syntiäni anteeksi. Ajan kuluessa havaitsin, että se oli viisas teko. Löysin elämääni uuden naisen ja en ole lainkaan katkera. Toivottavasti siskosi voisi tehdä samoin. Se kyllä saattaa vaatia sitä, että eroatte toisistanne joksikin aikaa.

Vain aika parantaa haavat. Ei luonnevikaisen siskon takia kannata suhdetta lopettaa. Kysy siskoltasi pitäisikö sun etsiä hänelle jostain ihan oma mies jos hän ei pysty vapailta markkinoilta etsimään ketään ihan omaa.

Annat ymmärtää että sun mies on sinun, eikä tuollainen epätoivoinen tyrkky tunnu siinä suhteessa missään. Mutta siskon itsensä vuoksi olisi ihan hyvä jos harjoittelisi sinkkujen iskemistä. Ja tee siskon flirtti näkyväksi. Älä nalkuttaen ja mustasukkaisen oloisena, vaan ihan huvittuneena todeten - kun sisko koskettelee miestäsi, kysyt "toimiiks toi" ja kysyt myös mieheltäsi että huomasitko miten sensuellisti hän koski sua vaivihkaa.

Että miten sen sais toimivammaks ton vaihvihkaisen koskettelun, että siskokultakin sais iskettyä itselleen miehen. Jonkun yhtä ihanan kuin sinä - ja sitten menet suutelemaan miestäsi. Siskon tisseistä on turha tehdä numeroa. Tosin jos hän on lähdössä jonnekin kavereidensa kanssa, niin voit sanoa että laita se yks paita mikä sulla oli kun viimeks kävit meillä, siinä on niin antava kaulus ettei kukaan mies voi olla tuijottamatta. Siskosi on perverssin kateellisen himon vallassa.

Itselle tuntuu inhottavalle ja sukurutsalle ajatuskin että olisin jonkun miehen kanssa siskoni jäljiltä. Koen siskon miehen lähinnä kuin veljen. Tässä näkyy synnin vaikutus se tuhoaa perheet ja ihmissuhteet. Ihminen haluaa toisen omaa, hyväksyntää hinnalla millä hyvänsä. Syntiin lankeemuksen takia kaikki kieroutui, ihmisen seksuaalisuus, joka on ihana asia voi väärin suuntautuessaan tuhota paljon.

Ihminen ilman Jumalaa on himojensa orja. Hän tuhoaa vaikka perheensä himojensa vallassa. Mun exäni sisar oli kateellinen kaikesta ja halusi aina parempaa mitä äxälläni oli ,no onneksi hän ei mua alkanut vikitellä. Jos sun ukkos on niin selkärangaton niin antaa mennä mutta katsele rauhassa niiden flirttiä Sulla saattaa olla hyväkin mies mutta jos hän on niin helposti vietävissä niin kyllä se routa porsaan kotiin ajaa mutta onko se koti enään sama ja aukeaako ovi enään.

Hyvä filosofinen ajatus tämäkin: No, onpas sinulla elämä. Parastahan olisi kun antaisit siskosi ja miehesi hoitaa omat välinsä niinkuin haluavat. Jos miehesi ei siskostasi välitä, hänenhän pitää sanoa se sinun siskollesi, ei sinulle. Sinäkin olet kyllä aika pöljä, kun tappelet julkisesti siskosi kanssa.

Jotenkin tuntuu että onkohan tuo tottakaan. Mitä ihmettä sinä sekaannut toisten tekemisiin. Riittää kun hoitelet omat asiasi. Aikuisten ihmisten pitää osata hoitaa itse välinsä sukulaisiin. Älä sinä riitele siskosi kanssa miehestä, jolla ei ole otsaa sanoa siskollesi että suksi suolle.

Ihan kuin olisitte murrosikäisiä penikoita tai jotenkin jälkeen jääneitä. Ei ole aikuisten ihmisten käyttäytymistä. Ehkä kanataisi sinun sanoa miehellesi että ellei hän sano selvästi siskollesi, ettei pidä hänen touhuistaan, laitat miehen kävelemään. Joko laitat siskosi tai miehesi matkoihinsa ja alat elämään arvoistasi elämää. Kuulostaa aika kurjalta taistelulta. Mieti millaisen elämäsi haluat olevan huomenna, viikon päästä, kuukauden päästä, vuoden päästä. Ala tehdä asoita näiden tavoitteiden eteen.

En usko että suhde mieheesi jatkuu vuosia. Anna miehesi siskollesi ja ala vikitella miestä sitten takaisin, sitten siskosikin älyää. Älä halaja lähimmäisesi aasia, taisi joku siteerata tuossa vähän aikaisemmin. Kävisikö se tähän paikkaan? Saatan selittää tään sitten oikein monimutkasesti mut menköön nyt kuitenki. Saattaa olla että siskosi on mustasukkainen sinun huomiostasi ja yrittää sitten saada sitä jollain keinolla.

Itselläni on ystävä joka on mustasukkainen jos minulla on muuta seuraa varsinkin jos kyseessä on nainen ystäväni ja minä olemme myös molemmat naisia. Jos tosiaan alan kaveeraamaan jonkun toisen kanssa hän alkaa myös tekemään tuttavuutta tämän henkilön kanssa ihan nenäni edessä.

Ja ei, ei vaan tavallista kaveruutta vaan myös vikittelemään ja lääppimään. Hän on myös istnut sylissä ja suudellut monia ystäviäni jos hän on kokenut ettei saa riittävästi huomiota minulta. Kaiken tämän hän on myöntäny useaan otteeseen. Hän on myös mustasukkainen omasta siskostani, koska olemme niin läheisiä ja hän ei pidä tästä siis siskostani ja siitä kuinka läheiset meän välit on.

Ystäväni tosin yrittää pitää mustasukkaisuutensa kurissa ja kertoo sitten minulle asiasta joka häntä vaivaa, mutta minä en asialle kovin paljoa voi. Emme ole ikinä olleet minkäänlaisessa suhteessa toistemme kanssa Joten siskosi saattaa haluta sinun huomiotasi, jos olet astanut sitä enemmän miehellesi kuin hänelle hänen mielestään. Kyllä kuulostaa suoraan sanottuna niin lapselliselta touhulta etten tiiä oikein et uskoakkovai eikö.

Eihän tuommonen nyt voi olla tottakaan. Herranjumala jos mun sisko lääppis mun miestä niin siinähän tippuis mun ukollakin silmät päästä ja minä järkyttysin varmaan kans niin että leuka tipahtais maahan.. DDDD hhahahahahaaahaha No on se onni, ettei tarvi siskosa kanssa miehistä tapella. Molemmilla omat ukot ja eipä oo käyny pienessä mielessäkään mikään parinvaihto: DDD Kuulostaa kyllä niin jotenkin semmoselta touhulta, voin kuvitella että asutte jossain vähän huonomaineisessa lähiössä, älykkyyttä ei oo kauhalla jaettu ja tyrkytätte molemmat tissit tanassa itteenne sille ukollenne ja kilpailette mokoman luuserin huomiosta.

On se jos ei ukkos tajua sanoa sille siskolles mitään.. Nainen vm ´78 Mies voisi sanoa siskollesi, että se raja tulee vetää vähän kauemmaksi. Hän valehtelee, jos väittää ettei huomaa koskettelua. Flirtti ei ole pahasta, mutta koskettelu ja sen salliminen on! Onhan se itsearvotuksesta kiinnit yrkyttääkö molemmat tissit tanassa itteään sellaiselle miehelle joka ei saa sanaa suustaan tollaisessa tilanteessa ja kilpaileeko huomiosta.

Rakkaus on ihana asia mutta on hyvä muistaa rakastaa myös itseään. Olen vaan huomannut että naiset jotka eivät arvosta itseään ajatuvat uudelelen ja uudelleen suhteisiin joissa ei ole hyvä olla koska he ajattelevat että parempaa ei ole tarjolla. Mikäli miehesi on jakanut vähänkään huomiota siskollesi tuon flirttailun tuloksena ei mies ole kovin älykäs. Jokatapauksessa hyvässä suhteessa ei tarvitse toisesta pitää kiinni kynsin ja hampain vaan luottamus toimii automaattisesti, siis häiriintynyt siskosi ei olisi uhka millään tavalla mikäli täysi luottamus välillänne pelaisi täysin.

Te ehkä naureskelisitte miehen kanssa yhdessä häiriintyneen siskosi tekemisille tai jotain. Eihän noin paljon henkisesti häiriintynyt nainen voi vakaata suhdetta horjuttaa mikäli luottamus teidän välillänne on. Sinuna puhuisin molempien kanssa. Ja sinun kannattaisi miettiä oikeasti mitä ansaitset. Joskus ihmiset tekee pahaa itselleen ollessaan läheisriippuvaisia.

Sinun täytyy uskoa itseesi ja elämääsi ja siihen että jos tämä kariutuu ihan oikeasti LÖYDÄT jotian parempaa ja tehdä töitä sen eteen. Kotipsykologin amatöörianalyysi olisi se että olette lapsuudessasi molemmat, sisko ja sinä olleet ilman isänne huomiota tai joutuneet kilpailemaan siitä.

Nyt tietyllä tavalla tilanne toistuu, henkilö vaan ei ole enää isä vaan tuo mies. Sitähän sanotaan että jos nainen ei isäsuhteensa kautta opi arvostamaan itseäänhän hakee samaa hyväksyntää loppuelämänsä ajan miehistä. Naiset joilla on vahva itsearvostus ei ajaudu huonoihin suhteisiin koska näkee milloin toinen tekee itselleen huonoja asioita. Keskity miettimään tuota suhdetta, mikä siinä on vialla kun et luota?

Antaako tuo mies huomiota siskollesi? Se on loppujen lopuksi miessuhteen ongelma mikäli näin on. Sanotaan että ei voi paljon vaatia sellaiselta jolle ei ole paljon annettu.

Tarkoitan vaan sitä että kun siskosi tekee tuollaista se on minun mielestä selvä merkki siitä että hänen äly ei tosiaankaan ole kovin korkea ja on jopa mahdollista että hän on jälkeenjäänyt. Mietin vaan miksi vaadit jälkeenjäänyttä ihmistä käyttäytymään jos sillä ei ole siihen kapasiteettia.

Mikäli sinulla on kapasiteetti tajuat että jälkeenjäänyt ihminen ei ole suhteen ongelma, korkeintaan vitsi mikäli suhteessa on kaikki kunnossa. Mun kaikki sympatiat on sun puolella, tiedän miten vaikee tilanne tuo on. Itselläni on sisko, joka on varmasti ollut kipee pienestä lähtien. Varasti aikuisenakin tavaroitani ja sai kamalia raivareita kun jäi kiinni. Kaikki kiinnostukseni kohteeni pölli ja pöllii edelleen ja sitten suureen ääneen mainostaa niitä omina keksintöinään.

Hiustyylit, vaatteet, työ, paikkakunta, kaikki. Tätä tapahtunut jo satoja kertoja. Samoin yrittänyt varastaa kaikki ystäväni ja jos olen riitautunut jonkin ystäväni kanssa, on ollut kärppänä paikalla ja ollut supermukava ja sitten rehennellyt miten hyviä ystäviä ovat.

Kilpailee kaikessa ja jos minulla on vaikeampaa elämässä on häikäilemättömästi kertomassa miten hänellä on upeaa ja mahtavaa ja yrittää satuttaa asioilla jotka ovat minulle juuri silloin vaikeita. Onneksi miesmakumme on ihan erilainen, mutta yrittääkin sitten haukkua miehiäni kaikille. Mikään normaali puhe ei tehoa eikä suuttuminen. Itseäni helpotti kovasti ammattilaisten näkemys siitä, ettei siskoni ole terve.

Tilanteeseen on todennäköisesti johtanut äitini aikoinaan tapahtunut siskoni nostaminen muiden sisarusten yli meitä on 4, kaksi veljeä , koska siskoni muistutti paljon äitiäni ja heillä oli todella tiivis suhde. Nykyään siskoani käy lähinnä sääliksi ja olen niin vähän tekemisissä kuin mahdollista.

Yrittää edelleen kilpailla, omia minulle tärkeitä asioita ja satuttaa, mutta olen laittanut mielessäni rajat tälle käytökselle. Olen tehnyt surutyön että minulla on tällainen sisko eikä se muuksi muutu enkä usko enää hänen sanojaan. Uskallan myös jättää hänet yksin heti, jos hän kohtelee minua huonosti. Toivottavasti sulla ei ole näin pahaks päässy tilanne, kuulostaa itsestään tosi epävarmalta siskolta ja sulle kateelliselta.

Mutta noin härskien läheisiltä kannattaa ottaa luulot pois. Älä usko sössötyksiä mustasukkaisuuksista tms. Ja älä selittele, sulla on oikeus pitää puoliasi. Tsemppiä, sulle varmasti löytyy mukava puoliso enemmin tai myöhemmin! Miksi viet edes miehesi siskosi lähettyville? Sinuna kakaisisin välit häneen.. Olen itse mies, en harrasta kavereiden tyttöystäviä tai edes entisiä. Tiedän ettei kaikilla kavereillani ole samoja rajoitteita mutta mieluummin pidän kaverin kuin isken siltä naisen.

Itse asiassa naimisissa ollut kaverini iski kiinni naiseeni ja siitä vasta 'hauska' soppa syntyi. Nykyään ovat keskenään vissiin liitossa. Täysin tarpeettoman stressaava muutaman vuoden paskakierre, jollaisessa kenenkään ei ole syytä elää. Elämän pitäisi olla kivaa, stressivapaata. Joten, oli tilanne kohdallasi todellinen tai kuviteltu, niin ota etäisyyttä sekä tilanteeseen että ihmisiin.

Hetken yksin hengitettyäsi saatat havaita, etteivät asiat olekaan niinkuin nyt ne näet. Olet nyt liian lähellä tilannetta. Jos sisaresi lääppii miestäsi, niin kyllä tämä sen huomaa vaikka muuta väittäisi. Imarteleehan se ja onhan se kivaa olla haluttu. Jos ihmiset menevät menojaan, niin menköön. Elämässä pitää nauraa, laulaa ja tanssia. Luin aloitusviestisi läpi aamupöhnäisin ajatuksin, ja minulle jäi tällainen vaikutelma: Jättäisitte hänen tissinsä omaan arvoonsa.

Jos ei miehesi ole niistä pätkääkään kiinnostunut niin miksi sinun tarvitsisi tehdä asiasta noin iso numero. Siis ymmärrän kyllä, että tuollainen käytös omalta siskolta on kamalaa ja loukkaavaa, mutta ei sen kannata antaa teidän suhdetta pilata. Se pilaa siskosi ja sinun suhteen, mutta se ei kuulu miehesi ja sinun suhteeseen.

Siskonne ei kuulu teidän suhteeseenne millään tavalla, ellet sinä tee hänestä ongelmaa, koska ainakin ymmärsin, että miehesi ohittaa siskosi horoilut sujuvasti? Ja JOS kävisi niin, että mies lähtisi siskosi mukaan, et voisi sitä siskosi rinnustaa peittelemällä estää. Se on kiinni miehestäsi eikä siskostasi, onko miehesi uskollista sorttia ja tyytyväinen parisuhteeseensa. Jos miehesi pettää, löytyy siihen tarvittaessa joku muu tyrkky emäntä kuin siskosi, tuskin siskosi mikään ainutlaatuinen taikavoimainen yksilö on.

Jos pelkäät, että miehesi saattaa hairahtua, ettet ehkä itse riitäkään hänelle tai että joku toinen nainen voi miehesi viedä, ne ovat ongelmia jotka eivät liity suoranaisesti siskoosi. Vaikka hän aika nartulta kuulostaakin. Mutta ongelmat on samat riippumatta siitä kuka tai kuinka monta tissinkannatinta lähiympäristössä pyllyä ketkuttaa, kyllä niitä riittää. Jos taas luotat mieheesi ja siskoosi, niin voit antaa siskon rauhassa tehdä itsestään pellen - käytöksellään hän pilaa välinsä sinuun, kun ei kunnioita sinua lainkaan, mutta ei hän teidän kahden parisuhdetta pysty tuhoamaan koska ei siihen kuulu.

Valta on sinulla ja miehellä. Olette siis naimisissa kun puhut miehestäsi. Siskon on syytä ottaa takapakkia. Jos taas ette ole naimisissa niin ei kun kisa päälle ja mies valitkoon kumman haluaa. Ihmisellä on vaan yks elämä, ei sitä huonomman kanssa kannata viettää. Luulen kuitenkin että jos jätät "miehesi" niin siskosi kiinnostus kaikkoaa myös saman tien.

Olisihan se outoa jopa naiselle tapailla salaa miestä joka ei alun perin ollut kiinnostava vapaanakaan. Jos kyse ei olekaan miehestä vaan sisko haluaa ärsyttää tahallaan? Etkö sää tajua että sun mies salaa fantasioi seksistä siskosi kanssa?

Eikä siskollasikaan ole sitä mitään vastaan päin vastoin hänkin haluaa sitä. On vain ajan kysymys milloin he yhdessä pettävät sinua jolleivät ole jo pettäneet. Tutustuppas hiukan miesten seksuaalifantasioihin, niin tuollainen on juuri se mikä miehiä kiihottaa ylikaiken.

Sinun kanssasi seksi on tuttua ja turvallista, mutta siskosi kanssa se olisi kiellettyä ja siksi kiihottavaa. Ainoa toivosi on että he eivät ole missään tekemisissä toistensa kanssa. Luonnon lait määrää Naiset haluavat toisen naisen miehen, koska naisen asema naisten välisessä hierarkkiassa määräytyy hänen seksuaalisen haluttavuutensa mukaan. Kun naaras toinen sisko saa uroksen siskon miehen parittelemaan hänen kanssaan, eikä siskon kanssa, niin hän nousee naisten välisessä hierarkkiassa ylemmälle tasolle kuin siskonsa.

Uros siskon mies tietysti ottaa seksiä jos ja kun vain saa, varsinkin kun itsekin on sitä mieltä että vaimon sisko on hierarkkisesti ylempänä eli parempi panokumppani kuin oma vaimo. Evoluutiopsykologia on mielenkiintoista mutta ei ihan niin yksinkertaista että kun joku eläin toimii näin niin ihminenkin toimii juuri samalla tavalla. On asioita jotka evoluutiossa vaikuttaa mutta ne eivät toimi ihmisillä siitä huolimatta täsmälleen samoin kuin eläimillä. Nykypäivänä nimittäin on aika monta muutakin asiaa naisten välisessä hierarkiassa kuin miesten huomio joka määrittää sosiaalista statusta.

Tuntuu enemmänkin siltä että jos kouluttamaton kaunis nainen iskee rikkaan miehen ei asema naistyen välisessä hierarkiassa parane vaan katsotaan mielumminkin että nainen ei itse ole kykenevä omilla avuillaan rikastumaan.

Minun mielestä nykypäivänä eniten tuota statusta naisten ja miesten välisessä hierarkiassa määrittää omaisuus ja asema yhteiskunnassa, siis kuinka hyvässä työssä on. Ei tietenkään kaikilla jotka osaavat ajatella vieläkin pidemmälle. Tai ehkä oikeesti joillain joku miesten huomio määrittää sosiaalista statusta naisten välisessä hierarkiassa mutta ei ne naiset kyllä ole tosiaankaan silloin penaalin terävimpiä kyniä. Ehkäpä se on niin että toiset ihmiset ovat evoluutiossa toisista jäljessä. Onhan täällä maailmassa apinoita samaan aikaan kun ihmisiä, miksei ihmisten välilläkin voisi olla eroa evoluutiokehityksessä.

Onko pakko hengaa siskonsa kanssa jatkuvaan?? Kyllä tuo ketjun aloittajan huoli ihan aiheesta on. Ei me miehet loputtomiin pystytä vastustelemaan hemaisevan näköistä, isotissistä naista tai naista ylipäätään , oli se sitten naapuri, työkaveri, sisko, serkku tai mikä lie. Ennemmin tai myöhemmin tulee se heikko hetki ehkä vielä helpommin pienessä maistissa ja fornikaatioksi se menee.

Onks tää nyt sitten niin ihmeellistä? Eikö teillä naisilla oo sama juttu? Sitä ei kukaan pysty muuttamaan. Miehet tekevät väärin ja naiset tuomitsevat tutkimatta. Miehiä saa arvostella ja haukkua mutta naisia ei tai se on sovinismia. Minä olen ollut naimisissa saman naisen kanssa vuotta ja alan pikkuhiljaa saada omaakin tahtoani esille. Olen oppinut syöttämään tahtoni vaimon aivoihin siten että hän keksii asian omanaan ja silloinhan kaikki on mahdollista.

Toivottavasti ei käy niinkuin minulle: Mun isosisko "varasti"minulta kihlattuni. Vaikka minulla ja entiselläni meni kuitenkin huonosti, niin tietenkin isosiskolla oli hyvä syy tai oli hyvä tekosyy olla entiseni tukena, mut ei mun! Tällä hetkellä mun isosisko ja entineni seurustelevat ja laitoin myöskin siskooni totaalisesti välit poikki koska en pystynyt enää luottamaa häneen,puoleen vuoteen jutellut hänen kanssaan ja vereni kiehahtaa kun näenkin hänet,koska hänelle annoin kolme mahdollisuutta unohtaa tuo entinen.

Sisko puukotti miua selkään ja käytti minun hyväsydämellisyyttäni hyvkäseen 3kertaa kun otin hänet luokseni asumaan sillon ku hän itse jätti oma miehensä. Ottaen huomioon että minulla,siskollani ja äidillämme olil todella hyvät,vahva ja lämpöiset välit. Mutta nyt ei olla.

Äiti kyllä on tällä hetkellä väleissä toiseen tyttäreensä ja ymmärrän sen että miksi ja hyvä niin. Ja tuo ainoa isosiskoni oli mun elämäni paras ystävä, mutta eipä ole enää: Ja ennen eroa tuosta miehestäni tai hän jätti hän valehteli,petti minua luultavasti siskoni kanssa ja mitä pahinta;kävi minuun 2kertaa fyysisesti kiinni.

Ja kukaan ei oikein ollut minun puolellani,lähinnä syyttelivät minua kun itse olin aiheuttanut nuo. Mun teoria on kuitenkin tämä; Mun kihlattu jätti minut siskoni takia ja siskoni jätti oman miehensä mun entisen takia. Oma suku on todellaki paska.

Joo-o, en jaksanut lukea koko ketjua, mutta voin kertoa että ei tuo helppo tilanne ole. Itse aikanaan ihastuin lapseni äidin viehkeään sisareen ja hän tuli myös raskaaksi ja piti lapsen. Asiasta tuli tietenkin isot riidat, mutta nykyään olemme kuin yhtä suurta perhettä. Asiat on annettu anteeksi ja nykyisin elämme kaikki yhdessä - toisistamme nauttien: Ei ookaan, oli keksitty juttu: Kannattaisko muuttaa eri asuntoon siskon kanssa? Ja kenties viettää juhannusta itse valitsemassaan paikassa jonne kai sisko ei voi noin vain pölähtää.

Jos tämä nyt on edes tosi tarina. Vaikuttaa joko tekopyhältä porukalta tai sitten he elävät pönttö päässä. Aina kun ihmiset tapaavat, olipa tausta minkälainen hyvänsä niin kokeillaan kemioiden sopivuutta vaikka tietämättään. Sitten sattuu kaikenlaisia sutinoita kun tilanne on sopiva. Maailma on täynnä työpaikkaromansseja, sisarromansseja ja sukulaisromanssejakin.

Kerran humalan kourissa anopin kanssa saunottiin ja siitä se sitten lähti. On se anoppi ikäsekseen 55 hyvin säilynyt ja oli siinä himoa ilmassa mutta järkeä ei.

Vielä on halut ja himot pystynyt pitämään kurissa. Paskamaisia tilanteita on muutenkin riittänyt, ihan kuten ketjun aloittajan viestistä saa lukea. Ja kyllä, olen sanonut molemmille ettei suhteesta tulisi mitään.

Mut Pulteri-Penalla on kyl hyvin pullat uunissa. Nainen on naiselle susi. Ehkä sun kannattais vihjaista sille sun siskolle et hankkis oman elämän. Ja kyllä on tyhmä äijä sulla, nauttii tilanteessa, usko pois. Kyllä normaalisti mies huomaa jos toinen nainen flirttailee. Joten älä epäile etteikö mies tiedä. Vaikka olisi kuinka sukua ja kuinka sisko tahansa, niin en hyväksyisi tuollaista. Onko teidän sitten pakko mennä tilanteisin jossa tämä siskosi on mukana?

Voisit sanoa suorat sanat sille emakolle. Itse katkaisisin välit moiseenkin lutikkasiskoon heti, kun ei arvosta sinua yhtään pätkänvertaa, vaan omat kiimat menee suvun ja sovun edelle. Miehesi ei sinänsä tuon tekstin perusteella ole vielä mitään väärää tehnyt, kun ei ole mennyt leikkiin mukaan. Sanoisin kyllä suoraan vaikka sähköpostitse, että sinulla ei ole siskoa enää, jos jatkaa moisia pelejään.

Voisi kysyä arvostaako hän sisarsuhteitaan tippaakaan. Ja miksi hän ylipäätänsä tekee niin? Katkaisisin välit hetimiten jos vielä jatkaisi. Sinäpä sitten yrittäisi sovintoa pyytää jos yhtään aivoissa raksuttaa muu kuin mulkkujen kuvat. Kysyppä mieheltäsi onko hänestä imartelevaa, kun kaksi naista on hänestä kiinnostonut.

Jos hän aikoo nauttia tästä tilanteesta liian kauan, niin voi olla, että sinä luovutat ja siskosi huomaa, ettei leikkiä kannatakkaan enää jatkaa.

Tottakai ne panee salaa keskenään. Tarkista miehesi ja siskosi kännykät! Petti jo siskon kans Onkohan kyse samasta tapauksesta vai onko näitä enemmänkin? Petturimies Porvoosta kertoo että: Kumpikaan ei puhunut mitään ennen kun vasta seksin jälkeen muijani sisko sanoi olleensa jo pidemmän aikaa kiinnostunut minusta.

Aamulla oli hiljasta aamiaispöydässä kun siinä kolmistaan nautiskeltiin aamupalaa. Pitkän hiljaisuuden jälkeen muijani tokaisi että mitäs sitä on tullu tehtyä viime yönä kun noin väsyneen näköinen oot. Muijani sisko meni ihan punaseksi jonka muijani huomasi ja kysyi että ette kai te vehtaile mun selän takana ja naureskeli.

Olenko idiootti jos en kerro totuutta tyttöystävälleni? Siskosi on vaan katellinen sinulle kun olet löytänyt itsellesi rakkaan joka oikeasti varmasti rakastaa sinua ja yrittää itsekin epätoivoisesti saada samanlaista rakkautta itselleen mitä sinun ja miehesi välillä näkee. Mutta tuskimpa hän on aidosti ihastunut mieheesi vaan toivoisi vaan itsekin löytävän samanlaista suhdetta mitä näkee teidän välillään, niin älä todellakaan anna viedä sinulta sitä mitä sinulla on.

Ehkä jollakin tapaan pitäisi saada siskosi ymmärtämään ettei hän tuolla tapaa voi saada samanlaista tunnetta mitä näkee sinun ja miehesi välillä. Itselleni kävi juuri niin, että siskoni silloin paras ystäväni iski silmänsä mieheeni. Aika paljon samantyyppistä käyttäytymistä kuin aloitusviestissä. Epäilin toki pitkään jotain, mutta minähän siinä hullu tietysti olin. Siskoni oli naimisissa ja lapsiakin oli. Vuoden verran kai heillä ehti ihan suhde olla ennen kuin "virallistivat" sen.

Rikkoivat sitten kaksi perhettä ja aika paljon muuta ikuisiksi ajoiksi. Tästä on jo pitkälti toistakymmentä vuotta ja nyt tietysti voi melkein nauraa asialle mutta kova paikka se oli. Ovat edelleen naimisissa keskenään, välimme ovat korkeintaan muodolliset. En tiedä miten yleistä tämä on, hänen kohdallaan oli aikaisempienkin suhteitteni aikana aina jotain yritystä kokeilla viehätysvoimaansa, nähtävästi huonoa itsetuntoa.

Mun ex-ystävättäreni oli tuollanen flirtti. Hän on luonteeltaan ihminen, joka kuvittelee olevansa kaikkia muita naisia kauniimpi ja haluttavampi. Hän heittäytyy usein fantasioissaan uskomaan, että useat tuttavamiehet olisivat halunneet oikeasti hänet, mutta ovat joutuneet "tyytymään" noihin nykyisiin vaimoihinsa.

Jopa veljeni ihana vaimo on vain "hänen" korvikkeensa. Oi sitä itsepetoksen määrää Kuinkahan moni hänen nykyisistä ystävättäristään viitsisivät hänet ystäväkseen laskea, jos tietäisivät, mitä tää kyy heidän selkiensä takana kehittelee Jos kuka tahansa siskojeni miehistä yrittäisi ylittää sopivaisuuden rajat minun suhteeni, niin antaisin yksin tein sellaisen vastalauseen, ettei yrittäisi toiste. Itse tempaisisin aloittajan tilanteessa siskoani nekkuun ja ilmoittaisin löperölle sulholle, että kerää luunsa ja painuu niin pitkälle kuin pipuri kasvaa.

Voi että, kaikki jaksamiset aloittajalle! Että koskaan en seurusteluasteelle päässyt, kun tämä kaverini tunki itsensä väliin. Monta kertaa olin niin tyhmä, että kerroin hänelle kenestä milloinkin tykkäsin, mutta onneksi hoksasin eräässä vaiheessa jättää hänet suhdeasioissani ulkopuolelle. Muut asiat jaan hänen kanssaan, mutta miesasiat - ei ikinä! Pitää kaikki ihana saada itselleen.

Ratosta, vai Jallusta, vm. Jallu ja pullo Tapaa erikseen miestä, ja erikseen sisaruksia. Älä puhu asioistanne siskolle mitään. Olisko tässä hyvä vinkki. Ongelmaasi on yksinkertainen ratkaisu. Mikä pakko teidän on olla tekemisissä siskosi kanssa? Kerrohan ikänne ja sitten katsoisin mitä siskosi "kuriin" saamiseksi pitäisi tehdä ja sanoa En ole vastannut yhteydenottoihin! Yleensä kortit, jotka tulevat postissa, heitän pois.

Muutaman kerran mies on ollut asuntoni ovella odottamassa minua kotiin. Sanon aina, että laittaisi "työreissujensa" ajan omaan avioliittoonsa. Kai minun on kerrottava sisarelleni pian, jos tämä ei lopu Tämä tulee murtamaan hänet, kun hän luulee elävänsä romanttisessa avioliitossa Ja luultavasti menetän siskonikin Mulla oli oman avioeroni jälkeen lähes samanlainen ongelma siskon miehen kanssa.

Mies on mitä paatunein pettäjä, jäänyt kiinni vaimollensa sen miljoona kertaa. Liitto vaan jatkuu, kun sisko niin kovasti miestä rakastaa. Sisko vast ikään kertoi mulle, että miehellä on ollut vaikea lapsuus, siksi käy vieraissa. Ja että mies on nyt muuttunut mies, ei enää vieraissa juokse. En uskaltanut kertoa hänelle, että eroni jälkeen mies halusi seksiä kanssani.

Laitteli viestejä, että oletko kotona jos tulen kahville yms. Meillä on parisataa kilsaa välimatkaa, mutta mies työnsä takia meillä päin monesti liikkuu. Ensimmäisen ehdotuksen jälkeen mä olin suorastaan shokissa. Sen jälkeen pariin viestiin vastasin, etten ole kotona tai meillä on vieraita. Sitten jätin vastaamatta viesteihinkin mitään. Nyt olen saanut olla rauhassa jo jonkun aikaa. Lienee miehellä taas vieras nainen kuvioissa. Kovin äkäiseltä tuntui kun viimeksi heillä vierailin.

Samat merkit ilmassa kuin aina ennenkin. Sisko hehkutti onneaan kun mies osti ja teki sitä ja tätä. Eikö se oikeasti tajua, että missä taas mennään? Ikinä en tule asiaa siskolleni kertomaan vaikka se kummittelee mun mielessä aika ajoin.

Luontevasti en pysty siskon miestä kohtelemaan, olen kylmä kuin kivi häntä kohtaan. Tiedän, että saisin siskoni vihan niskaani, varmasti uskoisi, että minä miestä vikittelin.

Mulla on kaksi muuta siskoa ja toiselle kerroin asiasta. Hänellä olikin samanlainen kokemus. Tästä on kyse 5. Siskosi mies on härski, kaksinaamainen tapapettäjä, joka kotona näyttelee rakastavaa aviomiestä mutta muualla iskee kaikkia mahdollisia naisia aina kun tilaisuus on. En usko että se on rakastunut suhun, se yrittää kaataa sua vakavassa don juan kompleksissaan.

Tapapettäjät osaa vakuuttaa naiset täysin uskottavasti suoraan silmiin katsoen, kukkia tuoden "rakkaudestaan". Olet mennyt lankaan sinäkin, jos uskot että "jättäisi siskosi sinun vuoksesi". Koska et oo antanut tähän asti, mies on vain nostanut panoksia kierossa pelissään, eli siirtynyt yhä kovempiin valheisiin näiden vuosien aikana, tavoite on pelkästään sun kaataminen.

Vaimon sisko olisi todella suuri kaato ja kunnia, sairaasti ajattelevalle pelimiesten pelimiehelle. Parasta mitä voisit tehdä olisi käräyttää toi mies jonkun vieraan naisen kanssa "työreissultaan" ja sen jälkeen vasta viedä asia kokonaisuudessaan siskosi tietoon. Toivon, siskosi parhaaksi, että sijoittaisit nyt vähän omaa rahaasi etsivään. Tuskin tarvitsee paljon maksaa, eiköhän toi ukko käryä ekoissaa vakoilukeikoissa. Siskosi varmasti maksaa sulle kulut takaisin sitten joskus, kun asia on loppuunsaatettu.

Teet erittäin viisaasti että tietoisesti otat etäsiyyttä ja vältät kontaktia mieheen. Ihmisellä satuu ja tapahtuu joskus tällaista: Ei tunne ja kokemus ole itsellenikään vieras kokemus. Kun on sinnikäs ja antaa ajan kulua niin tunnekiintymys laimenee ja heikknee. Jälestä jopa itsekkin ihmettelee, että miten hölmöä kaikki on ollut ja tajuaa, että ei ikinä voisi elää ihastuksen kohteen kanssa. Älä sotek väljä siskon kanssa. Helppo on helppo 5.

En usko näitä juttuja! Naiset itse ovat flirtanneet tai muuten ilmaisseet kiinnostuksensa sisaren mieheen. Moni menee jopa sänkyyn asti pelkästä kateudesta! Näitä härskiä tyyppejä löytyy paljon Ja miehet ovat tyhmiä, yrittävät tietysti, mutta eivät loppuviimein arvosta näitä helppoja.

Alusta asti pitäisi osata pysytellä kaukana sisarten ja ystävien miehistä. Se on kirjoittamaton laki ja joka ei tuota välitä noudattaa on ala-arvoinen naikkonen. Nykypäivänä nuoret naiset tuntuvan sekoilevan läheisten suhteisiin yhtään välittämättä toiselle aiheuttamastaan tuskasta.

He tuntevat jopa ylevyyttä, kun siskon tai läheisen ystävättären mies on heistä kiinnostunut.. You got a point ther 5. Oot muuten varmaan osin oikeassa. Jos edes ajautuu tilanteeseen, että oman sisaren puoliso vuosikaudet lähentelee, jotain vikaa on omassakin päässä.

Jos ei ole ihan naikkonen, niin voi olla imartelulle altis, yksinkertainen, heikkoluonteinen, ei osaa sanoa ei, ei osaa olla jämerä. Vahvalle naiselle ei koskaan tapahtuisi tuota. Eka pienen pienikin yritys ja äijä kuulisi kunniansa, saisi kunnon uhkailut eikä toiste edes yrittäisi. Oikeasti, ekaakaan yritystä ei olisi, sillä henkiset rajat ovat olemassa koko ajan.

Vaikka kokeneiden kandee miettiä oma osuus omassa mielessään, niin itsesyyllistäminen ei auta, jos tilanne on edennyt noin pitkälle kuin aplla. Ainoa oikea tapa on kasvaa vahvemmaksi vihdoin nyt ja etsiä ne rajat viimeistään nyt, ja tietenkin myös tuoda tilanne sisarelle tietoon.

Sillä hiljainen itsesyyllistäjä vain jatkaa oman sisarensa loukkaamista, joten sen vuoksi ei kannata olla hiljaa asiassa, edes nyt. Olen mielestäni ollut todella jyrkkä miehelle. Olen sanonut hänelle suoraan ja usein todella rumasti, että jättäisi minut rauhaan.

Ensi kertaa kun hän asian minulle ilmaisi Minulla kun ei ole kokemuksia sisareni miehistä! D Ja ymmärsin hänet ensiksi väärin, luulin, että hän ihailee minua ihmisenä. Voitte kuvitella, kun hän korjasi minun ajatuksiani, miten minulla kirjaimellisesti jäi suu auki.

Silloin yritin nätisti hänelle sanoa, että hän ei tunne minua ja tiedä minusta yhtään mitään. Ja sitten keskustelun lopuksi painotin vielä, että en tunne samoin, ja että tilanne on erittäin absurdi. Sitten hän jätti minut rauhaan vähäksi aikaa Joten en kertonut sisarelleni mitään.

Sitten parin kuukauden kuluttua hän ilmestyi taas elämääni ja sanoi, että on rakastunut minuun. No, näin se tarina on jatkunut ja jatkunut On varmaan pakko kertoa sisarelleni Ja hän ei ole vuosikausia minua lähennellyt. Sanoi olleensa rakastunut minuun vuosia. Hän on "ahdistellut" minua vain muutaman kuukauden.

Oman sisaren kertomus, että tietää millainen miest odella on, voi olla suureksi avuksi siskollesi, hänkin uskaltaa vihdoin tunnustaa totuuden tuosta kaksinaamaisesta miehestä suoraan itse itselleen. Kyllä pistää vihaksi tuollainen ajattelutapa. Väität siis, että miehet on kaikki järjestään tyhmiä olioita, joilta puuttuu oma tahto ja järki päästä? Siinä mielessä olet oikeassa, että vain tyhmä mies menee ja panee vierasta naista. Hyvin valitettavaa, jos sun miehesi lukeutuu noihin tyhmiin.

Valitettavaa, että teidän piireissänne tuollaista tapahtuu. Huonosti olet ystäväpiirisi ja ennenkaikkea miehen valinnut. Ongelma voisi poistua kokonaan. Mutta sittenhän teidän piireissänne olisi tylsää, kun ei olisi ketään naikkoseksi nimiteltävää! Haluaisitko sä oikeasti kuulla, jos miehesi olisi kohdellut siskoasi noin? Mä en halua siskoani loukata, koska rakastan häntä. Siinä se ristiriita juuri onkin. Hänellä olisi oikeus tietää, mitä mies puuhaa.

Toisaalta tiedän, ettei hän sitä kestäisi ja minä olisin hänen mielestään syyllinen asiaan. Teki niin tai näin, aina tekee väärin. Jos sulla on 'kättä pidempää todistetta', esim nauhoituksia tuon miehen puheista, emaileja, tekstiviestejä, mitä vaan, säilytä ne, siskosi voi haluta nähdä.

Tapapettäjät ovat kovia valehtelijoita "sana sanaa vastaan" tilanteissa, manipuoloiden kaikin härkein tavoin, joita rehellinen ei edes keksisi. He ovat niin härskejä valehtelijoita, että heikompi voisi jäädä kakkoseksi. Mutta älä pelkää, totuus on touus ja kun vain toistat tosiasioita, niin et koskaan häviä, sillä totuus tuo rohkeuden ja oikeuden yksin sinun puolellesi. Varaudu että joudut puolustautumaan. Sinun ei ole pakko kohdata tuota miiestä, vaikka hän voi vaatia "kolmen hengen avointa keskustelua".

Kerro sisarellesi että et halua, koska joudut puolustautumaan valheita vastaan, ja näytä sskollesi myös tämä keskusteluketju. En todellakaan ole flirtannut miehen kanssa! Ne kerrat, jotka olen istunut heidän kanssaan samassa kahvipöydässä, voi laskea yhdellä kädellä! Kohtelias olen ollut ja kahvitellessa kysellyt työasioista jne. Kaupungilla törmätessämme, olen kysynyt kuulumisia perheen kuulumisia!

En tiedä, onko sisareni puhunut ja kertonut sitten minusta? Mies vain yksinkertaisesti sanoi, että sisareni haluaa ja yrittää olla kaikkea sitä, mitä mies etsii. Mutta minä olen kuulemma aidosti sellainen ihminen. Mutta minusta tuntuu, että mies on rakastunut vain johonkin luomaansa mielikuvaan.

Että kyllä tämä varmasti helpottaa tästä, kun aikaa kuluu Ainakin kun olen useasti torjunut hänet. Onneksi sain työkomennuksen ulkomaille! Enää vuosi pitäisi tätä jaksaa Sitä en tiedä, pettääkö mies sisartani ja suoraan sanottuna en halua asiaa tietää. Jo tämän salaisuuden kantaminen vie hengen! Kuten sanoin, en halua olla missään tekemisissä asian tiimoilta. Mutta tottakai haluan uskoa, että tämä on miehellä jokin tilapäinen mielenhäiriö tai jotain Ja sinä "helppo on helppo"!

Taidat olla joku katkera nainen, joka on menettänyt miehensä sisarelleen! Kaikki eivät ole samanlaisia ihmisiä, muista se! Ja vaimokin voi olla "huorahtava" ja siksi mies on muita ihmisiä etsinyt!

Todella törkeää yleistää oma tapaus kaikkien tapauksiksi! Ja kuka idiootti makaisi sisaruksensa puolisonsa kanssa pelkän kateuden vuoksi?

Mielestäni en ole rohkaissut miestä millään lailla. Nuo ilkeästi vastaavat ovat varmasti vaimoja, joiden mies on pettänyt heitä. Heillä on valitettavasti se luulo, että vieraat naiset ja jopa omat siskot tyrkyttävät itseään heidän aviopuolisoilleen. Ehkä se on pään pensaaseen pistämistä kun ei uskalleta kohdata tosiasioita?

Juuri tuon takia en aio koskaan asiasta siskolleni mainita, vaikka hänellä olisikin oikeus tietää mitä miehensä puuhaa. Se on sitten sen ajan murhe, jos asia tulee jostain kautta hänen tietoonsa.

4. syyskuu Koiraa maksusta oulu pillu viivi pumpanen sisko. Etsin miesystävää ilmaista aikuisviihdettä, Erotic massage cz prague escort massage. heinäkuu Asian massage videos etsin miesystävää tekstiviesti netistä viihdelinjat halukas nainen erotiika siskon pilluun autostudio subwoofer seuraa. kesäkuu Eskort tartu treffit helsingissä, Sukkahousu videot etsin miesystävää liekki panokoulu siskon pillussa koiran kannsa video esari päällä pillu.

Etsin miesystävää siskon pillua

Seksi joensuu masha escort

Etsin miesystävää siskon pillua

Olen huomauttanut asiasta monet kerrat siskolleni. Se miettii, että mikä on kiinnijäänin riski. Parasta olisi, jos mies itse sanoisi siskollesi, ettei hän ole kiinnostunut. Vaikka tiesivät, ettei mulla ollut mitään mielenkiintoa ketään miestä kohtaan, olisin vaan halunnut olla mukana sosiaalisessa elämässä. Luin koko pitkän tekstisi ja kuulostaa siltä, että siskosi on todella lapsellinen.