Etsin miesystävää karva pimppi

etsin miesystävää karva pimppi

Värkin antaminen vähenee muutenkin ja loppuu sit kokonaan.. Hei oletko itse samanmoinen kuin tavatessanne? Yhtä huomaavainen tai osoitat naisellesi kuinka haluttava hän onkaan?

Rakastumisvaiheessa voisikin antaa puutarhan rehottaa kun silloin se ei haittaisi. Mieskin on aina silloin ihana vaikka raapisi romanttisesti omaa persettään. Ainakin rakastuneena se on romanttista. No nyt kun mies raapii peräänsä niin eipä näytäkkään enään yhtä ihanalta.

Mitä siinä ehdottelet puutarhan hoitoa kun voit hoitaa sen itse. Vaimosi ei taida vaan jaksaa kun avioliiton arki on vienyt innon ja voimat. Jos sinä kaipaat hoidettua puutarhaa otat höylän käteen ja jotain lämmittävää vaahtoa kylkiäiseksi.

Tinkeudut suihkuun vaimosi kanssa ja sanot että sinä haluat ajaa hänen puutarhansa joka on oikeastaan niinkuin sinun puutarhasi. Olen vasta avoliitossa, mutta kyllähän se asenne on muuttunut rennommaksi, kun kullia ei ees näe kuin korkeintaan kerran viikossa, joten mitä sitä itsekään viimeisen päälle Sano vaimollesi, mitä haluaisit hänen tekevän.

Varmaan hän ei vain ole jaksanut ajella karvojaan, mutta tekee sen kyllä jos tietää että sillä on merkitystä sinulle. Niin olemme ollut jo 19vuotta yhdessä ja kyllä vaimoni ajelee tarvittaessa "puutarhansa" samoin kuin minäkin! Tosin vaimollani on tosi vähän karvoitusta! Kainalokarvoja tosi vähän ja pimperon ympärillä pieni tupsu.. Vaikka on sentään 38vuotias No suuseksi sujuu, kun ei ole karvoitusta liikaa. Toi on ihan simmppeli juttu. Voi sen "rehotuksen" ilmaistaa suoraan,kun kerta kasvimaalla käydään.

On totta,että karvat ei kasva kaikilla samanlailla. Tuntuu,et kun ikää tulee,ja karvojaan ajelee nainen niin se tuotanto oikeasti vähenee. Miesten parran kasvun laantumista en ole huomannut. Olisi kyllä todella outoa, jos ei vaivaudu edes viittä minuuttia käyttämään aikaa niiden ajelemiseen viikosta.

Jos ei jaksa vaivautua tekemään semmoista pikku asiaa, voit olla varma, ettei jaksa pitää itsestään muutenkaan huolta, olethan sinä jo hänen. Odotappa vain, niin kohta karvoitus ei ole ainoa huoli jonka haluat tai toivot vaimosi kehosta lähtevän.

Teidän suhde on arkistunut, niin siinä käy. Ihme haloo jostain karvoista.. Teetin tumput pillunkarvoista,on tosi lämpimät. Ikä tuo kokemusta ja sitten sitä oppii, minulla oli sama ongelma teininä, pillussa oli karvat tallella niin ei vaan innostanut, vanhempana olen huomannut että itsensä hygieniasta huolta pitävät naiset ei ole ollenkaan paha ongelma kun pillussa on karvat tallella ja suuseksin antaminenkin onnistuu ihan nhyvin vaikka karvat on tallella, tavallaan se kiihottaakin enemmän kun siueltä löytyy se karvoitus, ajan myötä sinäkin opit arvostamaan naista kun sillä on karvat tallella ja nainen kyllä itsekin huomaa kun ei käy 3 päivään pesemässä alakertaansa niin se alkaa haiskahtamaan.

Laittoi oksettamaan pelkkä ajatus, että pitäsi suuseksiä harrastaa karvakasan kanssa. Itse olen ollut naimisissa pian 4- vuotta ja hoidin jo silloin tarkkaan puutarhaani ja sama jatkuu edelleen. Eihän mikään ole ihanampaan kuin siisti tarha ja suus.

Tuli mieleen, että haluaako vaimosi seksiä vai kiusaako vai sinua?? Tee sama älä aja partaasi tai jotain muuta vastaavaa, mistä hän ei tykkää Kyllä karvat katoaa viimeistään kun lopetet suuseksin "antamisen".

Heissan, laittoi oksettamaan ajatus että olisin kaltaisesi ihmisen kanssa naimisissa. Usko pois, vanhenet sinäkin niinkuin eukkokin. Ei vain naiset ole niitä jotka vanhenee, vaikka elävätkin pidempään. Ja hyvässä lykyssä voit täyttää 80v jos et satu potkaisemaan tyhjää jo sitä ennen. Kyllä ihmiset osaa uikuttaa mitä älyttömimmistä asioista!

Oletkos koskaan miettinyt sitä, että ehkäpä hän odottaa sinunkin oelvan posliini? Tai kävikö mielessä, että naisellasi on oikeus olla juuri sellainen kuin haluaa? Toki mukavampaa, jos mieskin on posliini, mutta ei toista voi pakottaa tai esimerkiksi sanoa, että "en ota poskeen kun sulla on karvat". Jos ei miellytä se, että naisesi on omanlaisensa, niin ole sitten ilman! Ei selibaatti ole ketään ennenkään tappanut! Aikuisella ihmisellä on häpykarvoja ihan luonnostaan.

Jos paikat pitää puhtaana, niin sen pitäisi minusta riittää. Hemmetinmoinen homma olisi ajella niitä niin usein, ettei sänki haittaa. Jos sinulla ja naisellasi on asiasta eri käsitys, niin ota asia puheeksi sen ainoan ihmisen kanssa, joka asialle voi jotain tehdä Mielellään jollain somalla tavalla. Ei sellaista raspaamista kyllä paikat kestä, vähintään kerran päivässä nimittäin pitäisi ajella jos haluaisin pitää sängen poissa.

Täysposliini on mielestäni karmea. Jos olisin oikein vähäkarvainen ja limakalvot eivät ärtyisi sheivaamista niin alhaalta varmaan ajelisin paljaaksi, ennen tein niin. Enää en voi tehdä kyllä sitä, paikat eivät vain kestä sellaista päivittäistä rääkkiä. Ja uskoisin, että miehestäkin sänki olisi pahempi kuin hiukkasen pidempi. Siistin kyllä noin muuten, eli en ihan valtoimenaan anna rehottaa.

No, jos sä olet sellainen marjan poimija, että oikein tukehdut pillun karvoihin, niin tukehdu sitten! Ei voi muuta sanoa, kun että onpa säälittävää "mieheltä". En ole itse tukehtunut kenenkään karvoihin enkä ylipäätään puutu tuollaisiin asioihin sitä kun hygieniastaan huolehtii niin pärjää kyllä. Kyllä on varmaan ankeaa, kun se sunkin vaimo on kuvitellut, että se kelpaa luonnollisenakin, omana itsenäänkin ja että teidän seksissä on muustakin kyse kun sen ajelluista pillun karvoista.

Eipä arvannut millaisen neidin nai. Osaan kuvitella, että sitäkin vituttaa. No, joo, tosin jos nyt sulle se edes joskus riittäisi ja pieni siistiminen nimittäin sänki koko sukuelimissä on kutiseva, raapiva, ja todella ihoa ärsyttävä: Tosin, jospa se vaan haluaa tosiaan olla oma itsensä, niin ei se siihenkään välttis suostu.

Ja tietty enemmän se arvostaa sitä, kun se annetaan sille oikeista syistä, että haluaa vaan tehdä toisen onnelliseksi, mutta että voithan sä yrittää.

No, sellasta se on, kyllä teillä on varmaan pahin kriisi mitä ikinä tulette kohtaamaan, aikuisella ihmisellä kun on häpykarvoitus, niin se on julmaa kyllä. Ei se vielä mitään, jos lapsia tulee, tai syntyy vaikka vammainen lapsi, ei se mitään, jos onnettomuuteen joutuu, jää työttömäksi, masentuu, halvaantuu, puhumattakaan että toinen voi muuten jonain päivänä kuollakin Se on ne ihokarvat Kyllä siinä on kriisin paikka, kun oikein tukehtuu niihin.

Mä en tiedä, tein liitto ei ehkä kestä, kuule: Ei siinä muu auta. Kyllä mä voin hoitaa vaimoasi. Oon sellanen vuotias, urheilullinen ja ihan ok näkönen. Kerro sille samalla, kun laitat eron vireille, niin se ei sitten sure niin paljon. Puhu hyvä mies naisellesi tästä!!! Teen nimittäin puhdistuksia naisten puutarhaan ,hinta 27 euroa.. Tilaa naisellesi lahjaksi aika minulta ,niin siistin hänen puutarhansa Puhutteko te yhtään mistään??

Jos pidät ajellusta alapäästä, kerro se! Mikä ihme ihmisiin menee, kun lopetetaan puhuminen? Ei tarvi yhtään ihmetellä, että karvat on ajamatta. Kun käyt tokaisemassa, että voisit ajaa hänen karvansa, se ei ole keskustelua.

Oletan tietenkin, että myös sinulla on vielä jotain annettavaa naisellesi? Naisella EI kasva karvoja siellä, minne sun pitäisi tähdätä. Katsos, karvat kasvavat siinä kyllä tyrkyllä häpykummulla ja uloimmat häpyhuulet myös lukien mukaan, mutta jos naisesi on niin kohtelias, ettei kehtaa sanoa, minä voin nyt sanoa: On tietty kivaa että hyväillään häpykumpuakin ja ulkoisia häpyhuulia: Voin kertoa, että koska olet viettänyt aikaasi karvoissa, olet todennäköisesti aiheuttanut vaivaantunutta oloa ja teeskentelyä ja voitkin pyytää naiseltasi anteeksi.

Hän ei ole jostain syystä voinut avoimesti neuvoa sinua: Tietysti tunnut tuon paniikkisi kanssa olevan hieman lapsi, joten ehkä todella tässä on kasvun paikka muutenkin. Karvoja EI siis kasva klirotiksessa.

Se on se pieni nökäre siinä kello 12 paikkeilla. Sisemmät häpyhuulet ovat myös karvatonta aluetta, molemmin puolin, löydät ne kun raotat uloimpia häpyhuulia ja lopetat sen häpykummulla eksyksissä pyörimisen.

Sisempien häpyhuulien aluetta kannattaa nuolla, klo kuudesta kello kahteentista, klitorista suudella, imeä ja nuolla, samalla sormella hyvillä emättimen aukkoa missä siinäkään ei muuten kasva karvoja. Se on se ensimmäinen aukko, se taaempi on anaali, ja sinne ei kannata tunkea mitään ilman lupaa, kaikki eivät todellakaan tykkää siitä!

Kun pidät uloimmat terälehdet auki, saat kyllä hyväiltyä suullasi ilman tukehtumista helpostikin: Mikäli ihmettelet naisen kosteutta, se johtuu kerrankin kiihottumisesta, klitoriksesta voit antaa orgasmin aika helposti, nuolet ja hyväilet ja sitten kun naisesi on kiihottunut, hyväilet lisäksi sormella emättimen sisältä. Kun hellästi, mutta kiihkeästi ja rytmikkäästi keskityt lopulta vain klitorikseen ja sormettamiseen hellästi, mutta varmasti se on se etuseinä, muuten sitten, ei pelkästään tökkiminen Sinä tuskin niitä karvoja enää muistat, mikäli nyt olet normaali mies ja kiihotut naisen kiihottumisesta ja nautit naisen nautinnosta.

Karvaton tai ei, jos valittaa ei vaan osaa. Tosi mies pärjää aina ja pimppi on aina pimppi. Pillu eli pimppi on kiihottava, ei sitä tarvitse pidellä. Kunhan nainen on selväjärkinen että osaa peseytyä: Ne posliinit on sokeille amatööreille, jotka eivät tiedä mistä hakea.

Ei oppi ojaan kaada, kannattaisi hieman tutustua asiaan, naisellesi on varmaan ollut aika rasittavaa olla kanssasi nämä vuodet. Kysy vaan rohkeasti, jos tarvitset lisää neuvoja. Tuuhea pehmeä villoitus on tosi kiihoittava, kunhan se on puhdas, niin siellä keskellä piileskelevään lämpimään viidakko lähteeseen on kiva sukeltaa. Onko oma "puutarha" muuten hoidossa? Saattaa olla sen takia naisesikin pöheikkö villiintynyt.

Ajelepas omasi niin saattaa taas innostusta löytyä. Aikuisella ihmisellä on luonnostaan karvoitusta, ja se on myös yksi sukukypsyyden merkki ja normaalisti vastapuolta kiihottava ominaisuus. Jos haluaa mieluummin karvattoman, tämä lapsenomainen ja kyspymättömyyttä merkitsevä piirre siis kiihottaa jostain syystä enemmän. Vai onko niin että k.

Toivottavasti selviät tästä kuitenkin, vaikka onhan se varmasti kamalaa. Kyllä mie ainakin tykkään vitun karvoista. Ja eikä ne tosi Pano miestä haittaa millään tavoin. Mutta kyllä naisenkin on pidettävä puhtaudestaan huolta paremman maittavuuden vuoksi. Tosi kyntömies ei vakoa valitse, vaan kyntää. Minua ihmetyttää miesten ällötys naisten alapäänkarvoituksen suhteen. Itse nuorempana muistan ettei kukaan ajellut mitään muita karvoja kuin bikinirajat puhun luvusta.

Silloin sai olla luonnollinen, nykyään sitä sanotaan rehottamiseksi ja ällöttäväksi. Muistan saaneeni useinkin suuseksiä miehiltä ja mielellään sitä antoivat. Nykyään on lähestulkoon pakko ajella kaikki pois, kun kukaan ei suostu sänkyyn luonnollisen pehkon kanssa. Voi teitä miehiä ja erityisesti meitä naisia jotka opetimme teidät aikuiset miehet vaatimaan posliinia No, onneksi nykymiehissäkin on niitä jotka nauttivat kunnon puskista: Siitä on kohta tulossa taas uusi muoti-ilmiö ja veikkaanpa, että ensi vuosikymenellä kukaan ei ajele enää posliiniksi.

Itse olen parikymppinen nuori nainen ja minulla on valitettavasti hyvin runsas ja tumma karvoitus. Olen jopa joskus seurustellut vähemmän karvaisen miehen kanssa.

Nykyinen mieheni on onneksi kunnon karva-apina, joten ei tarvitse omaa karvoitusta niin paljon häpeillä. Kainalot joudun ajella yhtä usein kun mies partansa ja sääretkin lähes yhtä usein. Alapään karvoja en mitenkään pysty pitämään aisoissa, koska sänki kasvaa muutamassa tunnissa ja se on kuin mieheni parransänki, yhtä tiheä ja terävä.

Ei sellaiseen voi koskea saati harrastaa seksiä. Ihoni ei kestä joka päivä ajelua. Olen myös kokeillut nyppimistä niin pinseteillä kuin epilaattorillakin. Epilointi saa ihoni punaiseksi ja sen jälkeen siihen tulee finnejä.

Alapää menee todella rumaksi. Pinseteillä nyppiminen on hyvin pitkällinen monien tuntien prosessi enkä sitä ehdi tehdä. Nyppiminen on myls todella kivuliasta. Minulla ei ole varaa käydä missään sokeroinneissa, enkä ehkä uskaltaisikaan. Onneksi mieheni hyväksyy minut karvoineni kaikkineni, eikä valita edes säärikarvoistani, vaikka en viitsi niitäkään päivittäin ajella.

Suuseksiäkin saan karvoista huolimatta. Onnellisia ovat vähäkarvaiset naiset, mutta kaikki eivät pysty pitämään itseään posliinina, vaikka kuinka yrittäisi. Tympii kun monilla miehillä on sellainen käsitys että naisten pitäisi olla karvattomia. En minäkään julkisesti esiintyisi karvaisilla säärillä, mutta alapään karvanpoisto on niin turhauttavaa ja mahdotonta. Joo nyky jätkät on pirun nirsoja yks vanhempi kaveri ruukaa sanoa nuoremmille hepuille kun näistä asioista puhutaan,että ette oo kunnon vittua saaneet.

Kunnon vittu on hänen mukaansa viikon pesemättä ollut ennen vanhaan sauna lämmitettiin kerran viikossa. Pano mies löytää pillun pimeässäkin kun paska haisee niin siitä 5cm ylös siinä se on nuoruuden lähde.

Ei nämä nyky jätkät ne vaan soutaa karvotuksella. Joo näppyjä tulee ei voi mitään jo bikinirajaakin on hankala sen vuoksi siistiä jatkuvasti. On se helppoa, kun on pehmeä karvanlaatu niin mikäs siinä ajelkaa. Kitukasvunen jänkhä on eri asia kuin eksoottinen viidakko. Hyi hitto mua ainakin inhottaa ajatuksenakin joku täys tai melkein posliini. No okei olihan se karvaton pimppi aika kiihottava silloin vuotiaana tai joskus kun sen oli ekaa kertaa nähnyt mutta en mä ehkä enää ole ihan sama ihminen.

Pitää olla vähän karvotusta. Ei sit taas kuitenkaan niin paljon kuin näkee jossain italialaisissa pokeleffoissa, koska joku kauhee rehottava ja roikkuva pikimusta pöheikkökin on aika disgusting. Terveisiä aloittajalle, minäkin silloin sinkkuna ajelin karvani aina ja teinistä lähtien ollut tapana pestä alakerta ennen seksiä.

Nyttemmin 5vuotta samassa suhteessa ollessa en juurikaan ajele kun on työ, lapset, kodinhoito ja pari harrastustakin niin en jaksa enää illalla iltasadun jälkeen ajella mitään.

Tai en ajele vaan vahaan.. Tiedän että kaikenlainen karvattomuus juontaa juurensa siitä kun pornoleffoissa ollaan hyvin vähillä karvoilla josko ollenkaan niin sitä luullaan että se on oikein, mutta se alakertahan on niiden työväline, lääkärilläkin on puhtaat työvälineet..

Minä meinasin lentää perseelleni kun mieheni oli ajanu karvansa, en ollut moista nähnyt aiemmin, saatikka kuullut ja pidin outona, minkätakia miehet ajelee kun se kikkeli näyttää naurettavalta jos sillä ei ole karvaposkia!!!!!!!!! Koita siinä sitten kiihottua kun naurattaa kuset housuun.. Pikkarit tuntuu paremmalta jos vähän karvoja mutta se höyläsänki raapii, karvatupet tulehtuu niin ostakaa kylmävahaliuskoja ja leikatkaa ne ohuiksi siivuiksi ja niillä sitten unelmapuutarha pysyy siistinä ainaki 2vkoa.

Taidampa tästä nyt ite lähteä vahaamaan ja katsoa mikä on vastaanotto, varmana tulee eestä ja takaa, kielellä ja ilman.. On teillä ihmiset todellakin ongelmia, että onko karvoja vai ei!! Noilla pähkäilyillähän ne oikeat aidot parisuhteet syntyy!! Kertokaapa hyviä konsteja saada alapuutarha siistittyä ilman että iho on ruvella ja näpyillä ja tulehtuu?

Rahaa ei ole kalliisiin hoitoihin joita rahakkaille on saatavilla. Jo bikinirajan höyläys sai aikaan niin pahan tulehduksen että en etelänmatkalla kehdannut laittautua bikineihin.

Mitä olen keskustelupalstoja lukenut, olen huomannut että en ole ainoa tämän ongelman kanssa painiskeleva. Toisilla tätä karvoitusta on enemmän ja toisilla vähemmän, minulla varmaankin enemmän Siis hyvät keinot karvojen poistamiseksi ovat tervetulleita!

Veetin tuotteilla onnistuu hyvin ja kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Exäni pervoluonne ei antanut siistiä alapäätäni, vaan siellä piti olla tyhmä tuhero aina.

Eron jälkeen olen sitten ollutkin lähes posliini jatkuvasti. Kaikki mies ystävääni olivat eritysisen tykästyneet karvattomuuteeni. Vie aikaa, mutta sitten on 4 viikkoa sileä, eikä tule näppyjä. Itse olen tuoreessa seurustelusuhteessa yhdessä puoli vuotta.

Ajelen alapääni silloin tällöin. Joskus saattaa mennä parikin viikkoa, ettei ole "jaksanut". Haittaako asia sinua vain suuseksin kannalta? Kehottaisin sinua sanomaan vaimollesi hienovaraisesti, että nauttisit enemmän suuseksistä jos edessä ei olisi pöheikköä josta tuntitolkulla etsiä naisen herkkiä kohtia. Uskon että siitä nauttisitte molemmat enemmän. Kunhan pillu on liukas ja naisella seksihalut tallella, niin mitään muuta ei vaadita.

Samantekevää onko karvoja tai ei. Viimeksi viime yönä yritin miehelle puhua, että minäkin haluaisin nauttia seksistä, mutta siinä vaan kuorsata russautti ryskyttämisensä jälkeen typerä hymy naamalla.. Tuleeko kaikista miehistä pitkässä liitossa tuollaisia vain itsensä tyydyttäjiä? Sheivaaminen a ei ole mitenkään luonnollista b aiheuttaa epämiellyttävää kutinaa, sänkeä ja karvatupentulehduksia Bikinirajat voi ehkä siistiä, muuta en minä ainakaan suostu tekemään.

Karvojen ajeleminen on helvetillistä ja aikaa vievää hommaa, tehkööt ne jotka siitä pitää. Jos vaimosi ei kelpaa luomuna sinulle, vaihda vaimoa. Minusta karvat ovat seksikästä, hieman voi siistä bikinirajaa, raja on siinä. Posliinipillut ovat ällöttäviä, nuolkoot niitä ne jotka itsekin sheivaavat itseään. Mä tykkään kun naisella karvat, posliini jotenki ei kiihottavaa!! Karvat tekee naisesta naisen, no toki täytyy tunnustaa, että liika on liikaa.

Älä varovaisesti ehdottele, vaan otat toimeksi joskus vaikka saunan jälkeen ja sanot, että nyt ajetaan sut. Onneksi oma vaimoni huolehtii vartalostaan ja kauneudestaan vielä 20 v kestäneen yhdessäolon jälkeenkin. Siihen kuuluu paljon muutakin kuin pillukarvojen poisto. Laserilla ne on muutama vuosi sitten hoidettu kokonaan pois kuten muruseni kainalokarvatkin. Naisen sääret ei saa olla karvaset, ei kainalot ,ei alapää.. Kyl voi ihminen olla pöljä! Ja miehet tulee yhtä "fiksuina peräs" samoil rituaaleil..

Ihmiskunnan älykkyys siis laskus.. Oletatko todellakin että muija höylää alapäätään loppuelämänsä? Sehän on tosi kuluttavaakin iholle, ei sitä saisi tehdä jatkuvasti, taukoa hyvä välillä pitää.. Ja jos suuseksin antaminen ei ole kivaa karvojen kera, niin lopeta suuseksin antaminen sitten.

En minäkään tykkää parroista, mutta miehille nyt luonnostaan kasvaa parta ja oma mieheni halusi sen kasvattaa, niin olkoon sitten karvanaama;P Ei se rakkauttani häntä kohtaan vähennä. Ei se varmaan sullekaan mitenkään yllätyksenä tullut, että naisilla kasvaa alapäässä karvaa? Ymmärrän hyvin, ettei niitä jaksa aina höylätä, se on sen verran työlästä ja raskasta homaakin kun ei sinne näe itse kunnolla..

Kyllä toosassa pitää karvat olla. Noi sex vilmit saa toiset aatteleen, että tommonen pitää pillu olla. Tulee joku teini mieleen. Itte tykkään tosi karvasesta, ja oonkin sanonu vaimolle että ei ajele koskaan. Ei ainakaan minun vuokseni. Mukava vedellä karvoja huulilla kun on se "hetki".

Jos naisella on "toosa"? Taitaa tämä sama häirikkö hyppiä monellakin palstalla omine outoine mieltymyksineen; hyi oksennus! Jos toi toosa sua häiritsee, niin puhutaan sit pillusta, vitusta, römpsästä ja mitä näitä onkaan.

Hyvällä lapsella on monta nimeä. Valkkaa parasta päältä oksennus toosa: Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kyllä mua myös ällöttää miesten selkäkarvat, liiat vatsakarvat, käsikarvat yms. Miehellä ehkä tykkään siitä, mikä naisella on luonnostaan, eli kainalo, munakarvat, vähän käsikarvoja, jokseenkin jalkakarvoja.

Ei ne perskarvatkaan miehelle mitään kaunista näkyä ole, mutten miestä vaadi niitä ajamaan. Parta myös kuuluu näihin inhokeihin. Eli ei apinoita, mutta mies voi olla enemmän apina kuin nainen. En kyllä tykkää liian lyhyistä hiuksista miehillä vaan vähän pidempi malli on aina parempi. En todellakaan halua pitää kainalokarvojani tai alapääkarvojani. Kainalot hikeentyvät nopeammin karvoilla, ovat mielestäni vastenmieliset ja haisevat enemmän. Häpykummulla saa olla vähän karvoja tai sitten posliini.

Ällöttäisi myös kuukautisten aikaan veriset karvat. Pornoteollisuus on opettanut, että seksikäs nainen on karvaton. Miulle on ihan sama mitä toisten housujen alta löytyy, mutta kainalokarvat Hiki haisee pahemmalle ja nopeammin jos on karvoja.

Ja kainalokarvat näyttää naisilla tosi kamalalta: Mitenkähän sitä ennen vanhaan mammat sai suuseksiä kun ajelu oli vähäisempää. Vai olisko niin, että miehet on muuttunut pikkurilli pystyssä-"miehiksi"? Tykkään x 1 List.

Striptease seinäjoki escorts in oulu

Ilmaiset seksit swimsuit porno

Siis nehän liittyvät naisen aikuisuuteen, mutta tällä palstalla ne tunnutaan liittyvän enemmän apinoihin ja miehiin. Eli moni perustelee, että ne olis miesmäisiä ja ällöttäviä, vaikka nehän juuri naisen erottaa tytöstä. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kyllä mua myös ällöttää miesten selkäkarvat, liiat vatsakarvat, käsikarvat yms. Miehellä ehkä tykkään siitä, mikä naisella on luonnostaan, eli kainalo, munakarvat, vähän käsikarvoja, jokseenkin jalkakarvoja.

Ei ne perskarvatkaan miehelle mitään kaunista näkyä ole, mutten miestä vaadi niitä ajamaan. Parta myös kuuluu näihin inhokeihin. Eli ei apinoita, mutta mies voi olla enemmän apina kuin nainen. En kyllä tykkää liian lyhyistä hiuksista miehillä vaan vähän pidempi malli on aina parempi. En todellakaan halua pitää kainalokarvojani tai alapääkarvojani.

Kainalot hikeentyvät nopeammin karvoilla, ovat mielestäni vastenmieliset ja haisevat enemmän. Häpykummulla saa olla vähän karvoja tai sitten posliini. Ällöttäisi myös kuukautisten aikaan veriset karvat. Pornoteollisuus on opettanut, että seksikäs nainen on karvaton. Miulle on ihan sama mitä toisten housujen alta löytyy, mutta kainalokarvat Hiki haisee pahemmalle ja nopeammin jos on karvoja.

Ja kainalokarvat näyttää naisilla tosi kamalalta: Mitenkähän sitä ennen vanhaan mammat sai suuseksiä kun ajelu oli vähäisempää. Jos ei jaksa vaivautua tekemään semmoista pikku asiaa, voit olla varma, ettei jaksa pitää itsestään muutenkaan huolta, olethan sinä jo hänen. Odotappa vain, niin kohta karvoitus ei ole ainoa huoli jonka haluat tai toivot vaimosi kehosta lähtevän.

Teidän suhde on arkistunut, niin siinä käy. Ihme haloo jostain karvoista.. Teetin tumput pillunkarvoista,on tosi lämpimät. Ikä tuo kokemusta ja sitten sitä oppii, minulla oli sama ongelma teininä, pillussa oli karvat tallella niin ei vaan innostanut, vanhempana olen huomannut että itsensä hygieniasta huolta pitävät naiset ei ole ollenkaan paha ongelma kun pillussa on karvat tallella ja suuseksin antaminenkin onnistuu ihan nhyvin vaikka karvat on tallella, tavallaan se kiihottaakin enemmän kun siueltä löytyy se karvoitus, ajan myötä sinäkin opit arvostamaan naista kun sillä on karvat tallella ja nainen kyllä itsekin huomaa kun ei käy 3 päivään pesemässä alakertaansa niin se alkaa haiskahtamaan.

Laittoi oksettamaan pelkkä ajatus, että pitäsi suuseksiä harrastaa karvakasan kanssa. Itse olen ollut naimisissa pian 4- vuotta ja hoidin jo silloin tarkkaan puutarhaani ja sama jatkuu edelleen. Eihän mikään ole ihanampaan kuin siisti tarha ja suus. Tuli mieleen, että haluaako vaimosi seksiä vai kiusaako vai sinua??

Tee sama älä aja partaasi tai jotain muuta vastaavaa, mistä hän ei tykkää Kyllä karvat katoaa viimeistään kun lopetet suuseksin "antamisen". Heissan, laittoi oksettamaan ajatus että olisin kaltaisesi ihmisen kanssa naimisissa. Usko pois, vanhenet sinäkin niinkuin eukkokin. Ei vain naiset ole niitä jotka vanhenee, vaikka elävätkin pidempään. Ja hyvässä lykyssä voit täyttää 80v jos et satu potkaisemaan tyhjää jo sitä ennen. Kyllä ihmiset osaa uikuttaa mitä älyttömimmistä asioista! Oletkos koskaan miettinyt sitä, että ehkäpä hän odottaa sinunkin oelvan posliini?

Tai kävikö mielessä, että naisellasi on oikeus olla juuri sellainen kuin haluaa? Toki mukavampaa, jos mieskin on posliini, mutta ei toista voi pakottaa tai esimerkiksi sanoa, että "en ota poskeen kun sulla on karvat".

Jos ei miellytä se, että naisesi on omanlaisensa, niin ole sitten ilman! Ei selibaatti ole ketään ennenkään tappanut! Aikuisella ihmisellä on häpykarvoja ihan luonnostaan. Jos paikat pitää puhtaana, niin sen pitäisi minusta riittää. Hemmetinmoinen homma olisi ajella niitä niin usein, ettei sänki haittaa. Jos sinulla ja naisellasi on asiasta eri käsitys, niin ota asia puheeksi sen ainoan ihmisen kanssa, joka asialle voi jotain tehdä Mielellään jollain somalla tavalla.

Ei sellaista raspaamista kyllä paikat kestä, vähintään kerran päivässä nimittäin pitäisi ajella jos haluaisin pitää sängen poissa. Täysposliini on mielestäni karmea. Jos olisin oikein vähäkarvainen ja limakalvot eivät ärtyisi sheivaamista niin alhaalta varmaan ajelisin paljaaksi, ennen tein niin.

Enää en voi tehdä kyllä sitä, paikat eivät vain kestä sellaista päivittäistä rääkkiä. Ja uskoisin, että miehestäkin sänki olisi pahempi kuin hiukkasen pidempi. Siistin kyllä noin muuten, eli en ihan valtoimenaan anna rehottaa. No, jos sä olet sellainen marjan poimija, että oikein tukehdut pillun karvoihin, niin tukehdu sitten! Ei voi muuta sanoa, kun että onpa säälittävää "mieheltä". En ole itse tukehtunut kenenkään karvoihin enkä ylipäätään puutu tuollaisiin asioihin sitä kun hygieniastaan huolehtii niin pärjää kyllä.

Kyllä on varmaan ankeaa, kun se sunkin vaimo on kuvitellut, että se kelpaa luonnollisenakin, omana itsenäänkin ja että teidän seksissä on muustakin kyse kun sen ajelluista pillun karvoista. Eipä arvannut millaisen neidin nai. Osaan kuvitella, että sitäkin vituttaa. No, joo, tosin jos nyt sulle se edes joskus riittäisi ja pieni siistiminen nimittäin sänki koko sukuelimissä on kutiseva, raapiva, ja todella ihoa ärsyttävä: Tosin, jospa se vaan haluaa tosiaan olla oma itsensä, niin ei se siihenkään välttis suostu.

Ja tietty enemmän se arvostaa sitä, kun se annetaan sille oikeista syistä, että haluaa vaan tehdä toisen onnelliseksi, mutta että voithan sä yrittää. No, sellasta se on, kyllä teillä on varmaan pahin kriisi mitä ikinä tulette kohtaamaan, aikuisella ihmisellä kun on häpykarvoitus, niin se on julmaa kyllä.

Ei se vielä mitään, jos lapsia tulee, tai syntyy vaikka vammainen lapsi, ei se mitään, jos onnettomuuteen joutuu, jää työttömäksi, masentuu, halvaantuu, puhumattakaan että toinen voi muuten jonain päivänä kuollakin Se on ne ihokarvat Kyllä siinä on kriisin paikka, kun oikein tukehtuu niihin. Mä en tiedä, tein liitto ei ehkä kestä, kuule: Ei siinä muu auta.

Kyllä mä voin hoitaa vaimoasi. Oon sellanen vuotias, urheilullinen ja ihan ok näkönen. Kerro sille samalla, kun laitat eron vireille, niin se ei sitten sure niin paljon. Puhu hyvä mies naisellesi tästä!!! Teen nimittäin puhdistuksia naisten puutarhaan ,hinta 27 euroa.. Tilaa naisellesi lahjaksi aika minulta ,niin siistin hänen puutarhansa Puhutteko te yhtään mistään?? Jos pidät ajellusta alapäästä, kerro se!

Mikä ihme ihmisiin menee, kun lopetetaan puhuminen? Ei tarvi yhtään ihmetellä, että karvat on ajamatta. Kun käyt tokaisemassa, että voisit ajaa hänen karvansa, se ei ole keskustelua. Oletan tietenkin, että myös sinulla on vielä jotain annettavaa naisellesi?

Naisella EI kasva karvoja siellä, minne sun pitäisi tähdätä. Katsos, karvat kasvavat siinä kyllä tyrkyllä häpykummulla ja uloimmat häpyhuulet myös lukien mukaan, mutta jos naisesi on niin kohtelias, ettei kehtaa sanoa, minä voin nyt sanoa: On tietty kivaa että hyväillään häpykumpuakin ja ulkoisia häpyhuulia: Voin kertoa, että koska olet viettänyt aikaasi karvoissa, olet todennäköisesti aiheuttanut vaivaantunutta oloa ja teeskentelyä ja voitkin pyytää naiseltasi anteeksi.

Hän ei ole jostain syystä voinut avoimesti neuvoa sinua: Tietysti tunnut tuon paniikkisi kanssa olevan hieman lapsi, joten ehkä todella tässä on kasvun paikka muutenkin. Karvoja EI siis kasva klirotiksessa. Se on se pieni nökäre siinä kello 12 paikkeilla. Sisemmät häpyhuulet ovat myös karvatonta aluetta, molemmin puolin, löydät ne kun raotat uloimpia häpyhuulia ja lopetat sen häpykummulla eksyksissä pyörimisen. Sisempien häpyhuulien aluetta kannattaa nuolla, klo kuudesta kello kahteentista, klitorista suudella, imeä ja nuolla, samalla sormella hyvillä emättimen aukkoa missä siinäkään ei muuten kasva karvoja.

Se on se ensimmäinen aukko, se taaempi on anaali, ja sinne ei kannata tunkea mitään ilman lupaa, kaikki eivät todellakaan tykkää siitä!

Kun pidät uloimmat terälehdet auki, saat kyllä hyväiltyä suullasi ilman tukehtumista helpostikin: Mikäli ihmettelet naisen kosteutta, se johtuu kerrankin kiihottumisesta, klitoriksesta voit antaa orgasmin aika helposti, nuolet ja hyväilet ja sitten kun naisesi on kiihottunut, hyväilet lisäksi sormella emättimen sisältä. Kun hellästi, mutta kiihkeästi ja rytmikkäästi keskityt lopulta vain klitorikseen ja sormettamiseen hellästi, mutta varmasti se on se etuseinä, muuten sitten, ei pelkästään tökkiminen Sinä tuskin niitä karvoja enää muistat, mikäli nyt olet normaali mies ja kiihotut naisen kiihottumisesta ja nautit naisen nautinnosta.

Karvaton tai ei, jos valittaa ei vaan osaa. Tosi mies pärjää aina ja pimppi on aina pimppi. Pillu eli pimppi on kiihottava, ei sitä tarvitse pidellä. Kunhan nainen on selväjärkinen että osaa peseytyä: Ne posliinit on sokeille amatööreille, jotka eivät tiedä mistä hakea.

Ei oppi ojaan kaada, kannattaisi hieman tutustua asiaan, naisellesi on varmaan ollut aika rasittavaa olla kanssasi nämä vuodet. Kysy vaan rohkeasti, jos tarvitset lisää neuvoja. Tuuhea pehmeä villoitus on tosi kiihoittava, kunhan se on puhdas, niin siellä keskellä piileskelevään lämpimään viidakko lähteeseen on kiva sukeltaa.

Onko oma "puutarha" muuten hoidossa? Saattaa olla sen takia naisesikin pöheikkö villiintynyt. Ajelepas omasi niin saattaa taas innostusta löytyä. Aikuisella ihmisellä on luonnostaan karvoitusta, ja se on myös yksi sukukypsyyden merkki ja normaalisti vastapuolta kiihottava ominaisuus. Jos haluaa mieluummin karvattoman, tämä lapsenomainen ja kyspymättömyyttä merkitsevä piirre siis kiihottaa jostain syystä enemmän.

Vai onko niin että k. Toivottavasti selviät tästä kuitenkin, vaikka onhan se varmasti kamalaa. Kyllä mie ainakin tykkään vitun karvoista. Ja eikä ne tosi Pano miestä haittaa millään tavoin.

Mutta kyllä naisenkin on pidettävä puhtaudestaan huolta paremman maittavuuden vuoksi. Tosi kyntömies ei vakoa valitse, vaan kyntää. Minua ihmetyttää miesten ällötys naisten alapäänkarvoituksen suhteen. Itse nuorempana muistan ettei kukaan ajellut mitään muita karvoja kuin bikinirajat puhun luvusta. Silloin sai olla luonnollinen, nykyään sitä sanotaan rehottamiseksi ja ällöttäväksi.

Muistan saaneeni useinkin suuseksiä miehiltä ja mielellään sitä antoivat. Nykyään on lähestulkoon pakko ajella kaikki pois, kun kukaan ei suostu sänkyyn luonnollisen pehkon kanssa. Voi teitä miehiä ja erityisesti meitä naisia jotka opetimme teidät aikuiset miehet vaatimaan posliinia No, onneksi nykymiehissäkin on niitä jotka nauttivat kunnon puskista: Siitä on kohta tulossa taas uusi muoti-ilmiö ja veikkaanpa, että ensi vuosikymenellä kukaan ei ajele enää posliiniksi.

Itse olen parikymppinen nuori nainen ja minulla on valitettavasti hyvin runsas ja tumma karvoitus. Olen jopa joskus seurustellut vähemmän karvaisen miehen kanssa. Nykyinen mieheni on onneksi kunnon karva-apina, joten ei tarvitse omaa karvoitusta niin paljon häpeillä. Kainalot joudun ajella yhtä usein kun mies partansa ja sääretkin lähes yhtä usein.

Alapään karvoja en mitenkään pysty pitämään aisoissa, koska sänki kasvaa muutamassa tunnissa ja se on kuin mieheni parransänki, yhtä tiheä ja terävä. Ei sellaiseen voi koskea saati harrastaa seksiä. Ihoni ei kestä joka päivä ajelua. Olen myös kokeillut nyppimistä niin pinseteillä kuin epilaattorillakin.

Epilointi saa ihoni punaiseksi ja sen jälkeen siihen tulee finnejä. Alapää menee todella rumaksi. Pinseteillä nyppiminen on hyvin pitkällinen monien tuntien prosessi enkä sitä ehdi tehdä. Nyppiminen on myls todella kivuliasta. Minulla ei ole varaa käydä missään sokeroinneissa, enkä ehkä uskaltaisikaan. Onneksi mieheni hyväksyy minut karvoineni kaikkineni, eikä valita edes säärikarvoistani, vaikka en viitsi niitäkään päivittäin ajella.

Suuseksiäkin saan karvoista huolimatta. Onnellisia ovat vähäkarvaiset naiset, mutta kaikki eivät pysty pitämään itseään posliinina, vaikka kuinka yrittäisi. Tympii kun monilla miehillä on sellainen käsitys että naisten pitäisi olla karvattomia. En minäkään julkisesti esiintyisi karvaisilla säärillä, mutta alapään karvanpoisto on niin turhauttavaa ja mahdotonta. Joo nyky jätkät on pirun nirsoja yks vanhempi kaveri ruukaa sanoa nuoremmille hepuille kun näistä asioista puhutaan,että ette oo kunnon vittua saaneet.

Kunnon vittu on hänen mukaansa viikon pesemättä ollut ennen vanhaan sauna lämmitettiin kerran viikossa. Pano mies löytää pillun pimeässäkin kun paska haisee niin siitä 5cm ylös siinä se on nuoruuden lähde. Ei nämä nyky jätkät ne vaan soutaa karvotuksella. Joo näppyjä tulee ei voi mitään jo bikinirajaakin on hankala sen vuoksi siistiä jatkuvasti. On se helppoa, kun on pehmeä karvanlaatu niin mikäs siinä ajelkaa. Kitukasvunen jänkhä on eri asia kuin eksoottinen viidakko.

Hyi hitto mua ainakin inhottaa ajatuksenakin joku täys tai melkein posliini. No okei olihan se karvaton pimppi aika kiihottava silloin vuotiaana tai joskus kun sen oli ekaa kertaa nähnyt mutta en mä ehkä enää ole ihan sama ihminen. Pitää olla vähän karvotusta. Ei sit taas kuitenkaan niin paljon kuin näkee jossain italialaisissa pokeleffoissa, koska joku kauhee rehottava ja roikkuva pikimusta pöheikkökin on aika disgusting.

Terveisiä aloittajalle, minäkin silloin sinkkuna ajelin karvani aina ja teinistä lähtien ollut tapana pestä alakerta ennen seksiä. Nyttemmin 5vuotta samassa suhteessa ollessa en juurikaan ajele kun on työ, lapset, kodinhoito ja pari harrastustakin niin en jaksa enää illalla iltasadun jälkeen ajella mitään. Tai en ajele vaan vahaan.. Tiedän että kaikenlainen karvattomuus juontaa juurensa siitä kun pornoleffoissa ollaan hyvin vähillä karvoilla josko ollenkaan niin sitä luullaan että se on oikein, mutta se alakertahan on niiden työväline, lääkärilläkin on puhtaat työvälineet..

Minä meinasin lentää perseelleni kun mieheni oli ajanu karvansa, en ollut moista nähnyt aiemmin, saatikka kuullut ja pidin outona, minkätakia miehet ajelee kun se kikkeli näyttää naurettavalta jos sillä ei ole karvaposkia!!!!!!!!!

Koita siinä sitten kiihottua kun naurattaa kuset housuun.. Pikkarit tuntuu paremmalta jos vähän karvoja mutta se höyläsänki raapii, karvatupet tulehtuu niin ostakaa kylmävahaliuskoja ja leikatkaa ne ohuiksi siivuiksi ja niillä sitten unelmapuutarha pysyy siistinä ainaki 2vkoa. Taidampa tästä nyt ite lähteä vahaamaan ja katsoa mikä on vastaanotto, varmana tulee eestä ja takaa, kielellä ja ilman.. On teillä ihmiset todellakin ongelmia, että onko karvoja vai ei!!

Noilla pähkäilyillähän ne oikeat aidot parisuhteet syntyy!! Kertokaapa hyviä konsteja saada alapuutarha siistittyä ilman että iho on ruvella ja näpyillä ja tulehtuu? Rahaa ei ole kalliisiin hoitoihin joita rahakkaille on saatavilla. Jo bikinirajan höyläys sai aikaan niin pahan tulehduksen että en etelänmatkalla kehdannut laittautua bikineihin.

Mitä olen keskustelupalstoja lukenut, olen huomannut että en ole ainoa tämän ongelman kanssa painiskeleva. Toisilla tätä karvoitusta on enemmän ja toisilla vähemmän, minulla varmaankin enemmän Siis hyvät keinot karvojen poistamiseksi ovat tervetulleita! Veetin tuotteilla onnistuu hyvin ja kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Exäni pervoluonne ei antanut siistiä alapäätäni, vaan siellä piti olla tyhmä tuhero aina.

Eron jälkeen olen sitten ollutkin lähes posliini jatkuvasti. Kaikki mies ystävääni olivat eritysisen tykästyneet karvattomuuteeni. Vie aikaa, mutta sitten on 4 viikkoa sileä, eikä tule näppyjä. Itse olen tuoreessa seurustelusuhteessa yhdessä puoli vuotta. Ajelen alapääni silloin tällöin. Joskus saattaa mennä parikin viikkoa, ettei ole "jaksanut". Haittaako asia sinua vain suuseksin kannalta? Kehottaisin sinua sanomaan vaimollesi hienovaraisesti, että nauttisit enemmän suuseksistä jos edessä ei olisi pöheikköä josta tuntitolkulla etsiä naisen herkkiä kohtia.

Uskon että siitä nauttisitte molemmat enemmän. Kunhan pillu on liukas ja naisella seksihalut tallella, niin mitään muuta ei vaadita. Samantekevää onko karvoja tai ei. Viimeksi viime yönä yritin miehelle puhua, että minäkin haluaisin nauttia seksistä, mutta siinä vaan kuorsata russautti ryskyttämisensä jälkeen typerä hymy naamalla.. Tuleeko kaikista miehistä pitkässä liitossa tuollaisia vain itsensä tyydyttäjiä?

Sheivaaminen a ei ole mitenkään luonnollista b aiheuttaa epämiellyttävää kutinaa, sänkeä ja karvatupentulehduksia Bikinirajat voi ehkä siistiä, muuta en minä ainakaan suostu tekemään. Karvojen ajeleminen on helvetillistä ja aikaa vievää hommaa, tehkööt ne jotka siitä pitää. Jos vaimosi ei kelpaa luomuna sinulle, vaihda vaimoa. Minusta karvat ovat seksikästä, hieman voi siistä bikinirajaa, raja on siinä.

Posliinipillut ovat ällöttäviä, nuolkoot niitä ne jotka itsekin sheivaavat itseään. Mä tykkään kun naisella karvat, posliini jotenki ei kiihottavaa!! Karvat tekee naisesta naisen, no toki täytyy tunnustaa, että liika on liikaa. Älä varovaisesti ehdottele, vaan otat toimeksi joskus vaikka saunan jälkeen ja sanot, että nyt ajetaan sut.

Onneksi oma vaimoni huolehtii vartalostaan ja kauneudestaan vielä 20 v kestäneen yhdessäolon jälkeenkin. Siihen kuuluu paljon muutakin kuin pillukarvojen poisto. Laserilla ne on muutama vuosi sitten hoidettu kokonaan pois kuten muruseni kainalokarvatkin. Naisen sääret ei saa olla karvaset, ei kainalot ,ei alapää.. Kyl voi ihminen olla pöljä! Ja miehet tulee yhtä "fiksuina peräs" samoil rituaaleil.. Ihmiskunnan älykkyys siis laskus.. Oletatko todellakin että muija höylää alapäätään loppuelämänsä?

Sehän on tosi kuluttavaakin iholle, ei sitä saisi tehdä jatkuvasti, taukoa hyvä välillä pitää.. Ja jos suuseksin antaminen ei ole kivaa karvojen kera, niin lopeta suuseksin antaminen sitten. En minäkään tykkää parroista, mutta miehille nyt luonnostaan kasvaa parta ja oma mieheni halusi sen kasvattaa, niin olkoon sitten karvanaama;P Ei se rakkauttani häntä kohtaan vähennä. Ei se varmaan sullekaan mitenkään yllätyksenä tullut, että naisilla kasvaa alapäässä karvaa?

Ymmärrän hyvin, ettei niitä jaksa aina höylätä, se on sen verran työlästä ja raskasta homaakin kun ei sinne näe itse kunnolla.. Kyllä toosassa pitää karvat olla. Noi sex vilmit saa toiset aatteleen, että tommonen pitää pillu olla. Tulee joku teini mieleen. Itte tykkään tosi karvasesta, ja oonkin sanonu vaimolle että ei ajele koskaan.

Ei ainakaan minun vuokseni. Mukava vedellä karvoja huulilla kun on se "hetki". Jos naisella on "toosa"? Taitaa tämä sama häirikkö hyppiä monellakin palstalla omine outoine mieltymyksineen; hyi oksennus! Jos toi toosa sua häiritsee, niin puhutaan sit pillusta, vitusta, römpsästä ja mitä näitä onkaan. Hyvällä lapsella on monta nimeä. Valkkaa parasta päältä oksennus toosa: Onko vaimosi lyönyt koulutuksesi laimin?

Rakas puolisoni erehtyi suhteemme alkuaikoina valittamaan samasta asiasta. Otin kiltisti mieheni "itkusta" vaari ja lupasin hoitaa puutarhani parin vrk sisällä.

Ajoin karvoitukseni samana iltana, ja kun pari vuorokautta oli kulunut, vihjaisin siipalleni että homma on nyt hoidettu ja haluan ehdottomasti nauttia Miestä ei tarvinnut kahdesti kaskeä ja niinpä ryhdyimme tuumasta, toimeen. Pitkän session aikana, hieroin posliini "piparillani" hänen kasvojaan, edes - takaisin liikkein, ja kas kummaa miehen kasvojen iho punoitti ja "piparin" sänki oli hangannut ihon rikki.

Lopuksi sheivasin mieheni alapään ja kirvelyä estämään taputtelin partavedet, persposkia myöten. Eipä ole meitin ukko enää posliinia kaipaillut. Miehet on lukeneet liikaa pornolehtiä, eivätkä tiedä oikeista naisista mitään. Rock on, kunnon puska pitää naisella olla, arvostan. Suomalainen nainen on kiinnostunut vain siitä, mitä hän miehen avulla saavuttaa. Vaihda eukko ja lähetä se tuolle vuotiaalle urheilulliselle homomiehelle ja lähde itse maailmalle hakemaan oikea nainen.

Hämmästytkö, kun kerron, että useimmissa maissa maailmassa naisen ensimmäinen tehtävä on yhä edelleen tehdä mies onnelliseksi. Mutta ei Suomeen, eikä muihin Pohjoismaihin. Täällä tasa-arvo on murhannut ihanan naisen. Jäljellä on vain hyväksikäyttävä nalkuttaja ja ikuinen valittaja. Mitä te tällä kotimaassa valitatte ja itkette? Ei teitä kukaan vaadi tänne jäämään. Miehen avulla ei kukaan saavuta mitään! Suomessa naisen tehtävä ei ole munattomien miesten miellyttäminen. Täällä naiset vaadittiin työreserviin sotien jälkeen.

Silloin ne tarvittiin tehtaan liukuhihnoille sotakorvauksia maksamaan ja rakentamaan tätä maata yhdessä miesten kanssa. Silloin ei miehet itkeneet pillun karvoista!

Koulutus-, ja elintason noustua te luuserit alatte vaatia naisilta milloin, mitäkin. Huomioimatta että he ei ole enää siellä "nyrkin ja hellan välissä".

Etsin miesystävää karva pimppi

Mutta ei Suomeen, eikä muihin Pohjoismaihin. Naisen ei tarvitse tyytyä miehen logiikkaan ja nainen jättää miestä yksin. Sama juttu varmaan kun akat yleensä lihoo kun miehen löytävät Karvoilla ja hygienialla on se merkitys että kun on karvoja, niin pimppi pysyy puhtaana. Oli sitä seesteistäkin aikaa mutta sellainen kiukuttelu harmittaa kun naisella huono päivä töissä ja sitten tulee kotiin ja kiukuttelee ja ärhentelee mulle ja sitä tapahtuu joka viikko, enemmän tai vähemän ja silloin on kaikki huonosti, ruuassa ei makua, joku tavara väärässä paikassa ja kaikki mättää.

: Etsin miesystävää karva pimppi

Suomi oulu chat sex porno Ähtäri wilma tietokonehuolto porvoo
Eroottisia videoita porno karh Jos olisin oikein vähäkarvainen ja limakalvot eivät ärtyisi sheivaamista niin alhaalta varmaan ajelisin paljaaksi, ennen tein niin. Tai kävikö mielessä, että naisellasi on oikeus olla juuri sellainen kuin haluaa? Suuseksiä olen saanut aina ja kuulemma hyvälle maistun. Puhu hyvä mies naisellesi tästä!!! Oletko varma, että haluat jatkaa? Olen jopa joskus seurustellut vähemmän karvaisen miehen kanssa.
Porno hustler iso tissi En ajattele, että miehinikään pitää ajallea kaikki karvansa pois, siisti silti hänkin voi olla. Ja tietty enemmän se arvostaa sitä, kun se annetaan sille oikeista syistä, että haluaa vaan tehdä toisen onnelliseksi, mutta että voithan sä yrittää. Ei oppi ojaan kaada, kannattaisi hieman tutustua asiaan, naisellesi on varmaan ollut aika rasittavaa olla kanssasi nämä vuodet. Epilointi saa ihoni punaiseksi ja sen jälkeen siihen tulee finnejä. Onko vaimosi lyönyt koulutuksesi laimin?
SAARA PROSTITUOITU SALKKARIT JUONIPALJASTUKSET En todellakaan halua pitää kainalokarvojani tai alapääkarvojani. Pillu eli pimppi on kiihottava, ei sitä tarvitse pidellä. Miehellä ehkä tykkään siitä, mikä naisella on luonnostaan, eli kainalo, munakarvat, vähän käsikarvoja, jokseenkin jalkakarvoja. Valkkaa parasta päältä oksennus toosa: Vastaa alkuperäiseen viestiin Paisuhde ja pillukarvat Kun aloin seurustelemaan naiseni kanssa kolmisen vuotta sitten, niin hänellä oli aina "puutarha" hoidettuna. Karvoja joka puolella hujan hajan.