Thailand maksullinen seksi

thailand maksullinen seksi

Hän työskenteli aviomiehensä kanssa Rahab Ministriesissä, joka on kaupungin vanhin prostituoituja irti seksibisneksestä auttava yhdistys.

Heidän toimipisteensä sijaitsee Patpongin alueella, jossa parin kadun mittaisella pätkällä naista myy itseään joka ilta.

Kurkkua alkoi kuristaa Sarahin kertoessa tyttöjen tarinoita ja näyttäessä valokuvia heistä. Hän näytti myös kuvaa baarikyltistä, jossa kerrottiin, että tarjolla on kauniita naisia sekä muutamia rumia. Osa miehistä ei halua seksiä kauneimpien naisten kanssa, sillä nämä ovat eniten käytettyjä. Siksi tarjolla on oltava myös rumempia vaihtoehtoja.

Mietin, miltä tuntuu naisesta, joka sijoitetaan kategoriaan ruma baarityttö. Rahab Ministriesin kaltaiset järjestöt auttavat naisia irrottautumaan prostituutiota. Keskuksissa koulutetaan naisia esimerkiksi käsityöläisiksi tai parturi-kampaajiksi. Näin naiset huomaavat, että he pystyvät elättämään itsensä muutoinkin kuin itseään myymällä.

Heidän itsearvostuksensa on useimmiten täysin murskattu, eivätkä he usko prostituution lisäksi kelpaavansa mihinkään. Jotkut eivät ole koskaan kohdanneet miestä, joka kohtelisi naista kunnioittavasti.

On useiden vuosien projekti aloittaa elämä uudelleen. Osa tytöistä palaakin takaisin prostituution pariin, sillä irrottautuminen ei ole yksinkertaista. Toisinaan thainaiset, jotka ovat ajautuneet prostituutioon, ajattelevat, että heidän ei ole tarkoituskaan päästä tilanteesta pois. Buddhalaisuuteen suurin osa thaimaan kansalaisista on buddhalaisia kuuluu usko kohtaloon, joten on johdonmukaista ajatella, että köyhyys on karman sanelemaa eikä siihen voi vaikuttaa.

Tämän vuoksi osa prostituoiduista ei ole kiinnostunut ottamaan vastaan apua, vaikka sitä heille tarjottaisiin. He hyväksyvät oman osansa, oli se miten surullinen tahansa. Prostituutio kukoistaa Thaimaassa myös ilman turismia. Maksullisissa naisissa käyminen on normaali käytäntö myös naimisissa olevalle thaimiehelle. On arvioitu, että joka päivä vähintään thaimiestä käyttää prostituoidun palveluksia.

Tämän vuoksi HIV leviää moniin perheisiin. Thaimaassa kiellettiin moniavioisuus luvulla. Käytäntö ei ole kuitenkaan etenkään maaseudulla hävinnyt, ja osa miehistä pitää edelleen useita vaimoja. Thainaiset saattavat toivoa, että mies kävisi mieluummin prostituoidulla kun ottaisi useampia vaimoja. Osa miehistä myös jättää vaimonsa sen jälkeen, kun he ovat hankkineet lapsia.

Miehet kokevat täyttäneensä velvollisuutensa perhettä kohtaan siinä vaiheessa. Monet vanhemmat lähtevät maaseudulta töihin kaupunkiin, ja jättävät lapsensa jonkun toisen huolehdittavaksi. Teollisen vallankumouksen myötä tapahtui radikaaleja muutoksia perhekulttuurissa. Miehet lähtivät kaupunkeihin työn perässä ja huomasivat, että voivat pitää hauskaa ja harrastaa seksiä prostituoitujen kanssa vailla perheen tuomia murheita. Näin lapset kasvoivat kylissä ilman isiä ja seuraavat sukupolvet seurasivat isien jalanjäljissä.

Thaimiesten harrastama maksullisten naisten käyttö eroaa länsimaisten seksiturismista siinä, että länsimaalaisten seksiturismi tapahtuu avoimesti kaikkien nähtävillä, kun taas paikalliset käyttävät prostituoituja suljettujen ovien takana. Käytäntönä on esimerkiksi, että isoissa bisnestapaamisissa isäntä tarjoaa miehille prostituoidun. Seksi ja seksuaalisuus eivät ole thaimaassa asioita, joista puhuttaisiin julkisesti.

Tämän vuoksi myös tietoisuus sukupuolitaudeista saattaa olla hyvin heikkoa ja taudit leviävät nopeasti. HIV on Thaimaassa iso ongelma. Myös monet naiset jättävät lapsensa omille vanhemmilleen lähtiessään maaseudulta kaupunkiin. Yli 90 prosenttia Thaimaan prostituoiduista tulee köyhältä Isaanin alueelta.

Siellä naisilla ei ole vaihtoehtoja. Monet ylikansalliset yhtiöt, jotka työllistävät thaimaalaisia, eivät maksa palkkaa, jolla olisi mahdollista selvitä arjesta. Jotkut perheet lähettävät lapsensa myös poikia joutuu mukaan seksibisnekseen prostituoiduksi, koska haluavat nostaa jo ennestään kohtuullista elintasoaan. Status ja varallisuus merkitsevät Thaimaassa paljon. Sellaisetkin perheet, jotka pärjäisivät muutoin, saattavat myydä lapsensa seksibisnekseen vaurastuakseen lisää.

Neitsyistä maksetaan huomattavia summia, joten hyvin nuoria tyttöjä ollaan valmiita myymään miehille joko arjesta selviämisen tai vaihtoehtoisesti rikastumisen toivossa. Maaseudun kylissä seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole harvinaista.

Lapsia hyväksikäyttävät isät, sukulaiset ja kylän miehet. Lapset, jotka tottuvat pienestä pitäen hyväksikäyttöön, luonnollisesti ajautuvat helpommin prostituution pariin. Statusta nostaakseen monet thainaiset ovat myös valmiita suhteeseen lähes kenen tahansa länsimaalaisen miehen kanssa. Avioliitto ei välttämättä Thaimaassa perustu rakkauteen, vaan se voi perustua myös rahaan ja statukseen. Naiset ovat valmiita tekemään miehen eteen kaikkensa päästäkseen osalliseksi paremmasta elämästä.

Thaiprostituutio on niin moniulotteinen asioiden ja kulttuurien sekasotku, että sitä on vaikea  purkaa. Turismin näkökulmasta ilmiö alkoi räjähdysmäisesti kasvaa Vietnamin sodan aikana. Yhdysvaltalaisille sotilaille järjestettiin keskuksia, joissa oli tarjolla seksipalveluita. Samoihin aikoihin tapahtui kaupungistumista, taloudellista kasvua ja sen myötä luonnollisesti myös turismin kasvua.

Nämä yhdessä mahdollistivat sen, että seksiturismista tuli nopeasti osa arkipäivää. Paikalliset miehet käyttivät prostituoitujen palveluita jo satoja vuosia ennen tätä. Prostituutioon liittyy Thaimaassa paljon ihmiskauppaa, ja maa on valitettavasti ihmiskauppatilastoissa surullisella paikalla. Prostituution on kuitenkin helppo kukoistaa köyhässä maassa, siihen ei aina tarvita edes pakottamista.

Olosuhteet riittävät työntämään mukaan seksibisnekseen. Prostituutioverkostot ovat usein hyvin järjestäytyneitä ja ulottuvat pienistä kylistä suuriin kaupunkeihin ja maiden rajojen yli.

Esipuberteetti-ikäisiä tyttöjä rekrytoidaan paljon. Ihmiskaupan uhriksi joutuvat helpoiten kaikista köyhimpien alueiden tytöt. He joutuvat monesti lähetetyksi ulkomaille tai laittomiin suljettuihin bordelleihin. He eivät ole välttämättä kelvanneet muualle esimerkiksi sairauden tai ulkonäkönsä vuoksi.

Neitsyitä on bordelleissa oltava tarjolla jatkuvasti, sillä rikkaat liikemiehet ovat valmiita maksamaan heistä suuria summia välttyäkseen sukupuolitautien riskiltä. Suljettujen bordellien tytöt ovat iältään vuotiaita. Jotkut joutuvat vastaanottamaan kymmeniä asiakkaita yhden illan aikana. Samalla kun äärimmäinen köyhyys pakottaa lapsia ja naisia prostituutioon, mahdollistaa länsimaisten ihmisten vauraus heitä heikommassa asemassa olevien ihmisten hyväksikäytön.

Ihmisarvo ei ole arvoista korkein siinä vaiheessa kun raha ja valta sanelevat ehdot. Tässä oli pintaraapaisu vaikeaan aiheeseen. En pysty yhdessä tekstissä huomioimaan läheskään kaikkea, mitä vaikea aihe dellyttäisi. Minulla ei ole oikeita vastauksia tai ratkaisuja tilanteeseen,  kysymyksiä sen sijaan on monia. Miksi länsimainen helpommin puolustaa naisen oikeutta harjoittaa prostituutiota kuin nostaa äänensä niiden miljoonien puolesta, jotka on siihen pakotettu?

Onko pahinta riistoa se, mitä tapahtuu Kaakkois-Aasiassa, vai sittenkin se, että päivittäisillä valinnoillamme tuemme ylikansallisia riistoyhtiöitä, jotka ajavat ihmiset tähän tilanteeseen? Mitä me voimme tehdä? Mitä me aiomme tehdä? Voisimeko seuraavalla kerralla matkustaessamme pitää silmämme auki eri tavalla kuin aiemmin? Luvut ovat aina suuntaa antavia, koska luonnollisesti kukaan ei voi olla laskemassa tarkasti esimerkiksi miehiä, jotka käyttävät prostituoitua.

Luvut antavat kuitenkin jonkinlaisia suuntaviivoja aiheen hahmottamiseen. Suosittelen myös tukemaan ammattimaisten ihmiskaupan vastaisten järjestöjen, kuten A Reilun matkailun yhdistyksen kampanjasivulta löytyy enemmän tietoa siitä, mitä voi tehdä, jos kohtaa lapsiseksiturismia matkallaan. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain. Rohkaisen esimerkiksi sponsoroimaan kummilasta.

Silloin yksi lapsi saa mahdollisuuden koulutukseen ja parempaan huomiseen. Huh, olipas kattava postaus, kiitos! Vaikka aihe sinällään tietysti uusi ole, tuli esille kuitenkin uutta tietoa. Olin aina ajatellut, että tuo prostituutio on aina jonkun pyörittämää, eli rahat päätyvät jollekin muulle. Mutta siis joku 8 vuotias tuskin niitä rahoja itse pitää… Eniten tässä mietityttää juuri tuo, että mitä voi länsimaalaine naismatkaaja tehdä asian hyväksi?

Kyllä, suurimmassa osassa tapauksia prostituoidulla on parittaja. He, jotka toimivat itsenäisesti, ovat yleensä lähtökohtaisesti paremmassa asemassa, eli ihmisiä, jotka syystä tai toisesta tahtovat nostaa elintasoaan.

Tietenkään kukaan lapsi ei myy itse itseään vapaaehtoisesti. Lapsen kohdalla ei voida koskaan puhua vapaaehtoisuudesta, vaan on kyse ihmiskaupasta. Ja tosiaan, ei kukaan lapsi niitä rahoja myöskään itse saa pitää. Mutta mitä sitten naismatkaaja voi tehdä? Muuten sanoisin, että kannattaa tukea järjestöjä, jotka tekvät hyvää työtä naisten aseman parantamiseksi, itse mm. Koulutus on tytöillä avainasemassa, jotta he eivät uhriutuisi.

Koulutuksen puute jättää naiset hyvin onnettomaan asemaan. Siinä mielessä kummilapsityö on todella tärkeää, koska se mahdollistaa lasten koulunkäynnin.

Toki näistä asiosta puhuminen on Suomessakin tärkeää, jotta seuraava sukupolvi ei toistaisi sitä kaavaa, että miehet lähtevät maailmalle maksullisen seksin peräsä. Nuorten asenteisiin voi vielä vaikuttaa, aikuisista en aina mene takuuseen. Vaikka suomalaisen seksitursimin lopettaminen ei postaisikaan ongelmaa, niin silti asiasta tulee mielestäni täällä puhua enemmän. Surullinen ja vaikea aihe! Kiitos että nostit esille, on hyvä että näistäkin aiheista puhutaan ja kirjoitetaan, vaikka ratkaisuja mitä pitäisi tehdä onkin hyvin vaikea löytää.

On ehdottomasti vaikea aihe, josta on äärettömän vaikea kirjoittaa. Mielestäni on tärkeää, että tällaisten asioiden olemassaolo tiedostetaan, vaikka saattaisikin tuntua turhauttavalta, kun ei teidä mitä tehdä. Aina sitä voi tehdä kuitenkin pienen oman osansa, vaikka kukaan ei yksin tätä maailmaa pelastakaan. En ole koskaan käynyt Thaimaassa. Osasyy siihen on se, että tämä on mielikuvani monista turistikaupungeista kyseisessä maassa.

En haluaisi nähdä, mitä siellä oikeasti tapahtuu. Tukemalla paikallista liiketoimia jotain muuta kuin mitä tähän aiheeseen liittyy, tietysti voisi ehkä edesauttaa, että edes se yksi ihminen ei joutuisi turvautumaan prostituutioon.

Tai sitten tukemalla noita järjestöjä, jotka auttavat paikallisia irtautumaan prostituutiosta. Prostituutio ei tosin näy missään muualla Thaimaassa näin näkyvästi kuin Pattayalla Esim. Bangkokissa ja Phuketissa tietyillä alueilla kylläkin.

Kannattaa ehdottomasti matkustaa Thaimaahan, siellä pystyy reissaamaan myös niin, että nämä asiat eivät hypi silmille. Tosin, on välillä myös avartavaa nähdä, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Tuo on totta, matkaillessa olisi hyvä tukea paikallisia yrityksiä, eli heidän elinkeinoaan.

Niin helposti meidän rahamme valuvat ylikansallisille yhtiöille, ja paikalliset eivät hyödy mitään reissaamisestamme. Ja järjestöjä kannattaa tukea, monet tekvät oikeasti tosi hyvää duunia.

Itse olen ollut iloinen siitä, että minulla on lähes 10 vuoden ajan ollut kummityttö, jonka koulunkäyntiä olen saanut tukea.

Koulutus on tietenkin avainasemassa siinä, että ihmiset saavat paremmat lähtökohdat elämälleen. Tosi haastava tämä koko aihe kyllä on. Tästä voisi kirjoittaa kirjan, ja siltikin varmaan tulisi raapaisseeksi aihetta vain pinnalta. Järkyttävää etenkin tuo, miten lapset joutuu kärsimään! Miten 8-vuotias voi joutua saksalaisten aikuisten miesten seuraan, käsittämätöntä. Osa tekee työtä varmasti vapaaehtoisesti, mutta eiköhän valtaosa joudu tekemään työtä pakotettuina tai koska muutakaan työtä ei ole saatavilla.

Ja se vapaehtoisuuskin on vaikea määritellä tässä tilanteessa.. Tuo on kyllä hirveän surullista, miten niin monet lapset joutuvat aikuisten hyväksikäytön kohteeksi: Tähän ovat ihan varmasti myös suomalaiset syyllisiä ja siksi näistä tulee puhua täälläkin. Tämä oli ajatuksia herättävä kirjoitus ja mielestäni on järkyttävää, miten monille ihmisille prostituutio on arkipäivää.

Ratkaisun löytyminen koko ongelmaan on varmasti vaikeaa, mutta kuten sanoit, voi itse yrittää muuttaa edes yhden ihmisen elämän, esimerkiksi ottamalla kummilapsen. Siksi ihmiskauppakin kasvaa -ihmisen kun voi myydä moneen kertaan: Tilanne on tosiaan vaikea, etenkin kun tässä tapauksessa kun kyseessä on korruptoitunut yhteiskunta ja varmasti viranomaisia myöten kaikki ovat mukana tässä sotkussa.

Onneksi on paljon ihmisiä myös taistelemassa paremman huomisen puolesta. Statistiikan sijaan minun mielestäni onkin hyvä nähdä ihminen niiden takana, ja silloin esim. Voi muuttaa edes yhden ihmisen tulevaisuuden suunnan: Minuu iskee ajoittain epätoivo näiden asioiden kanssa. Kun kirjoitin lapsiseksiturismista, tuli kommentteja, että ei se ole ongelma, ja että lapset nauttii siitä.

Edelleen tuo postaus vetää mangneetin lailla pervoja puoleensa: Vaikka itselläni on poikalapsia, tuen mieluiten tyttöjä matkoilla ja kotimassa. Jotenkin se vain on niin, että miehet pärjää tässä mailmassa paremmin aina.

Vaikka siis tietenkin on myös mies prostituutiota olemassa. En voi uskoa, että ihmisillä on pokkaa kommentoida jotain noin ala-arvoista kuin että lapset nauttivat: Miten harhaisessa maailmassa täytyy elää, että voi ajatella pienen lapsen nauttivan siiitä, että tulee raiskatuksi useita kertoja päivässä.

Niinhän se taitaa olla, että tietynlaiset ihmiset googlettavat tekstejä aihetta liippaavilla hakusanoilla ja sitten päätyvät blogeihin kommentoimaan ala-arvoisuuksia. Samaa mieltä, tytöt ovat aina kaikista heikoimmassa asemassa. Viime kesänä jututin yhtä hotellityöntekijää mies Thaimaassa. Hotelli oli pieni ja asiakkaita vähän. Kiinnitin huomiota länskäri mies, thainainen -pariin. Kysyin, mitä hotellin mies ajattelee parista, jossa mies voisi olla naisen isä.

Nainen olikyllä aikuinen, ei lapsi, ei edes teini. Kiinnostavinta oli thaimiehen reaktio: Ensin hän alkoi selittää, että ei nainen ole niin nuori, että thai-ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta.

Arvaapa sii, minkä ikäinen hän itse on. Arvasin vuodelleen oikein, että se siitä teoriasta. Jankutin, että eihän tuo ole takkautta, se on kaupankäyntiä. Olen siihen liian itsekäs. Mutta joululahjarahani annoin Naistenpankille mikrolainoihin, vain kohentamalla naisten asemaa, koulutustasoa, mahdollisuutta muunlaiseen yrittämiseen, voi jokin muuttua.

Mutta toisaalta jos miehille on ihan ok, että oma sisko myy itseään, kaikki on niin syvällä yhteiskunnassa, että muutos on mielettömän vaikeaa. Toisaalta Afrikassa joissain maissa naisten ympärileikkaukset on lopetettu, kun miehet on saatu tajuamaan niiden järjettömyys. Vaikka sanot, että sinussa ei asu maailmanparantajaa, niin silti olet jo tehnyt paljon enemmän kuin monet, noiden mikrolainojen kautta.

Et voi koskaan tietää, millainen lumipalloefekti siitäkin syntyy, kun yksi sisuskas nainen saa perustettua oman yrityksen: Ei pidä aliarvioida ikinä pienten tekojen arvoa, ne ovat aina pieniä suuria tekoja.

Tuossa sinun kertomuksessasi tulee hyvin esiin juuri se buddhalaisuuteen kuuluva usko kohtaloon. Ajatellaan, että eipä sitä kohtaloaan voi ihminen muuttaa. Nämä ovat tosi hankalia juttuja, kun niihin liittyy elämänkatsomus. Olen kyllä sitä mieltä, että kaikkia kulttuuriin liittyviä asioita ei pidä hyväksyä siksi, että ne ovat aina olleet olemassa. Yksi hyvä esimerkki on nimenomaa naisten ympärileikkaus. En tiedä, löytyykö maailmasta montaa sairaampaa käytäntöä.

On hienoa, että siitä vähitellen luovutaan. Uskon, että koulutuksen kautta voidaan kyllä Kaakkois-Aasiassakin vähitellen muuttaa asioita. Minussa asuu pieni maailmanparantaja, joka uskoo, että huomenna asiat voivat olla toisin 8. Olen Annikan kanssa samaa mieltä siinä, että thaimaalaiset itse tuntuvat pitävän tätä jotenkin normaalimpana kuin me länsimaalaiset. Toisaalta se ei ole mikään ihme, kun esim. Kun tähän yhdistetään suomalaisen oikeuslaitoksen käsitys raiskauksista http: Tarttis varmaan tehdä jotain, mutta mitä.

Tietysti vaikea meidän on thaimaalaisten maailmankatsomusta muuttaa, mutta tarvitsisi saada kotimaasta rangaistuksen suomalaisille lapsiprostituution käyttäjille. Mutta millä siihen pystyttäisiin, kun ei pystytä siihen edes omien rajojen sisäpuolella? Jep, se on juuri näin, että Thaimaassa prostutuutio on syvällä kulttuurissa aivan eri tavoin kuin Suomessa.

Sitä ei ihan noin vain muuteta. Tietenkin koulutus mahdollistaa vähitellen asenteiden muuttumisen, mutta hidasta se on. Buddhalaisuus yhdistettynä pitkiin perinteisiin prostituution suhteen on aika haastava kombinaatio..

Ja se, että status ja raha merkitsee kaikkea. Mutta tosiaan, Suomen lainsäädäntö on sairas. Olen ollut varsin masentunut näistä viime päivien tuomioista. Miksi täällä kukaan enää edes ilmoittaisi seksuaalirikoksista: Täällä ei saada myöskään seksiperäisestä ihmiskaupasta ketään kiinni, vaikka sitäkin tapahtuu jatkuvasti..

Hyvä, että Reilun matkailun yhdistys on nostanut tätä asiaa esille. Lain mukaan suomalaiset voidaan tuomita ulkomailla tehdyistä lapsiin kohditusvista seksirikoksista, mutta eri asia on, miten tämä käytännössä tapahtuisi.. Suomen lepsu rangaistuskäytäntö ei ainakaan ketään pelota, se on varmaa. Pitäisi saada tämä systeemi tehokkaammaksi meillä ja maailmalla -edes lasten vuoksi. En tiedä, mikä Suomessa mättää, että oikeuslaitos toimii näin heikosti. Tää oli älyttömän hyvä kirjoitus, vaikka aihe onkin inhottava ja vastenmielinen.

Itse pyrin matkoilla välttämään monikansallisia ruokapaikkoja ja ketjuja, ja ostamaan paikallisilta yrittäjiltä ja mielellään vielä paikallisia tuotteita. Viimeksi kun palasin reissusta, en voinut olla miettimättä ensimmäisenä iltana omassa sängyssäni maailman eriarvoisuutta. Tavallaan koin jopa huonoa omaa tuntoa siitä, että minulla on niin hyvin asiat samalla kun muualla kärsitään.

Thaimaassa en ole koskaan käynyt, eikä se minua ihan valtavasti houkutakaan. Toisaalta eihän jonkin maan boikotoiminenkaan niitä ongelmia siellä korjaa. Turistien rahoja tarvitaan ja etenkin niiden, jotka kuluttavat matkallaan mahdollisimman pikein eettisesti. Kyllä meillä täällä suomessakin riittää liian kanssa ihmisiä, jotka itsekkäästi välittävät ainoastaan omasta nautinnostaan.

Voi kun tulevia sukupolvia saataisi kasvatettua entistä valveutuneemmiksi, ja sitä empatiaa myös tarvitaan, ettei kukaan joutuisi millään muotoa hyväksikäytetyksi. Se on kyllä tärkeää, että ihmiset pyrkivät tekemään noita eettisiä valintoja ihan päivittäin reissatessaan. Paikallisten elinkeinon tukeminen on kaikkialla tärkeää. Olen samoilla linjoilla, että kasvavan sukupolven ajatuksiin ja asenteisiin on vielä helpompaa vaikuttaa.

Siinä on tekemistä meillä ja maailmalla. Raskas aihe… Ja vetää sanattomaksi vaikka tiedossahan tämä kauheus on ollutkin. Maailma on niin eritasaarvoinen… Ei voi kun toivoa että tiedon lisääntyminen auttaisi tässä asiassa jotenkin. Pattayalla en ole koskaan ollut, ja niin naivi olen että en aio koskaan mennäkään, eli ummistan silmäni siltä osin: Jep, ymmärrän kyllä, jos et halua Pattayalla käydä.

Se ei itse asiassa ole kyllä muutenkaan mitenkään kauneinta Thaimaata, joten et menetä mitään. Täytyy aloittaa tosiaan tietoisuuden lisäämisestä, kun ei oikein tiedä, mistä muustakaan alkaisi: Kuten ainakin Lotta taisi jo kommentoida, että nämä tällaiset jutut Thaimaasta ovat meidätkin pitäneet enimmäkseen sieltä poissa.

Kauan sitten vietimme siskon perheen kanssa pariviikkoisen Kata Beachillä, mutta sen jälkeen ei ole maahan oikein tehnyt mieli, ja osittain siksi, että näitä juttuja vanhojen länsimaalaisten kanssa rahasta pariutuvista nuorista tytöistä on niin paljon. Jotenkin niin väärin niin tyttöjä kuin monta kertaa myös miehiä kohtaan en nyt tarkoita varsinaista prostituutiota , länsimaalaiset koetaan noissa yhteyksissä koko suvun rahoittajina ja hyödyntäminen taitaa kyllä olla molemmin puoleista, mutta ei kaunista katseltavaa!

Ymmärrän hyvin, että jos voi valita matkakohteensa niin mieluummin sitä sitten menee sellaiseen paikkaan, että ei tarvitse katsella tätä meininkiä. Paratiisesita löytyy kyllä aikamoisia varjoja.

Hyvä Mirka, osaat kirjoittaa näistä jutuista tosi hyvin. Pattayalla on ihan älytön tuo ilmiö, kävin siellä nyt maaliskuussa pitkästä aikaa päivän verran ja eipä se kovin kaunista katsottavaa ole. Matteo oli mukanani ensikertalaisena ja hänkin oli aika järkyttynyt, vaikka esim. Italiassa enemmän prostituutio kaduilla rehottaakin kuin Suomessa, missä se on aika piilossa.

Ei näihin juttuihin löydä sanoja. Juu Pattaya on kyllä pahin, siellä kaikki on niin näkösällä. Toisaalta, saapahan käsityksen siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Monissa paikoissa tämä kaikki on niin piilotettua. Huh, sanoja ei tosiaan meinaa löytyä. Hieno ja ajatuksia herättävä kirjoitus! Pattayalla en ole käynyt ikinä. Onneksi voin puhtaalla omallatunnolla sanoa, että minä ja ainakaan tietääkseni kaveripiirini ei ole kyseistä toimintaa tukenut.

Eikö Thaimaassa voi tehdä muuta? Onko ihmisillä tosiaan tämänkaltainen käsitys maasta? Raivostuttavaa, sillä olen joutunut vastailemaan kyseisiin kommentteihin jopa useasti.

Toinen asia on kuulemani väite, jonka mukaan thaimaalaisten mukaan seksityö on vain työ muiden joukossa. Voihan se olla näinkin, mutta onko se oikein? Vuosikymmenien ja -satojen kyseenalaiset perinteet ovat tietysti saattaneet muokata tätä ajattelutapaa kieroon suuntaan. Juttua tulisi lisääkin, sillä Thaimaa on itselleni vieläkin se unelmien lomakohde, lähellä sydäntä ja erityisen huomion alla. Kiitos Markus kommentistasi, joka todellakin lämmittää mieltä.

Ehdottomasti Thaimaassa voi tehdä niin paljon muutakin kuin käydä naisista. Valitettavaa se on, että useille sinne reissaaville miehille se on nimenomaa sitä naisten perässä juoksua.. Luin jostain, että noin 45 miestä laskeutuu Bangkokin kentälle päivittäin tarkoituksenaan ostaa seksiä: Siispä todella hienoa, että on miehiä, jotka sanovat kyselijöille, että ei, en osta seksiä Thaimaassa. Toivon, että joku päivä Suomessa nousee miehiä, jotka pitävät enemmänkin ääntä tämän aiheen puolesta.

Se kun on vähän uskottavampaa miesten suusta sanottuna. Seksityö ei ole vain työ muiden joukossa. Ihminen on kokonaisuus eikä kukaan voi myydä ruumistaan ilman sielua. Prostituutio jättää väkisin ihmiseen jäljet, tilanteesta tietenkin riippuu millaiset prostituoitujen keskimääräinen elinikä on myös todella alhainen. Totuus on se, että Thaimaan prostituoiduista suurin osa tulee sieltä köyhimmältä alueelta ja heidät on prostituution pakotettu joko ihmisten tai oloisuhteiden toimesta.

Monet Pattayan baaritytötkin kertovat turisteille täysin valheellista elämäntarinaa, ja valitettavasti tursitit ostavat sen. Hymy ei ole sama asia kuin vapaaehtoisuus: Kerran seurasin hotellimme altaalla Pattayalla kahta miestä kahden thainaisen kanssa. Hymyt katosivat sillä sekunnin murto-osalla kun mies hetkeksi käänsi selkänsä. Naiset näyttivät siltä, että he hajoavat kappaleiksi.

Tuollaista on jäätävää katsella vierestä.. Tosiaan, juttua aiheesta kyllä riittäisi vaikka miten paljon. Oon ollut yhteensä vuoden verran oppaana Thaimaassa ja se oli kammottavampi kokemus kuin olla vain turistina. Suomalaiset miehet tulee selittämään oppaalle suu vaahdossa, kuinka lystiä heillä on, kuinka thainaiset kilpailee heistä ja kuinka helvetin kylmiä suomalaiset naiset on.

En voinut tehdä muuta kuin nyökytellä, vaikka oli oksennuksenmaku suussa. Soitapa kuule aamulla uudestaan, jos ei silloinkaan vielä näy. Ei ne koskaan soittanut uudestaan. Soittoja tuli myös siitä, että hotelli vaati maksua ylimääräisestä vieraasta.

Oppaalta kysyttiin myös apua, kun thainaisen kanssa oli vietetty koko loma, ja loman päätteeksi nainen vaati maksua. Mä en halua enää ikinä olla se, jolle noista asioista tullaan kertomaan, varsinkaan uniformu päällä kun silloin asiakkaalle ei voi sanoa kuinka yököttävä sika se on. Ei riittänyt se, että Phuketissa näin prostituutiota koko ajan joka puolella, mutta jouduin vielä työkseni kuuntelemaan sillä kehuskelua. En tiedä miten mä kestin. Kiitos Terhi kun jaoit kokemuksesi..

Tiedän, että en itse voisi olla työskentelemässä tuolla oppaana, jos minulta vaadittaisiin neutraalia suhtautumista asiaan, joka on kaikkea muuta kuin neutraali. Se on surullista, miten naiset ovat sinisilmäisiä ja miten miehet sitä käyttävät hyväkseen -kuten noissa tapauksissa kertomistasi vaimoista.

Ekstrasurullista tässä on se, että tätä kautta leviää HIV myös suomalaisiin perheisiin, sillä kukapa vaimolleen yhtäkkiä sanoisi, että nytpä pitääkin varmuuden vuoksi alkaa käyttämään kumia, kun tuli käytyä vähän reissulla: Olen kuullut niin monta surullista tarinaa, että en osaa sanoa oikein mitään, kun turhauttaa niin.

Toivon löytäväni itseni jonain päivänä ihmiskaupan vastaisesta työstä Thaimaasta. Haluan olla sellaisessa asemassa, että minun ei tarvi olla hiljaa. Näitä paikkoja on Pattayalla yli Paikkojen drinkit ja oluet ovat kalliita. Osa tytöistä on vietävissä hotelliin. Kun laskee shown sisäänpääsymaksun, omat juomat, muutamat Lady Drinkit, Bar Finen ja tytön hinnan yhteen, voi lasku olla yllättävän suuri. Tyttöbaarien liikeidea on hyvin yksinkertainen. Kun mies sitten menee baaritiskille istumaan ja tilaa oluen, niin ei kestä kauaakaan, kun tyttö on jo siinä jutustelemassa: Hello sexy man, you like some drink?

Can I sit with you? Myös tyttöbaarissa asiaan kuuluu, että miehen tulee tarjota tytölle kalliita Lady Drinkkejä juttelun ohella. You buy me drink?

Tytöt saavat oman osansa näiden drinkkien hinnasta, jotka yleensä maksavat näissä paikoissa Baht. Idea on se, että drinkissä ei ole kuin vettä tai tuoremehua, mutta hinta on kallis. Lady Drinkit muodostavat ison osan tytön kuukausiansioista. Melko nopeasti ollaankin asiassa: You no have lady? I want go with you. Jos haluaa tytön yöksi hotellille, täytyy Mama Sanille paikan sutenöörille maksaa Bar Fine. Sen suuruus on n. Summa riippuu siitä mihin aikaan päivästä tyttö lähtee mukaan. Tytön kanssa sitten neuvotellaan mitä hänelle maksetaan.

Joskus tyttöjen kielitaito on niin huono, että Mama San neuvottelee tytön puolesta. Usein yläkerrassa on anniskelualue, jossa telkkarista tuleekin sitten jo ihan pornoa ja tytöiltä voi ostaa suihinoton samalla lailla kuin oluen. Suihinotto maksaa Baht.

Jos seksi ei kiinnosta, paikoissa on useinkin biljardipöytiä ja muuta ajanvietettä, joten baarissa voi viettää iltaa vain juomalla olutta, kuuntelemalla musiikkia ja juttelemalla tyttöjen sekä kavereiden kanssa. Osa baareista on ns. Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit. Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään. Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen.

Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä. Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan. Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä. Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending.

Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää. Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se. Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta.

Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi. Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle. Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne.

...

Sex auf Parkplatz Sex treffen minden diskret-treff. Das hier für Bruchsal, Karlsruhe und Gaping Filme Berlin - Sexclub - Waage sexuell etwas. Kirchenlaibach ].

Thailand maksullinen seksi

Helsinki seksi emo porn pics

Joskus tyttöjen kielitaito on niin huono, että Mama San neuvottelee tytön puolesta. Usein yläkerrassa on anniskelualue, jossa telkkarista tuleekin sitten jo ihan pornoa ja tytöiltä voi ostaa suihinoton samalla lailla kuin oluen. Suihinotto maksaa Baht. Jos seksi ei kiinnosta, paikoissa on useinkin biljardipöytiä ja muuta ajanvietettä, joten baarissa voi viettää iltaa vain juomalla olutta, kuuntelemalla musiikkia ja juttelemalla tyttöjen sekä kavereiden kanssa.

Osa baareista on ns. Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit. Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään.

Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä. Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan. Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä.

Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending. Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää. Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen.

Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se. Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta. Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi.

Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle. Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne.

Erilaisia tyttöpaikkoja yökerhoista hieromoihin on tällä kahden kilometrin lihatiskillä yli sata kappaletta. LK Metro  on Walking Street pienoiskoossa. Siellä on pelkästään strippiclubeja ja tyttöbaareja.

Soi 6  on Pattayan tunnetuin pikkukatu ja tarjoaa kaduista eniten shortti-baareja. Erilaisia tyttöpaikkoja kadulla on yli Beach Road  on nimenä mukaisesti Pattaya Beachin lähellä. Ilolintujen hinnat ovat halpoja, mutta tytöillä on joku syy olla kadulla, eikä baarissa. Sellainen syy voi hyvinkin olla HIV, sillä baareissa ja strippiclubeilla työskentelevät naiset testataan säännöllisesti HIVin osalta.

Tämä juttu on kirjoitettu ottamatta kantaa siihen, onko aikuisten välinen seksiturismi oikein vai väärin. Lapsiin kohdistuva seksiturismi taas on rikos. Jos todistat lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä, velvollisuutesi on ilmoittaa siitä eteenpäin. Hiljaisuus on yksi suurimmista haasteista lapsiseksiturismin vastaisessa taistelussa. Yum Yum, Boom Boom — Liian pahaa ollakseen totta. Pattaya ja seksi, K materiaalia tammikuu 12, Pattaya ja seksi — Vaikea suhtautua neutraalisti Vietnamin sodan aikaan amerikkalaiset joukot läheisestä U-Tapaon lentotukikohdasta, tulivat Pattayalle viettämään vapaitaan.

Coyote, GoGo, Gentleman club Näissä paikoissa ovat ne fiineimmät naiset. Pub ja Beer Bar Tyttöbaarien liikeidea on hyvin yksinkertainen. Short Time Bars Osa baareista on ns. Saunat Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne.

Hierontapaikat, Dirty Massage Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä. Länsimaisen vangit istuvat tuomionsa joko Bangkokin tai Chomburin vankilassa. Saa käyttää puhelinta ja nukkumatilat ovat vähän väljemmät. Ruoka on vähän parempaa. Ollilan toimiston paikallinen asianajaja on hoitanut alusta asti vuotiaan tapausta.

Nyt tuomio on saanut lainvoiman, ja miehen luovuttamisesta Suomeen on voitu alkaa keskustella. Suomella ja Thaimaalla on sopimus, joka mahdollistaa vankien luovuttamisen Suomeen, mutta Ollila kertoo käytäntönä olevan, että ainakin kolmasosa tuomiosta on istuttava Thaimaassa.

Sen jälkeen siirtoa voi anoa, mutta menee noin vuosi ennen kuin vanki on käyttäytymisellään osoittanut luottokelpoisuutensa. Miehellä on siis jäljellä Thaimaassa ainakin vielä kahdeksan vuotta istuttavaa, elleivät Suomen ja Thaimaan viranomaiset pääse asiassa sopimukseen aiemmin.

Ollilan mukaan hänen asiakkaansa on roteva ja isokokoinen mies, joten hän ei ole joutunut väkivallan uhriksi vankilassa. Lisäksi samassa vankilassa on useita länsimaalaisia ja venäläisiä vankeja, jotka pitävät yhtä ja puolustavat toisiaan. Vankilasta saa soittaa lyhyitä puheluita ja erityisluvalla suomalaismies saa tavata asianajajaansa tunnin ajan, kun muut vieraat saavat tavata vankeja vain muutaman minuutin ajan kerrallaan.

Kelataan samoja juttuja ja taas kelataan ja kelataan, Ollila kertoo. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump varoittaa, että Yhdysvaltoja voi kohdata maahanmuuton suhteen samankaltainen tilanne kuin Euroopassa.

Harry Potter -kirjoista tuttu Huispaus on lajina täyttä totta. Lajin MM-kisat pelataan heinäkuun lopulla Italian Firenzessä. Nuori nainen pahoinpiteli miehen kuoliaaksi tietokoneella ja nyrkein: Sormukset rikoksentekovälineenä valtiolle — "Ei reagoinut millään tavalla siihen". Espoolaisisä pieksi neljää lastaan — ankarimmat iskut sai vuotias tytär, joka puolusti sisaruksiaan, eikä kyennyt viimeisen kerran jälkeen edes kävelemään.

Minkä virheen löydät tästä kuvasta? Poliisi jakoi tehoviikolla pyöräilijöille yli 1 varoitusta. Raahen kaksoismurhasta ja HIV: Jonkun epäillään levitelleet keittiöveitsiä kerrostalojen pihalle Helsingissä — poliisi tutkii rikoksena.

Olutskandaali kääntyikin voitoksi — ruotsalaisten voittoparaati vyöryi hurmoksellisesti MM-kaupungissa. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

Thailand maksullinen seksi