Seksi naisen kanssa www

seksi naisen kanssa www

Oikeastaan olen hiljalleen tajunnut olevani bi. Ehkä ensimmäisen kerran jo kun olin kuudennella luokalla.. Äitini ja lähimmät sukulaiseni ovat erittäin suvaitsevaisia ja serkkunikin on lesbo joten kai se on sitäkin kautta kehittynyt. Ja ensimmäinen seksi kokemus tapahtui huvittavasti kaverin kanssa tänä vuonna.. Mä luulin että mä olen jo kaiken "kuullut" tällä palstalla, mutta vieläpä jotain ihan uutta sai lukea!!! En kuule usko kuitenkaan että bisseys tai lesbous kehittyy ihan tuolla lailla.

Joten älä syyllistä tai anna kiitosta ihan miten bisseytes otat äidilles tai lähisukulaisilles, varsinkaan se tuskin johtuu lessboserkustasi! Kyllä se kuule siihen kehitykseen voi vaikuttaa.

Meilläpäin taas ei ole tuollaista suvaitsevaisuutta kuten tämä vuotias tyttö kuvaili, joten minäpä siis huomasin samaisen asian näin vuotiaana! Useampi varsin ahdistunut ja etsiväinen vuosi tuli koettua!

SE tapahtui silloisen "kokeilu-tyttiksen" kanssa sori, käytin kyllä törkeesti melkein hyväkis kun hänellä oli tunteita minua kohtaan.. Satuin olemaan melko rohkea ja utelias siihen aikaan, joten laitoin tutustumis-ilmoituksen nettiin.. Elikkä olin silloin n. Oltiin hänen luona, syötiin ja kateltiin telkkaria tai jotain.. Nainen vaan tuntui niin oikealta..

Sängyssä oltiin kiihkeitä kuiten! En nyt mielelläni ihan täsmälleen kertoisi.. Noin vuoden päästä siitä tapasin ekan nais-rakkauden..

Sen jälkeen sitten useita suht. Kotibileis vappuna , olin tietoinen lesboudestani jo yläasteelta lähtösin en osannut odottaa mitään sen tytön kanssa mutta niin siinä vain tapahtui Siitä lähtien aloin seurustelemaan naisten kanssa, kaikenlaisia naisia löytyy: D Nykyisin seurustelen toivottavasti elämäni naisen kanssa Vanhempieni kesämökillä viime kesänä.

Toin tyttöystäväni, jota vanhempani luulivat vain ystäväkseni ja opiskelukaveriksi, mökille viikonloppua viettämään. Vanhempani lähtivät lauantaina pois, oltuaan jo pidemmän aikaa mökillä. Heti kun auto kaarsi mökinpihasta pois, ei muuta kuin toistemme kimppuun. Ei kuitenkaan vielä rakasteltu, oltiin vaan niin innoissamme kun ei enää tarvinnut peitellä oikeita tunteita. Sauna lämpiämään, uimista ja vesileikkejä. Flirttailua, haleja veden alla, kosketuksia ja kuumien huulien suudelmia auringon alla.

Illalla viinipullot auki ja grillailua. Lököilyä viltin päällä nurmikolla. Henkeviä keskusteluja, "kiusimista" ja kutittelua. Sitten auringon laskiessa tunnelma välillämme oli jo koskettava ja herkkä. Viiniä sopivasti hiprakan verran veressä. Kävimme vielä yöuinnilla alasti ja siirryimme mökkiin "nukkumaan". Ensimmäinen kertamme yhdessä oli ihana, tutustumista toistemme kehoon ja itseemmekin.

Herkkä ja lämmin muisto jäi molemmille. Hän kuitenkin oli ensirakkauteni ja vahvisti sen tunteen että olen lesbo. Tulin "kaapista" talven aikana kun rinnalleni löytyi uusi nainen, joka edelleen reilun vuoden jälkeen on vierelläni pysynyt: Olen miettinyt useinkin ja silloin ajttelen vain yhtä tiettyä naista.

Kun pidät omaa kivaa niin ajatteletko tätä naista? Itse huomaan joskus itseäni tyydyttäessä ajattelevani naista. Nainen ei ole kukaan tietty vaan ihan kuvitteellinen.

Ongelmani on, että en voi edetä asiassa, sillä olen naimisissa.. Pitää tyytyä vain joskus halaamaan tätä ihanaa naista. Hänkin naimisissa Ellei oltais varattuja, etenisin.. Oon seurustellu naisten kanssa ja seurusteluun on kuulunu seksi siinä missä miestenkin kanssa seurustellessa. Oon siis bi, lienee aika itsestäänselvää? Olisi ollut varmaan kivempaa jos vastapuoli olisi ollut hellempi ja avoimempi.

Tykkään naisista ja miehistä. Hiukan hukassa , Miten se käytännössä toimii naisten kesken, miehen kanssahana on ihan selvä peli että naidaan mutta naiset ei sitä voi tehdä.

Onko se vaan nuoleskelua ja sormilla fistaamista? Kuinka monta sanaa on lauseessa:

.. Vierailija: "Kyllä, näin pääsi tapahtumaan pari viikkoa sitten työkaverin kanssa firman bileuden jatkolla. Olenko siis bi tai lesbo? Missä kohtaa on tarpeen. 9. toukokuu Jotenkin hävettää tunnustaa, mutta olen viimeaikoina miettinyt tätä asiaa enemmänkin. Naiset todella tuntuvat kiinnostavilta, melkein miesten. heinäkuu Kuinka moni palstan naisista on sekstaillut naisen kanssa? Oliko päähänpisto vai ihan tietoinen teko? Oletko koskaan miettinyt seksiä naisen.

NAISIA ISKURI PORNO WIKIBEDIA

Oikeastaan olen hiljalleen tajunnut olevani bi. Ehkä ensimmäisen kerran jo kun olin kuudennella luokalla.. Äitini ja lähimmät sukulaiseni ovat erittäin suvaitsevaisia ja serkkunikin on lesbo joten kai se on sitäkin kautta kehittynyt. Ja ensimmäinen seksi kokemus tapahtui huvittavasti kaverin kanssa tänä vuonna..

Mä luulin että mä olen jo kaiken "kuullut" tällä palstalla, mutta vieläpä jotain ihan uutta sai lukea!!! En kuule usko kuitenkaan että bisseys tai lesbous kehittyy ihan tuolla lailla. Joten älä syyllistä tai anna kiitosta ihan miten bisseytes otat äidilles tai lähisukulaisilles, varsinkaan se tuskin johtuu lessboserkustasi! Kyllä se kuule siihen kehitykseen voi vaikuttaa. Meilläpäin taas ei ole tuollaista suvaitsevaisuutta kuten tämä vuotias tyttö kuvaili, joten minäpä siis huomasin samaisen asian näin vuotiaana!

Useampi varsin ahdistunut ja etsiväinen vuosi tuli koettua! SE tapahtui silloisen "kokeilu-tyttiksen" kanssa sori, käytin kyllä törkeesti melkein hyväkis kun hänellä oli tunteita minua kohtaan.. Satuin olemaan melko rohkea ja utelias siihen aikaan, joten laitoin tutustumis-ilmoituksen nettiin.. Elikkä olin silloin n. Oltiin hänen luona, syötiin ja kateltiin telkkaria tai jotain..

Nainen vaan tuntui niin oikealta.. Sängyssä oltiin kiihkeitä kuiten! En nyt mielelläni ihan täsmälleen kertoisi.. Noin vuoden päästä siitä tapasin ekan nais-rakkauden.. Sen jälkeen sitten useita suht. Kotibileis vappuna , olin tietoinen lesboudestani jo yläasteelta lähtösin en osannut odottaa mitään sen tytön kanssa mutta niin siinä vain tapahtui Siitä lähtien aloin seurustelemaan naisten kanssa, kaikenlaisia naisia löytyy: D Nykyisin seurustelen toivottavasti elämäni naisen kanssa Vanhempieni kesämökillä viime kesänä.

Toin tyttöystäväni, jota vanhempani luulivat vain ystäväkseni ja opiskelukaveriksi, mökille viikonloppua viettämään. Vanhempani lähtivät lauantaina pois, oltuaan jo pidemmän aikaa mökillä.

Heti kun auto kaarsi mökinpihasta pois, ei muuta kuin toistemme kimppuun. Ei kuitenkaan vielä rakasteltu, oltiin vaan niin innoissamme kun ei enää tarvinnut peitellä oikeita tunteita. Sauna lämpiämään, uimista ja vesileikkejä. Flirttailua, haleja veden alla, kosketuksia ja kuumien huulien suudelmia auringon alla. Illalla viinipullot auki ja grillailua. Lököilyä viltin päällä nurmikolla. Henkeviä keskusteluja, "kiusimista" ja kutittelua. Sitten auringon laskiessa tunnelma välillämme oli jo koskettava ja herkkä.

Viiniä sopivasti hiprakan verran veressä. Kävimme vielä yöuinnilla alasti ja siirryimme mökkiin "nukkumaan". Ensimmäinen kertamme yhdessä oli ihana, tutustumista toistemme kehoon ja itseemmekin.

Herkkä ja lämmin muisto jäi molemmille. Hän kuitenkin oli ensirakkauteni ja vahvisti sen tunteen että olen lesbo. Tulin "kaapista" talven aikana kun rinnalleni löytyi uusi nainen, joka edelleen reilun vuoden jälkeen on vierelläni pysynyt: Kuinka moni palstan naisista on sekstaillut naisen kanssa?

Oliko päähänpisto vai ihan tietoinen teko? Oletko koskaan miettinyt seksiä naisen kanssa? Itse, ehkäpä puhtaasta uteliaisuudesta, haluaisin ehkä kerran kokeilla miltä se tuntuu ja millaista se on? Ajatus tietyllä tavalla kiehtoo. Varmaan monesta tää kuulostaa hullulta ja ehkä yököttävältäkin mutta en sitten tiedä Ja asiallisia vastauksia odotan Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

Naisia katson ihan samalla silmällä kuin miehiäkin. Olen miettinyt useinkin ja silloin ajttelen vain yhtä tiettyä naista. Kun pidät omaa kivaa niin ajatteletko tätä naista? Itse huomaan joskus itseäni tyydyttäessä ajattelevani naista.

Nainen ei ole kukaan tietty vaan ihan kuvitteellinen. Ongelmani on, että en voi edetä asiassa, sillä olen naimisissa.. Pitää tyytyä vain joskus halaamaan tätä ihanaa naista.

Sex helsinki suomalaista erotiikkaa

TURKKI ALANYA HINTATASO SEKSITREFFIT STRIPTEASE