Naitu pillu vaimolle vierasta munaa

naitu pillu vaimolle vierasta munaa

Sen jälkeen nainen on halunut vain olla "kaverini" ehkä olen hänelle jotakin mitä hän haluaa mun olla. Mies ja keveri mitä "käyttää" tarvittessa tai olen paikalla kun hän tarvitsee. Olen kyllä kuulut sanat koitas taas rauhoittua kun olen ollut iholla, ne puuhat on meiltä ohi.

On se jännää että toinen voi määrittää mikä on toiselta ohi tai mihin toisella on oikeus, mikäs mua kieltää pettämästä ei mikään. Seuraava hakukas nainen saa mut mukaan ja sitten muhinoidaan seksittömien vuosien edestä. Etsi Toggle navigation Valikko. Vaimoni on vuotias, ruskeatukkainen, isorintainen ja hivenen pyöreähkö ja ehdottoman vaikea tyydytettävä!

Olen yrittänyt kaikenlaista, mutta hänen esileikistä litimärkään pilluun työntyessäni olen selkeästi alimittainen Koska tilanne alkaa olla siten kestämätön, että vaimoni on ilmoittanut halustaan saada vierasta isoa ja toteuttanee?

Mies on Auervaara Hänellä ollut aina useita naisia samaan aikaan ja sama peli jatkuu aivan saletisti ja vielä vanhainkodissa nostelee hoitsujen helmoja. Pää sekoaa Lyhyehköt kesähameet, korkokengät, sopusuhtaisia sääripareja, pieniä terhakkaita tissejä tai sitten isompia lolloja jotkut ilman liivejäkin, pyöreitä pakaroita ja keinahtelevia lanteita.

Potkaise akkasi mäkeen ja hyvin nopeasti! Kun aloin lukea kertomustasi, ajattelin onpas sinulla kivan kiihkeä vaimo.

Mutta kun tuli selväksi mistä kenkä puristaa, en usko kyseisen asian olevan totta. Olen synnyttänyt useamman kertaa, ja siitä huolimatta mieheni penis tyydyttää minut täysin.

Väljyyttä tai ei, alapäässä tai korvien välissä, kaverin on syytä lähteä. En kyllä tainnut tajuta tuota "kivan kiihkeä vaimo" -kommenttia Eikö kiihkeä, "vaikeasti tyydytettävä" olekkaan miehelle haaste, jonka naiminen vaatii vähän enemmän työtä mutta maksaa vaivan kaksin verroin?

Se miksi en pitänyt jutusta oli se että mies koki peniksensä olevan riittämmättömän pieni, koska vaimo oli saattanut tietoisuuteen sellaisen "todennäköisen valheen".

Ja myöskin mies antoi asiattoman moitteen vaimonsa vaginan väljyydestä. Kyllä mies voi puolestani lähteä vetämään, ei siinä mitään, mutta tuskin se vaimon tilannetta parantaa ja voipa olla hyvinkin mahdollista että miehen seuraavakin suhde kaatuu alapään löysyyteen, mikä siis neuvoksi?

En voi sille mitään, että näen tämän jutun jostakin muusta näkökulmasta kuin sinä ja moni muu. Olet oikeassa, käännän monen muunkin mielestä jutut päälaelleen. Se johtunee tavastani katsoa "pintaa syvemmältä", en tahdo loukata ketään. Aika vaikea katsoa pintaa syvemmältä yhden kirjoituksen perusteella, mutta kyllä tuo "karkkipäivä" kuulostaa todella kuvottavalle. Joo,kaikki naista koskevat seikat tässä jutussa on tehty törkeäksi. Mies ei aloitus keskustelussa missään vaiheessa kerro peniksensä todellista kokoa ei edes itse viittaa siihen mitenkään.

Seuraava pätkä kertoo myös miehen tuntemuksista vaikka hän yrittää kääntää asian niin että kysymyksessä on naisen tuntemus: Hälytys kellot soivat, koska tämän jutun nainen on todella törkeä, mutta vain miehen kertomuksen mukaan, minun mielestäni mies tässä jutussa tekee naisesta epäinhimillisen syntipukin, koska itse haluaa säilyttää kasvonsa! Totta tai ei, oikein tai väärin, en niele miehen ulkoisesti tilanteesta antamaa kuvaa protestoimatta, juttu on niin törkeä.

Jos nainen kaipaa jännitystä ja kiihkoa mitä sinä et voi hänelle koon vuoksi tarjota niin naisen elämän arvot ovat heikot. Ikävä asia tässä tietysti on, jos rakastat häntä paljon. Mutta voit olla aivan varma, että jos hän jo vihjailee pettävänsä niin hän myös aivan varmasti pettää, ja lopulta jättää.

Naiset eivät yleensä jää suhteisiin jotka ovat heille epätyydyttäviä. Yleisesti ottaen nainen on mielummin yksin kuin huonoksi katsomansa miehen kanssa - sen takia sinkkunaisia on niin paljon. Ei naiselle kuka tahansa mies kelpaa. Yleisesti ottaen nainen on mielummin yksin kuin huonoksi katsomansa miehen kanssa ja mitähän tämä taas tarkoitti, naisen logiikkaako?? Minun mielestä sinulla on täysi lupa etsiä itsellesi myös uutta.

Jospa vika ei olekaan vehkeesi koossa vaan naisesi alapäässä. Vierasta kokeilemaan niin se selviää. Itsellä menis kyllä halut tyystin, jos vaimo noin puhuisi. Tyhmä nainen ei ole koskaan kiihottava, oli ulkonäkö mikä tahansa. Eroottisuus lähtee ensijaisesti korvien välistä. Vaimosi taitaa todella kaivata kunnon panoa kun puhuu sinulle tuollaisia ajattelematta sinun tunteitasi.

Sulla on varmaan hirveet paineet? Mutta kunhan muistat että loppupelissä tärkeintä on se että oot ite tyytyväinen itteesi. Saisitko sen vaimon tajuamaan, että hänellä on pakkomielle, josta sinä et pidä ja se loukkaa sinua? Kysy saatko sinäkin käydä vieraissa vaikket kävisikään, mutta kannattaa kokeilla reaktio jos annat hänelle luvan. Aika pahaltahan tuo kuulostaa. Ei tuolla tavalla lupia pyydellä "karkkipäivään", jos toista oikeasti rakastaa.

Julmaa touhua, itsetuntohan tuollaisesta menee keneltä tahansa. Voisit kuitenkin vielä ennen pettäsmisluvan myöntämistä kokeilla hakea seksikaupasta suurimman vehkeen minkä löydät. Jos kyse on todella vain mitasta, niin luulisi tämän riittävän ratkaisuksi.

Jos ei riitä, niin painotus onkin sanalla VIERAS ja siinä tapauksessa joudut miettimään minkälaisessa suhteessa haluat loppuelämäsi viettää Tuon mukaan se paino on sanalla vieras Olemme kokeilleet välineitä, ja mm. Samoin oma kaluni yhdessä vastaavanpaksuisen tekokalun kanssa kummankin ympärysmitta reilut 12 cm menee kunnon esileikin jälkeen vaivatta hänen sisäänsä yhtaikaa Ja kyllähän vaimoni tuosta suuresti nauttii..

Mutta aito on kuulemma aina aito, vaikka näin paksuja aitoja tuskin löytyy Ei muuta kuin lisää miettimistä allekirjoittaneelle. Vaimosi ei ole ainoa: Mullakin on ollut samoja oireita en tietenkään uskalla puhua asiasta noin suoraan enkä varmasti petä miestäni mutta taitaisin pitää ajatuksesta ja viel sillei että mieheni tietäisi ja hyväksyisi ajatuksen.

Olen joskus myös maininnu asiasta ohimennen ja sit jättäny sen hautuumaan. Onko se sinusta sitten mahdoton ajatus? En oikein osaa neuvoa mitä sun pitäisi tehdä ehkä ottaa asia esille kunnolla ja puida se loppuun jollain tavalla ettei se vaivais sua.

Pidän vaimostani ja hän minusta, olemme toistemme parhaat kaverit. Minulla ei ole mitään sitä vastaan jos vaimo joskus käy vieraissa, jos siltä tuntuu, niin kauan kuin kyse on pelkästä seksistä.

Toki uskon ja toivon että olemme niin läheiset että hän retkeilynsä kertoo minulle. Onpahan yksi yhteinen juttu lisää, nimittäin tarina 'siitä isokaluisesta' jätkästä, joka on itseensä useinkin kovin tyytyväinen. Jos yhteiselo perustuu vain sukuelinten yksinoikeuteen, kovin on vähissä yhteiset asiat.

Niinpä, itse taas haluaisin että vaimoni kävisi vieraissa Itse kokisin asian kiihottavana jos vaimoni ottaisi asian esille puhumattakaan että olisi märkänä vieraan himosta Mutta hienovarainen vihjailu ja mahdollisesti tilaisuuksien antaminen voisivat tuottaa tulosta..?

Painostaa ei pidä, siihen on raja mielestäni vedettävä. Vaimosi löytää joltain reissulta isokullisen ihan kohta ja sen jälkeen panee hänen kanssaan jatkuvasti ja sinä jäät kakkoseksi. Sitten hän vaihtaa toiseen Hän tulee aina olemaan ison munan perään ja sulla ei ole mitään sanottavaa, muuta kun ERO!! Tai sitten käyt itse vieraissa yhtä paljon, mutta ei siinä ole järkeä. Se on jokin alkukantainen vietti joka vain tuntuu niin ihanalta ja kiihottaa tosi paljon! En tiedä että onko kuinka yleistä mutta meillä tämä on ollut arkipäivää jo liki 10 vuotta ja vaimolle se on ollut kait yhtä kiihoittavaa saada useampaa miestä samana iltana!

Keskimäärin laskeskelin että vaimolla on ollut joka vuosi 40 miestä eli tekee kaikenkaikkiaan yli näiden vuosien aikana ja parhaimillaan häntä pani saman illan ja yön aikana kuusi miestä ja aamulla minä seitsemäntenä, se oli jo kuulemma liikaa! Ehkäisyä ei ole juuri ollut kenenkään kanssa mutta onneksi taudeilta on vältytty ja meno jatkuu entistä vauhdikkaampana!

Sama on meillä, että on kiihottavaa ensin katsoa, kun vieras panee vaimoa ja näkee miten vaimo kiihottuu ja nauttii. Kun vieras siten laukeaa sisälle niin on nautinnoista päästä naimaan liukaille.

Lemppari on se, että vieras on lauennut vaimoni sisään takaapäin. Sitten minä jatkan siitä ja vaimon mehut ja vieraat spermat vaan valuu vaimon reisiä pitkin. Sama kirjoittaja joka kirjoituksessa. Näköjään ei lääkityskään auta. Joo, samat jutut, samat lauserakenteet, sama tekstin rytmitys - ja sama naisettoman poloisen fantasia. Nyfomaani naiset ovat kyltymättömiä. He haluavat vain munaa. Jos he eivät sitä saa tarpeeksi, heistä tulee äkäisiä. Kiihotus ja kilpailu kuka paras naiselle.

Siis Homoille osoitettu kysymys tai BI seksuaaleille. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Enpä ole nähnyt tämänaiheista keskustelua, johon homofobikot eivät olisi lusikkaansa pistäneet. Eihän vaimon lainaileminen mustasukkaisille sovi eikä niille, jotka ovat kovin arkoja ja epävarmoja miehisyydestään ja kyvyistään.

Mutta ne, joiden itsetunto kestää, vaimon nautinnon näkeminen tai hänen kertomuksensa kuuleminen tuo parin seksielämään uskomattoman lisän. Koskaan ei vaimoni ole yhtä kiimainen kuin vieraan orgasmin jälkeen, ja minä saan ilon tyydyttää hänen himonsa. Sitä nautintoa en häneltä - enkä itseltäni - halua kieltää.

On aivan käsittämätön logiikka, että mies on homo, jos lainaa vaimoaan. Eihän niillä asioilla ole mitään liittymää toisiinsa.

Tuon käsityksen taustalla saattaa olla asenne, että kaikki sellainen käyttäytyminen, joka eroaa heteronormatiivisesta, on homoutta.

Meillä vaimo hiukan vastahakoinen tällaiseen käytäntöön. Miten olette saanet houkuteltua heidät siihen? Kysyin usein naidessa vaimoltani, miltä tuntuisi saada välillä vierasta kyrpää.

Hän kiihottui siitä selvästi, vaikka panttasikin kauan vastaustaan. Kun hän lopulta myönsi, että olisihan se kiihottavaa, kysyin, että haluaako ihan käytännössä. Myönsi, joten ehdotin vieraan hakemista netistä.

Esteli, mutta valitsin parhaat päältä ja mielenkiinnolla alkoi niitä selailla. Ensimmäinen katselu ei vielä johtanut mihinkään, vaikka katseli kyllä isokullisia muita pitempään.

Seuraavalla yrityksellä sanoi yhdestä, että tuolle voisi antaa. Otin yhteyttä kaveriin ja kyselin hieman hänen tavoistaan. Lupasin kertoa vaimolle ja hän sai valita johtaako pidemmälle. Kaveri saapui ja järjestin niin, että saivat olla paljon kahdestaan ja tutustua. Saunasta lähdin ennen heitä ja siellä homma oli päässyt kunnolla matkaan. Saunasta palasi saaneen näköinen pari. Vein vaimon makkariin ja koitin pillua, josta valui yhä spermaa. Työnnyin sisään ja kaveri tuli hieromaan vaimon tissejä.

Lauettuani kaveri oli jo valmis uuteen erään. Kaveri kävi meillä muutaman vuoden, mutta sitten kipinä vaimoni ja kaverin välillä hiipui ha jouduimme hankkimaan uuden panijan. Ainakaan ei tuputtamalla kannata yrittää houkutella toista jos hän ei kerran ole asian kanssa sinut.

Myöskin miehelle tilanne kun tulee yllättäen voi olla hankala. Minulle kyseinen yllätys tuli eteen kun kaveri soitti että olisinko innokas lähteen heille mökille. No en nyt ikinä olisi ajatellut että tämä pari ajattelisikaan jostain kolmannesta pyörästä. Siinä kun iltaa istuttiin viiniä maistellen huomasin miten hänen vaimonsa lähenteli siihen malliin et aloin olemaan aika kiihottuneessa tilassa, mutta katselin kaveria et hei mitä tää on.

Kaverin vaimo alkoi kumminkin jo menee pitemmälle ja lopuks sitten siinä kaverin katsoessa huomasin kaikkien nauttivan tilanteesta. Eli näin miehenä se kun houkutellaan tavallaan mukaan niin on se mikä vie. Olen aina miettinyt miksi vaimon lainailu muille kiihoittaa minua. Minä miehenä alan jo kiihottumaan siinä vaiheessa kun valmistaudutaan iltaan ja vaimo pukee itsensä houkuttelevaan kuntoon. Onhan se ilta kun saa katsoa miten vaimo houkuttelee vieraan miehen niin sanotusti iholle ja miten vieras mies ottaa kiihkeästi vimon.

On se tietysti kiihottavaa kun näkee naisen saaneen toisen miehen kullia, tai itse jopa näkee paikan päällä. Se tilanne ei ainakaan sovi mustasukkaisille puolin eikä toisin. En sellaista kannata, fantasiana menee. Meillä oli aluksi fantasiana ja nyt on toteutettu muutaman kerran vuoden sisällä. Nautin katsella vaimoa, kun laittautuu vierasta varten ja on selvästi jänmnittynyt ja kiihottunut. Kun vieras siten tulee on kiihottavaa katsella heidän suutelemista ja miten vaimo avaa vieraan housut ja alkaa imemään vierasta.

Välillä olemme vaimoni kimpussa molemmat, mutta "vieras" saa laueta aina ensin Vaimo haluaa rakastella usein takaapäin. Kun vieras on laueenut sisään, o helppo tunkeutua valmiiksi lämmitettyyn pillunmehulla ja spermalla kostutettuun pilluun. Samalla katsella, miten mehut valuvat työntöjen tahdissa pitkin reisiä. No se vain kiihottaa ja jopa siinä määrin että itsellä vieraat naiset ei niin kiihota vaikka vaimon luvalla saisin käydä vapaasti! On niin pirun ihanaa panna pantua vaimoa että ei oikein ehdi sisälle panna kun jo tulee ja usein vaimo on jo siinä vaiheessa sen verran paljon pantu jonkun muun tai muiden toimesta että toista kertaa ei ota minua pukille ennen seuraavaa päivää!

Varsinkin kesän jälkeen hän on käynyt kahden aika nuoren kaverin luona viikottain panettamassa itseään muiden ex panojensa lisäksi ja aika uskomatonta kuinka nuoret miehet jaksavat painaa liki viisikymppistä naista , no hän on seksikäs ja osaa pukeutua eikä ole juuri ylimääräistä kertynyt! Vaimon pillu on kyllä näiden vuosien aikana aika tavalla venynyt, mutta eipä se ainakaan minua ole hidastanut, aina noiden sessioiden jälkeen on herkässä kuin mikä!

Meillä alkoi vaimo kulkemaan itse noin 10 vuotta sitten ja kerran hän soitti yöllä yhden aikaan ja kysyi ihan noin vain että voiko mennä yöksi jonkin baari tutun luokse ja että tulee aamulla ja sitten saan kunnolla seksiä, no arvatkaapa olinko koko yön kuin tulisilla hiilillä ja unta en saanut hetkeäkään vaan tappi oli kovana kun asia kiersi mielessä koko ajan!

No niinhän vaimo tuli aamulla kymmenen jälkeen jollain kyydillä ja sanoi heti että häntä on naitu kahden kaverin toimesta koko yö ja haluanko erota kun on näin tehnyt? No en tosiaankaan halua ja kävin kiinni kuin ensimmäistä kertaa pääsisin naisen päälle ja siitä se alkoi ja on jatkunut nyt kymmenisen vuotta ja vaimolla on ollut tosiaan miehiä ja on kait saanut aikamoisen maineenkin tietyissä porukoissa mutta ei ole haitannut ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään!

Olihan se kun perjantaina sai katsoa miten vaimo pukeutui pikkujouluihin stringit, stay upit, kohottavat rintsikat ja tietysti musta pitsinen paitapusero lyhyellä minihameella sekä korkeat korkkarit. Eilen aamulla tultiin sitten kotiin taksilla ja huulipunat oli pitkin poskia sekä stay upissa oli pikkasen valumaläikkiä. No ensin sain kertomuksen mitä oli tapahtunut ja et jos haluun niin joka paikas oli liukkautta valmiina. No ei siinä kauvaa mennyt kun nautin suuseksin antamisesta käytettyyn pilluun ja lopuksi laueta sinne kakkoseen.

Syntiä harrastatte ja vielä kerskailette. Kyllä avioseksiä harrastan, mutta siinä pitää olla kunnioitus sekä jumalan siunaus. Turhan useasti seksin harrastaminen on pakanallista ja kunniatonta. Masturbointi on myös tuomittavaa ja siitä voi joutua helvettiin. Elkää nyt hyvät ihmiset pilatko elämäänne antamalla halujanne saatanan valtaan. Onhan se myös kokemus kun käy vaikka risteilyllä Tukholmassa pyytämässä tehtyjä syntejä anteeksi.

Risteilyllä onnistuu nämä jutut. Porauslautta on irti maasta ja sen kyllä huomaa. Aina mukana muutama halukas, puolin ja toisin. Niin, juuri tuo naisen syntinen olemus, se on se asia, joka laittaa veret kiertämään. Risteilyt on hienoja kun ihmiset on uusia ja irti arkiympyröistä. Vaimoni esittelee minut monesti ystävänsä miehenä tai työkaverina.

.. Naitu pillu vaimolle vierasta munaa

Naitu pillu vaimolle vierasta munaa

helmikuu Vaimolle ekaa kertaa vierasta - Vaimoni yritti pitää kyrpää suussaan, vaikka Aloin naida kiimaista vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi . Pian hänen kätensä oli jo vaimoni pillulla ja hän hyväili sitä housujen päältä. Joskus kiihottaa ajatus, että vieras mies nuolisi vaimoni pimppiä samalla kun vaimo ottaisi Kiihottavaa ensin katsella ja sitten naida vaimoa pilluun yhdessä. 7. syyskuu vaimos nai jossain vaiheessa jotein muuta kumminkin. 0 . Hän tulee aina olemaan ison munan perään ja sulla ei ole mitään sanottavaa, . vaimoosi ja nuole välillä spermaista nussittua pillua ja kyrpää siinä samalla oma. Kaverin vaimo alkoi kumminkin jo menee pitemmälle ja lopuks sitten siinä kaverin katsoessa huomasin kaikkien nauttivan tilanteesta. Pete menikin ja istahti sohvalle ja pyysi minua laittamaan kaljat kylmään. Huomasin, kun Pete katseli vaimoni persettä hänen poistuessaan huoneesta. Huomasin, että vaimoni nautti vieraan miehen kosketuksesta. En kyllä tainnut tajuta tuota "kivan kiihkeä vaimo" -kommenttia

Ilmasta pillua erotiikkachat