Pikkuhousut myy iskutreffit

Muuten onko pikkarit arvokkaammat jos se tilaaja saa nähdä ne pöksyt käyttäjänsä päällä josasin kuvassa? Tír na nÓg , Rätti Väsynyt Tunnettu jäsen. Rätti Väsynyt , Hauska x 1 List.

Mä oon lukenut otsikon jo pariin kertaan, että "Missä voisi alkaa myydä käytettyjä pikkuhousunsuojia? Tykkään x 3 List. Olen muutamat alushousut myynyt. Olen kokoa 46 eli kiinnostusta löytyy myös isoja naisia kohtaan.

Miehet kai ostavat niitä sen takia, että saavat haistella niitä. Itselle tuo ollut helppoa rahaa. Yh-äiti, missä oot niitä myynyt? Itse myin erinäisillä seksifoorumeilla pöksyjä. Sisällytin kuvan hintaan, niin kysyntääkin oli tosi paljon. Ilmoituksen pitää erottua niistä lukuisista ilmoituksista ja kuvallahan se onnistuukin. Myyn toiveidesi mukaan käytettyjä pikkareita, sukkahousuja, sukkia sekä esim kuvia yms.

Olen vuotias nainen, minulla on isot rinnat ja XXX. Omistan ruskeat hiukset ja siniset silmät. Olen kokoa m- l. Myyn omia erilaisia kuteita, kuten. Valitse valikoimastani sopiva vaate ja ilmoita siitä minulle! Ihanat aromit ovat taattuja, kun tämä sporttipimu pääsee urheilemaan ja masturboimaan. Floraid rauta ja vitamiini täysmehu yrttiuutojsessa, näyte pakkaus! Nivea cellular anti- ag. Käytetyt alushousut rajulta naiselliselta naiselta. Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro mitä haluaisit: Myydään alusvaatteita ja sukkia.

Otathan yhteyttä sähköpostitse ; alusvaatteita ja sukkia!

...

VAPAITA NAISIA HUORA SEINÄJOKI

Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi ; Kaikesta voidaan keskustella! Myyn toiveidesi mukaan käytettyjä pikkareita, sukkahousu jasukkia sekä esim kuvia yms. Tarjolla sinulle aikuisen naisen kuumaa ja tuhmaa nautintoa pientä korvausta vastaan. Välineitä 40e posteineen, haluatko välineitä joita minä olen käyttänyt ; oletko tarpeeksi irstas kokeilemaan ; laita osoitettasi ja ylläty mitä laatikkoon put.

ON ETSI SEKSITREFFIT

Pennut ovat syntyneet 1. Hyvä lisäbisnes pillutikkaritkin on suosittuja. Itse myin erinäisillä seksifoorumeilla pöksyjä. Lue koko ilmoitus ». Myyn omia erilaisia kuteita, kuten. Lue koko ilmoitus ». Itselläni tuli ongelmaksi kerran kun yksi mies huusi 3 alkkarit seuralaispalvelut seksikauppa kouvola halusi kirjeen matkahuollon kautta postilokero osoitteeseen johon en suostunut koska tiedoissani on vaan posti.