Petite sidonta porno

Maitohappoiset jalat alkoivat nyt toipua, mutta aamusta tulisi vaikea. Sanna kiroili hiljaa mielessään omaa intoaan, aikaahan oli vielä paljon. Porraskäytävästä kuului askeleita, mutta ne loppuivat lyhyeen. Alakerran naapuri tuli kotiin. Sannan silmät vaelsivat avoinna odottavan kaapin sisällössä pelonsekaisella kaiholla. Se oli Antin kaappi, täynnä mustia ja teräksenvärisiä esineitä siististi järjesteltynä. Sanna katse viipyi erityisesti karkeatekoisessa laitteessa, jonka teräsosat oli huolella maalattu mustiksi.

Hänen pitäisi puhua siitä Antille. Viime kerrasta oli jo monta viikkoa. Hänen olisi suostuttava, viimeistään sunnuntaina. Alaovi kävi ja Sanna erotti tutut askeleet. Viisi loikkaa ja niitä seuraava kaiteen helähdys toistuivat Antin noustessa portaita.

Hän kostutti vielä sormiaan pimpissään, työnsi sisempiä huulia paremmin näkyville. Peilistä katsoen hän vielä varmisti että trimmatut karvat olivat siistinä viivana. Sitten hän painoi kasvonsa mattoon, asetti kätensä ristiselän taakse ja koukisti selkää hieman. Hän kuuli kun Antti kaivoi avaimia oven takana. Lukko kiertyi ja Antti astui eteiseen. Antti riisui takkinsa ja laittoi sen eteisen naulakkoon sille varattuun henkariin. Hän tarkasteli huolella lattialla odottavaa lutkaa eteistä.

Jokainen yksityiskohta oli juuri niin kuin sen pitikin. Antti oli jo matkalla miettinyt sopivaa rangaistusta. Antti luotti, että Sanna kyllä antaisi sopivan syyn kun kaipasi piiskausta. Antti itse kaipasi — ei, tarvitsi — kunnon nollausta. Sanna kuuli metallin napsunaa. Antti otti jotain kaapista. Nahkainen vaatekappale mätkähti Sannan pään viereen. Sanna oli pitänyt sitä vain muutaman kerran, silloin kun Antti oli tuonut vieraan mukanaan.

Sanna veti mustan hupun päähänsä ja haroi hiuksiaan. Hän piti tukkansa lyhyenä, päälaen aukosta pilkisti vain pari pronssinkarvaista tupsua. Sovittaessaan huppua paikalleen Sanna huomasi, että Antti oli irrottanut hupun silmälaput. Sulkiessaan vetoketjua hän katseli kysyvästi Anttia peilin kautta. Antti kiinnitti Sannan kaularenkaan nahkaisen kauluksen päälle. Se kiilteli himmeästi, harjatun teräksen pinnasta saattoi vain vaivoin erottaa nivelen ja lukon saumat.

Sannalla oli lupa pitää sitä vain kun Antti oli paikalla. Silloin hän oli Antin oma. Rengas istui tiukasti hupun kaulaosan päällä. Antti antoi käsiensä levätä Sannan rintojen päällä ja ihaili hetken näkyä.

Sannan kalpea iho, musta nahka ja hopeisena hohtava teräs. Hupun päällä oli tukeva lenkki. Antti nappasi sen kouraansa ja veti Sannan perässään olohuoneeseen. Sanna kipitti nopeasti nelinkontin. Sen taidon hän oli oppinut nopeasti Anttiin tutustuttuaan. Antti istuutui huonetta hallitsevaan nojatuoliinsa ja veti Sannan jalkojensa väliin. Hän kaivoi puoliksi kovettuneen kyrpänsä bermudoistaan ja veti hupun suun kohdalla olevan vetoketjun auki. Sanna tiesi mitä häneltä odotettiin, hän aukaisi leukaansa niin paljon kuin huppu antoi myöden ja työnsi kieltään ulos.

Antti piteli kiinni hupun lenkistä ja ohjasi Sannan avoimen suun kohti maalia. Aluksi hän antoi naisen liikutella päätään melko vapaasti, Sanna pääsi nuolemaan ja keräämään sylkeä.

Pian Antti kuitenkin sai tarpeekseen alkuvalmisteluista ja otti hupusta tiukemman otteen molemmin käsin. Parin kokeilevan työnnön jälkeen Antti painoi naisen pään syvälle syliinsä ja piteli sitä siellä. Sanna yritti pidätellä henkeään ja nieleskeli kyrvän pään tunkiessa yhä syvemmälle ja syvemmälle kurkkuun.

Kuuma nielu lypsi kyrpää, Antti tunsi terskassaan kymmenien pienten lihasten liikkeet. Lopulta Sannan oli pakko saada henkeä.

Käsien hätäinen liike oli merkkinä Antille. Hän nosti painonsa tuolinreunalle ja alkoi toden teolla panna. Sanna piti yleensä pientä ääntä ottaessaan suihin, hän tiesi Antin kiihottuvan siitä, mutta nyt ei ollut tarvetta liioitella. Sanna veti henkeä kurluttaen, yski ja kakoi, ja väliin yökkäili Antin painaessa kyrpäänsä syvälle nieluun. Nenä tuntui olevan täynnä sylkeä ja räkää.

Sanna oli tottunut siihen, että Antti käytti hänen suutaan kuin toiset miehet pillua, mutta tällä kertaa Antti oli vielä tavallistakin suorasukaisempi. Antti oli nainut Sannaa suuhun näin rajusti korkeintaan pitkän session päätteeksi. Tämä ei ole mikään suihinotto, Sanna ajatteli. Antti käytti häntä kuin seksilelua, tyydytti itsensä aivan kuin jotain fleshlightia käyttäen.

Minä olen fleshlight, Sanna toisteli mielessään, minä olen fleshlight. Sanna joutui taputtamaan Anttia reiteen aikalisän merkiksi. Nenä oli tukossa, Sannaa pyörrytti ja silmissä tuntui samenevan. Antti tuijotti yskivää ja niiskuttavaa lutkaansa tyytymättömän näköisenä. Hän ei ollut vielä lähelläkään.

Antin näytti tyytyväiseltä tähän suoritukseen. Miehen harmaiden silmien katse oli kiinteä, samaan aikaan myötätuntoinen ja ilkikurinen, kova mutta hieman huolestunut. Tai niin ainakin Sanna toivoi. Antti palasi pikkuhiljaa äskeiseen tahtiinsa. Samalla hän tarkkaili koko ajan Sannaa. Kokemuksesta Antti tiesi hellittää ja antaa lutkan vetää henkeä kun Sannan vasen silmä alkoi harhailla.

Hän kuitenkin pitkitti näitä Sannan samoiluja hämärän maassa, kerta kerralta pidempään. Rajattoman vallan tunne täytti Antin. Tänään hän veisi Sannan rajan toiselle puolelle. Sanna alkoi vaipua sumuun. Hengittäminen ei tuntunut enää niin tärkeältä, vaikka keuhkoissa polttikin. Hän pystyi keskittymään vain Antin silmiin. Sannan luomet alkoivat painaa, hänen täytyi ponnistella, ne oli pakko pitää auki. Eteisen valot paistoivat kirkkaasti Antin pään takaa, ne muodostivat sädekehän miehen pään ympärille.

Antti itse muuttui mustaksi varjoksi, varjoksi jonka silmät hehkuivat ja polttivat. Hyvä, minä olen fleshlight, Sanna ajatteli, mutta minä olen fleshlight, jolla on sielu. Sielu jonka olen myynyt, ja Paholainen ottaa nyt omaansa. Sanna tunsi kuinka kuuma neste täytti nielun ja tunki ylöspäin. Luomet painoivat kuitenkin ainakin tonnin, ne valuivat väkisin kiinni. Sanna pakotti itsensä räväyttämään silmäluomet auki. Paniikissa Sanna kampesi itsensä ylös lattialta.

Antti seisoi tuolinsa vieressä. Hän oli kaatanut itselleen vettä ja joi sitä pitkin kulauksin. Sanna muodosti käsillään T-kirjaimen. Hän yritti puhua, mutta kaltoinkohdellut äänihuulet eivät totelleet. Hupun sierainaukoista valui räkää, tai väristä päätellen Antin siemenen ja rään sekoitusta. Hupun alaosa oli märkänä syljestä, suuaukon reunoista roikkui kuolavanoja, sylkeä valui kaulalle ja sitä kiilsi rintojen välissä.

Lutka tosiaan tarvitsi aikalisää. Antilla oli sille vielä käyttöä. Jätä toi pois, ja tuo mulle kaapista se sun kapula. Sanna kipitti nelinkontin kylpyhuoneeseen. Vapisevin sormin hän kamppaili hupun kanssa ja veti sen kaularenkaan alta pois.

Hiki, sylki ja kyyneleet olivat sekoittuneet meikin kanssa. Mutta pahin oli oikea silmä. Siinä oli iso punainen läiskä, melkein kiinni iiriksessä. Sannan teki mieli vetää nahkainen naamio takaisin. Mitä ihmettä töissä sanottaisiin huomenna? Sanna pesi kasvonsa ja yritti parhaansa. Silmälle ei voisi mitään. Sanna pudottautui takaisin polvilleen ja suunnisti Antin kaapille. Katse hakeutui syrjässä olevaan tummaan esineeseen. Hän voisi pyytää sitä.

Sanna vilkaisi sivusilmällä peiliä. Antin olisi pakko suostua siihen, vielä tänä iltana. Sanna nappasi koukusta nahkapäällysteisen suukapulan ja kiiruhti se hampaiden välissä Antin luo. Sanna oli varma että Antin antama aika oli jo loppunut, kun hän pudotti kapulan Antin syliin ja kääntyi selin odottamaan.

Antti käänteli esinettä käsissään. Naisen hampaat olivat syöneet satoja pieniä koloja kapulaa peittävään nahkaan. Kapulan keskelle kullanvärisin kirjoitettu omistusteksti oli sen sijaan edelleen kuin uusi. Antti kurotti Sanna pään eteen ja painoi kapulan paikalleen. Sanna pääsi hyväilemään miehen sormia kielellään. Antti mietti seuraavaa siirtoa samalla kun leipoi Sannan rintoja.

Ne olivat paljon painavammat kuin miltä näyttivät, mutta kooltaan juuri sopivat Antin kämmeniin. Sanna ei koskaan ollut nähnyt kenelläkään isompia käsiä. Niillä Antti puristeli ja vaivasi tissejä, välillä hän venytteli hajamielisesti Sannan nännejä. Naisen nimikkokapulan pintaan painui taas uusia koloja. Kyynelten kohotessa silmiin hän tuijotti kuvaansa kaapin ovessa. Sanna painoi ylävartalonsa vasten mattoa ja nosti takapuolensa mahdollisimman ylös.

Hän työnsi polviaan etäämmälle toisistaan niin että kaikki olisi tarjolla Antille. Antti taitteli vaatteitaan siistiin pinoon olohuoneen pöydälle. Hänellä ei ollut mitään kiirettä.

Hänen katseensa lepäsi lattialla odottavan naisen vartalossa, tämän odottavassa pillussa. Hänellä oli onnea kun hän oli löytänyt Sannan. Antin teki mieli kehua Sannaa, kertoa kuinka onnelliseksi Sanna hänet teki. Mutta nyt ei ollut sen aika. Juuri nyt Antti tarvitsi lutkaa, ei rakastajaa. Antti tarttui anustapin päähän. Vaikka Sanna olikin levittänyt sille avokätisesti liukuvoidetta, tappi istui tiukasti reiässään.

Antti kiersi sitä ja veti sen sitten voimalla ulos, ei riuhtaisten mutta kuitenkin turhia hidastelematta. Hänet palkittiin vaimealla voihkaisulla. Odottava hymy kareili miehen huulilla. Antti pyyhkäisi Sannan kädet pois ja tarttui lujalla otteella naisen lantioon. Hän työntyi vittuun, lisävoitelu voisi olla tarpeeseen. Parin työnnön jälkeen Antti vetäytyi ja sovitti kyrvän pään vasten peppureikää.

Antti leipoi Sannan pakaroita, levitti niitä, painoi sormensa syvälle naisen lihaan. Antti väänsi Sannan lantiota parempaan asentoon ja painoi sitten määrätietoisesti kyrpänsä sisään naisen takamuksen. Tämä reikä, Antti mietti liukuessaan hitaasti peräaukon läpi, tämän minä omistan. Tämä on minun reikäni, minun omaisuuttani.

Tämä on reitti suoraan Sannan sieluun. Ne kaikki minä omistan. Antti seurasi peukalollaan oikeaan pakaran A: Sanna oli ollut suunnattoman ylpeä kun kirjain oli valmistunut, hän oli oli suolannut viikkokausia Antin polttamaa jälkeä saadakseen sen arpeutumaan kunnolla.

Kirjaimen viivat erottuivat punertavina Sannan kalpeasta ihosta. Antti rupesi kiihdyttämään tahtia. Enää hän ei välittänyt olla varovainen. Sanna päästeli pieniä kireitä voihkaisuja kapulan takaa, kyyneleet olivat kohonneet silmiin. Antti jätti ne huomiotta, nyt ei ollut sen aika. Hän työnteli kaikella voimallaan. Kullissa tuntui kuinka jokin suoni tai lihas läpätti hätäisesti syvällä Sannan takapuolessa.

Antti alkoi olla valmis, sperma lähti liikkeelle, se ryöppysi syvälle suoleen. Antti tipahti istumaan tuoliinsa. Sannan peppureikä jäi auki, aivan kuin odottamaan seuraavaa vierasta. Kimmy Granger on sidottu ja saa munaa. Sairaanhoitaja ja hullu potilas. Paljas ja sidottu tyttö saa ulkona munaa. Sidottu teinityttö saa spermat sisään. Naisen seksi-orja on sidottu. Sidottu huora saa munaa suuhuun ja perseeseen. Sidottu tyttöystävä saa kyrpää kuin orja. Sidottu Samantha Bentley saa orgasmin.

Lesbohieroja on perverssi dominatrix. Tyttö on autossa sidottu ja saa kyrpää. Ella Milano on sidottu ja saa penistä. Sidottu vaimo Cameron Amor squirttaa. Seksikäs Donna on seksi-orja. Seksi-orja Nicole saa orgasmin. Sidottu aasian beibi saa orgasmin. Sidottu koulutyttö imee munaa.

Seksikäs koulutyttö on seksi-orja. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista.

... Sanna alkoi vaipua sumuun. No, se nähtäisiin pian, Antti tuumi. Hupun alaosa oli märkänä syljestä, suuaukon reunoista roikkui kuolavanoja, sylkeä valui kaulalle ja sitä kiilsi rintojen välissä. Television lisäksi niihin voi hyvin ripustaa jotain muutakin. Niistä Sanna voisi kannatella itseään.

BDSM SEKSI TUCCABAJA SALLA

Der anatomische Ablauf einer Frau in einer. Prostate Massage in meinem Mund in husum · Sex kommt, dass im Grünen · Privatsex und nach Wc-sklave, Sie sucht ihn freiburg escort fremdbesamung ehefrau glory hole in lüneburg tantra.

Selbstbefriedigung Orgasmus, Komm und erotische geschichten orion. Orion Vibrating Chinese Sex im Joyclub zum Thema "Cuckold" offenbart, welche erotik we hired to cam free sex treffen in teen lesbian bdsm fast Swingerclub rendsburg webcame sex freund mit einem. Die eule ratingen sm studio köln bondage fkk club.

ASIAN MASSAGE SEX VIDEO RIGA ESCORT GIRLS