Hyvä peppu tissipano

Miehen mukaan se on lähes välttämätöntä, koska muuten hänen penis puristuu liikaa ja kitka menee epämiellyttävän puolelle, kosteudesta huolimatta: Olisi siis kiva kuulla varsinkin miesten mielipiteitä siitä, miksi tykkäätte liukkarista, miksi haluatte käyttää sitä, vaikka nainen olisi liukas jo itsekin?

Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Miten lähestyisin hantä tai ilmaisisin hänelle haluaako hän mua. Tisut jo hyväilty puristeltu eräässä illanvietossa.

Vaimoni on 66v, minä 60v, vaimon pikkusisko 57v. Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Miten pienirintainen nainen saa miehen seisomaan?

Miten pienirintainen nainen saa miehen seisomaan? Minulla on ihan nätti hoikka pieni kroppa ja hyvä usein kehuttu ja tuijotettu takapuoli D Tuntuu että miehet haluaa panna aina takaapäin ja kaikilla alkaa seisomaan aina kun katsovatkin vain persettäni, mutta tottakai se loukkaa kun rintani eivät aiheuta samoja fiiliksiä..

Joskus alkaa oikein säälittämään kun näkee toisen ilmeestä et rintani eivät kiihota pätkääkään ja toinen niitä koettaa käsiinsä saada otetta ja pieniä nännejäni imeä.. Tämä keskustelu on suljettu. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa.

Muiden puolesta mieltymyksistä on paha sanoa mitään, mutta minua ei pienet rinnat haittaa yhtään. Minulle rintojen koko täysin merkityksetön asia, minua kiinnostaa nimenomaan naisen takapuoli. Aikoinaan tyttöystävinä on ollut pari mallia, joilla oli tosi pienet rinnat, mutta on ollut myös muutama todella suuririntainen. Eräällä oli sentilleen samat mitat kuin silloisella seksisymbolilla, Samantha Foxilla.

Paljon tärkeämpää on, että olet sinut vartalosi kanssa. Nainne joka hyväksyy itsensä, on seksikäs. Minulla on kokemusta myös silikonirintaisesta, joka itselleen sellaiset väen vängällä halusi, minä olin vastaan, mutta eihän naisen päätä pysty tuolaisessa asiassa kääntämään. Hänkin oli kärsinyt pienistä rinnoista ja ilmeisesti kuvitteli "maailman aukeavan" kun hän saa silikonit rintoihinsa. No ei se elämä siitä parantunut, mutta leikkauksella oli sellainen haittapuoli, että rinnoista ja etenkin nänneistä hävisi herkkyys.

Niistä tuli ihan kivat katsella, mutta naisen seksuaalisuus ja halut väheni rintojen tuntoherkkyyden häviämisen myötä. Jos todella harkitset silikonien ottamista, niin kehotan harkitsemaan vielä uudestaan. Ei mitään iloa A 5. Äläkä edes harkitse silikoneja, sairaan näköiset ovat, ja niin ovat myös pienirintaiset naiset, tämä on totuus, hyväksy se, äläkä elä pienirintaisuuden harhassa.

Emmä sun rintojasi pane, joten niillä ei ole mitään väliä. Silikonit on rumat ja kertoo alhaisesta älykkyydestä. Et ajattele asiaa kovin kypsästi koska et edes huomio lapsia, ei ole syötävää heillä kun a kuppeja joutuvat jyrsimään. Mutta jos ne olisi isot, niin silloin niitä voisi panna niiden väliin. Rinnat suurenevat maidosta kun lapsi on tulossa. Ruokailu on kokonaisuus johon kuuluu myös estetiikkaa. Isot mehukkaat rinnat saavat veden kielelle jo pelkästä katsomisesta, tällöin lasten elämän alkuvaiheiden ruokailuista jää kokonaisuutena paljon miellyttävämpi ja täyteläisempi kokemus.

Ruokailua ei kukaan voi pelkän ruan laadun ja määrän perusteella arvioida. Eihän hyväkään ruoka ole hyvää jos sitä vaikkapa haisevassa ulkohuussissa joutuu syömään. Eikä hyvää ruokaa ole mukavaa syödä tehosekoittimen läpi muussattuna mössönä, vaan esteettisesti hyvin aseteltuna se on paljon parempaa.

Mitä SINÄ vaadit mieheltä? Pystytkö nauttimaan seksistä ollenkaan, kun mietit miltä näytät miehen silmissä? Pienien rintojen kanssa ei voi harrastaa tissipanoa: Pitää olla isot rinnat! Mitä tulee ruumiinosiin niin tietenkin olennaisinta on se mitä naisella on jalkojen välissä. Jos se olisi syystä tai toisesta vastenmielisen näköinen niin sitä ei hyvät rinnat tai hyvä peppu niin vaan pelasta. Otsikon aloittajan viestistä kun saa kuvan että ainoastaan pepulla ja rinnoilla on väliä hänen suhteessaan.

Isot rinnat ei tarkoita että maitoa tulee. Miten se nyt tehtiin 6. Tissipano on huonomuististen ja vajaaälyisten seksiä. Olen aivan älyttömän kiinnostunut naisista, joita haluttaa. Siis ykkösjuttu on haluava nainen. Tähän ei liity fyysiset ominaisuudet juuri mitenkään. Onko muilla samantyyppistä oireilua? Yhtä vahva juttu on se, että saan naisen sytytettyä haluamaan.

Ajatus naisella masturboimisesta oksettaa. Jos ulkoiset ominaisuudet ovat kovin tärkeitä, voi hankkia muodokkaan muovinaisen. Hehe, tyyppi osaa ilmeisesti peukuttaa, sillä tuskin kommentillasi oikeasti on montaakaan tykkääjää. Näil mennään mitä on 7.

Ei se maidon tulo ole koosta kiinni. Ne miehet jotka haluavat naiselleen silikonit ovat saaneet lapsena liian vähän tisua. Ostakaa tällaiselle kaverille omat implantit joita saa sitten puristella tarpeeksi: Jep, minun onnettomilla A-kupin tisseillä on kolme lasta imetetty, kaikki yli vuoden vanhoiksi, ei ole pullojen ja korvikkeiden kanssa läträtty vaan aitoa tavaraa saaneet.

Ja tissitkin on joka kerta palautuneet entiselleen, ei roiku ;. Ja ikävä kyllä seurustellut miesten kanssa jotka vain vahvistaneet tätä itsetunto ongelmaa haukkumalla rintojani ja kyttäämällä isorintaisia naisia kadulla..

Alkuun yleensä seksi on nautittavaa mutta jos mies on riidan tms aikana joskus sivaltanut tuolla "lauta" kommentilla tai sanonut että eksällään oli isommat tissit tms satuttamis tarkoituksella.. Olen ihmisenä vahva mutta itsetuntoni rinnosta on todella heikko sillä tietyt traumat aiheuttaneet tämän vääristymän katsoessani peiliin ja koen ne suuremmaksi ongelmaksi kuin mitä ovatkaan Mutta se ei auta asiaa että valitsen parisuhteeseen miehiä jotka vahvistavat vain sitä negatiivista käsitystä rinnoistani..

Jos joku haukkuu - suuttuneena tai milloin tahansa - sinua ulkonäöstä, kyseessä on henkinen väkivalta. Väkivaltaa ei pidä hyväksyä suhteessa missään tilanteessa. Erityisen raukkamaista tuollaisella asialla lyttääminen on silloin, kun vielä tietää että osuu arkaan paikkaan. Suuttuminen ei ole mikään tekosyy toisen loukkaamiselle.

Terve ihminen osaa riidellä toista loukkaamatta, henkilökohtaisuuksiin ja ulkonäköön menemättä. Toivottavasti löydät jatkossa henkisesti terveen, turvallisen ja tasapainoisen suhteen jossa saat olla juuri sellainen kuin olet, ja tunnet itsesi hyväksytyksi! Kauneus ei katso kokoa. Samaa pätee myös rintoihin. Itsellä b-kupin rinnat enkä haluaisi yhtään suurempia.

Keskiverto naisella on yleensä vähintään B-kuppi ja sitten jos mennään yli E: Naisessa on muitakin ominaisuuksia kuin rinnat. Toivoisin että miehetkin joskus ymmärtäisivät tämän. Sitäpaitsi tässä puhuttiin seksielämästä eikä lasten hankinnasta ja kaikki ihmiset tai pariskunnat eivät edes halua hankkia lapsia.

Kyllä ensin katson tissejä, sitten pyllyn kaaria, sitten lantion kaarta, reisiä ja sääriä. Tärkeimmät elimet naisella ovat rinnat, ei siitä mihinkään pääse, ne kun ovat parhaiten esillä. Housuista on sitten jännä nähdä häpykumpu, onko se oikeasti kumpu eli venuskukkula. Ajoittain karvoitus kummulla on ihanaa, ajoittain paljas posliini on herkkua. Paksut häpyhuulet viehättävät myös, mutta värisevä ja kostea pillun sisus on kaikkein ihaninta mitä mies voi elämässään saada.

Voi sitä ihanuutta kun mies pääsee yhdyntöihin tämmöisen naisvartalon kanssa. On selvää, että nuorena kuullut ikävät kommentit omasta ulkonäöstä jää mieleen ja kalvaa siellä lopun ikää, mutta vähän epäilen, että menetystä ei silikoneilla korvata.

Sittenkö mies nauttii rinnoistasi ehkä kuitenkin joku haukkuu silikonejasi Sanonpa sulle, että olen kaltaisesti hyvännäköinen nainen, takalistoa ja pitkiä sääriä on kehuttu, vyötärö on kapea, rinnat pienet. Imetetty on kaksi lasta, eikä muoto ole mennyt. Laudaksi on joskus joku nimitellyt, mutta ihan kuten sinäkin, olen saanut miehiltä huomiota!

Silloinhan joku muu jää aina paitsioon. Tuleeko siitä hyvä mieli? Katsopa niitä rintavia naisia kadulla. Harva meistä on täydellinen. Tuolla on iso nenä, tuolla kaksoisleuka, tuolla finnejä, tuo näyttää vähän yksinkertaiselta, tuolla on melkoinen lättätakapuoli.

Kaikki he ovat traumatisoituneet, kun joku Mika-Jani, 14 v. Miksi sinun tai minun pitäisi olla parhaimpia, kauniinpia. Jos vaikka rintamme eivät keskimääräisen miehen optimia täyttäisi, niin onhan rinnattomuudestamme iloa niille, joilla on isot ja kiinteät rinnat! On meille ottajia, jos on isorintaisillekin. Taidanpa tästä lähteä niillä korteilla pelaamaan, mitä mulle on suotu. Pidän hyvistä elokuvista ja kirjoista, hyvästä seurasta ja erotiikasta.

Pidän luonnosta ja liikunnasta. Tykkään leikkiä lasten kanssa ja nauraa.. Olen 26v pikkutissinen, nuoren näköinen. Kyllä miehetkin innostuvat kun pukeuu pikku tytöksi. Verkko sukat lyhyt hame ilman alkkareita ja ohkanen paita mistä nännit näkyy.

Vanhemmat miehet vievät haluissaan lähimpään hotelliin ja kun huomaavan että olen posliini pillu niin väkisin haluavat naida. Aika minesta on kokemusta. Siit tulee vaan kaasua vatsaan ja kaikki naiset lähtee karkuun. Rinnoista puheen ollen,niin oon samoilla linjoilla..

Tykkään hoikista ja timmeistä naisista ja kaunis peppu paljon tärkeempi kuin rinnat. Naisten ei kannattaisi tuosta ongelmia ottaa eikä missään nimeessä hankkia silikoneita! Ne ovat rumat ja tuntuvat käsissä aivan luonnottomilta.. Hanki mies joka kunnioittaa sua sellaisena kuin olet Leikkauksessa on AINA omat riskinsä ja kysele isorintaisista naisista niiden selkä- ja niskaongelmista.

Toisin sanoen voit olla onnellinen. Maidontulo ei muuten riipu rintojen koosta. Ja ottaa aikansa saada itsetunto kohdilleen mutta kun tulee tarpeeksi positiivisia kokemuksia, niin ne alkavat voimistaa sinua ja painaa negatiivisia muistoja taaemmaksi, aina vain taaemmaksi, ja et enää muistakaan epävarmuuttasi. Suuririntaiset naisystäväni ovat olleet loukkantuneita, jos en ole kiihottunut heidän suurista rinnoistaan, sillä en ole enää mikään vauva, joka äidin tissejä himoitsee.

Ylensä näillä suuririntaisilla on hävyttömän ruma ja muodoton kroppa. Minua viehättää urheilullinen naiskroppa ja pyöreähkö naisellinen peppu. Sellainen notkea ja liikkuvainen nainen saa minut paneskelemaan vaikka tuntitolkulla ja nautimme siitä silloin yhdessä jopa useita sarjaorkkuja saaden, koska sillä pikkurintaisella on useimmiten myös hyvä tiukka imupillu siellä jalkojen välissä, mikä isorintaisilla on korvattu löysällä kaivolla, mistä ei miehelle ole mitään nautintoa.

Ole siis onnellinen niistä pienistä rinnoistasi ja ja nauti siitä ihanasta pepustasi ja jalkovälistäsi, mitkä tuottavat suurta nautintoa teille molemmille - Sinulle ja rakastajallesi. Vanhallakin alkaa seisomaan, kun pelkästään kuvittelen kroppaasi ja alapäätäsi. Tisseistä en välitä, sillä kokonaisuus ja olemus ratkaisee, minkä tietty kruunaa se kaunis peppu ja makea tunne, mistä voi nauttia sisälläsi. Jatkaa entiselläsi, äläkä muuta kroppaasi keinotekoisesti ja nauti jokaisesta seisokista, minkä saat miehissä aikaan, sillä Sinä sen miehen himon sytytät sellaisena, kun luoja on Sinut luonut!

HYvää ja nautinnollista jatkoa elämällesi toivoo entinen naisten onnellistuttaja eli vanha panomies! Vaimollani oli nuorena sellaiset hyttysen puremat. Kun hän sai 3 lasta ja imetti heitä jokaista lähes vuoden ja harrasti rintauintia sammakkoa , niin hänelle kehittyivät erittäin kauniit aistikkaan rinnat ja kroppa sekä tosi herkullinen jalkoväli. Hänen rintansa ovat aivan ihanteelliset ja todella kauniit vielä yli vuotiaana, kun sen sijaan kaikilla tuntemillani isorintaisilla on tuossa iässä rumat riippuvat nahkapussit tai rumat ruttuiset selluliittilollukat.

Tästä pikkurintaisesta hyttysestä muodostui himottava nainen, jota halusin paneskella joka päivä ja parhaina päivinä monta kertaa. Vielä vanhana ukkelinakin muistelen niitä yhteisiä panohetkiämme, kun räjähdimme yhtäikaisiin orkkuihin. Ole huoleti ja nauti elostasi! Silloin ne ovat luonnollisen kauniit ja varmasti itseäsikin tyydyttävät! Itse olen koukussa seksisuhteisiin miehenä ja irtosuhteita harrastaneena paljon painotankin treffi-ilmoituksissani www. AA-koon rinnat omaavan ei kannata lähteä silikoneja ottamaan.

Lopputulos ei voi olla mairitteleva. Hyttysen pistot muuttuisivat vain ampiaisenpistoiksi. Vähän kuin miehelle laittaisi silikonit. Mikset pitäisi rintsikoita päällä? Lisää siihen jotkut stay-up sukat tms. A kuppikaan ei ole poissuljettu kunhan saisin kokoa enemmän Loppupeleissä on parempi omistaa herkullinen muodokas seksikäs perse kuin huono perse sillä hyvätkään rinnat ei pelasta kokonaisuutta perseeltä mutta toisinpäin kyllä.

Tietysti lattarinnat on aina ikävä juttu mutta hoikkaan vartaloon nekin menettelee jos perse ja kintut on hyvät naamasta puhumattakaan. Erittäin harvalla naisella on sekä hyvä peppu, rinnat ja kasvot. Ja minusta ainakin on paljon parempi että heikko kohta on rinnoissa kuin naamassa. Paljon on niitä mutsenaamoja, hyvä peppu, hyvät tissit, mut se naama Minä tykkään pienistä tisseistä ja sellaset on kauniit.

Luonne on kuitenkin minusta tärkeintä naisessa ja jos tykkää luonteesta niin tykkää naisen rinnoistakin vaikka ne olis pienet aa kupit. Eka tyttöystäväni jolla oli kivat pienet tissit, oli tosi ihana ja ei sitä haitannut pienet tissti. Näet kyllä heteromiehen katseesta mikä on miehelle tärkeää. Voit käyttää täyteliivejä, niin mekot istuvat paremmin. Sängyssä pienetkin ovat ihanat.

Ketjun aloittaja on ollut rintoja jaettaessa täysin oikeassa jonossa, ainakin tämän miehen mielestä pienet rinnat ovat paljon kiihottavammat kuin isot. Näin etenkin siinä tapauksessa, että nainen muuten on hoikka ja sopusuhtainen. Mikäli samaisella pienirintasella naisella on vielä hyvä perse, niin aina vaan parempi. Äläkä vaan ota silikoneja. No ,olen aika herkkä ja jo naisen alaston vartalo tai pelkkä suutelu saa munani seisomaan tosi kovaa.

Kiihotun aika herkasti ja minä kyllä tykkään pieni rintaisista naisista. Miehet on erilaisia ja ei sun nyt yhden miehen perusteella kannata tehdä johtopäätöksiä että rintasi olisi jotenkin epäkiihottavat. D älä tuollaisista tolloista välitä. Laita ne pihalle etsimään löllörintoja. Ilmeisesti alkuperäinen kysymys oli, mistä tunnistaa pienistä rinnoista pitävän miehen. Ihmisten seksuaalisuuden taipumuksia on hankala tunnistaa ilman lähempää tuttavuutta, mutta voithan esimerkiksi koittaa pukeutua niin, että rintojesi pienuus on melko selkeästi nähtävissä.

Kun et esitä olevasi fyysisesti muuta kuin olet, vedät todennäköisemmin puoleesi ihmisiä, jotka pitävät sinunlaisesi naisen vartalosta. Niin, ja ihmisillä on erilaisia makuja. Niin isoit kuin pienetkin rinnat ovat hyvät, ja molemmille on sankka kannattajajoukko. Lisäksi on myös miehiä, jotka eivät määrittele naista tämän rintojen perusteella. Minimi on nännit, AA on minusta täydellistä. Edellinen kirjoittaja on siinä oikeassa, että kun annat pienirintaisuutesi näkyä, niin vedät puoleesi pienistä rinnoista pitäviä miehiä.

Olen itse yksi heistä, harmittaa todella kun pienirintaiset naiset yrittävät peittää pienirintaisuuttaan. Pienirintainen saa ainakin minut tosi kiimaan. Eipäs ole ollut ongelmia tuollaisen asian kanssa, missähän piireissä sinä oikein pyörit: On miehiä jotka tykkää just hulluna pienistä rinnoista ja sit on niitä joille ei ole välilä minkä kokoset on, mut on niitäkin osa jotka just tykkää isoista rinnoista, mut joppujenlopuks aika vähä niitä kuitenki on.

Et ei pitäs olla mitää paniikkia asian suhteen: En koskaan ole ymmärtänyt mitä naisen rinnoilla tai takalistolla on jotain seksuaalista merkitystä muuta kuin kaupallisessa mielessä. Minusta on paljon kiihottavampi pyörittää kieltä ihanan kovettuvan nännin ympärillä kuin ottaa jokin "utare" suuhun.

Samoin kivempi kuljettaa kättä kiinteän jännittyneen pakaran päässä kuin löysän sellun kyllästämän kylmän lihan päällä. Siinä se minun vastaukseni, ehkä sekin jotenkin helpottaa kysyjää. Ja taas on pienirintaisten ystävillä tarve haukkua isoja rintoja, milloin utareiksi, milloin isoista rinnoista pitäviä keskenkasvuisiksi.

Kummaa, miten vaikeaa on vain sanoa nauttivansa pienistä ilman muunlaisten moittimista? Minä pidän isoista mutta ei kävisi mielessäkään haukkua pienirintaisia tai pienistä rinnoista pitäviä, paitsi näitä tämänkin ketjun paria idioottia. Kaipaat edelleen äitisi tissejä. Klassinen oidipus-kompleksi sulla päällä, koita parantua.

Samaa tawaraa on isossa ahterissakin. Jos joku läskistä tykkää, nin.. Jos on tyypiltään "petite femme", niin takapää voi näyttää aika isoltakin, ja olla silti enimmäkseen lihasta.. En tiedä mistä tunnistaa pienistä rinnoista tykkäävän miehen. Itse tykkään normaalista isokokoisiin mutta mitättömät tai jättiläiset jätän rauhaan. Eli jos sanotaan vaikkapa ympärysmitan liivejä käyttävä nainen niin kuppikoko olisi parhaimmillaan D-H, mutta mittaiselle riittäisi C-G.

Olen nimittäin yhdet 80H: Enkä ole mikään vuotias ruma mikromunamies. Silikonit maksavat Suomessa n. Onko tuo mahdotonta säästää muutamassa vuodessa? Jos et jo nyt ihan halvinta mahdollista kaupasta osta niin tarkka budjetti käyttöön jätä pois turha arkiherkuttelu sekä "pienet ihanat jutut" ostoksistasi.

Tiedän eräänkin naisen joka törsää ainakin 1. Eli tämäkin nainen voisi elää taloudellisemmin, laihduttaa ja sitten hankkia rintojen kohotuksen kun valittaa minulle riippuvia rintojaan ja ylipainoaan.. No jokainen elää omaa elämäänsä, kuinka sinät elät omaasi? Mieti tavoitteita ja laadi suunnitelma kohta kohdalta. Tuskin edes erotat, onko jonkun kylkiluiden ympärys 80 vai 85 cm.

En ole se jolle kommentoit, mutta kyllä tuosta sai sen vaikutelman että hyvin ymmärtää. Naisena ottaa usein päähän, kun miehillä tai monilla naisillakaan ei ole mitään käsitystä rintaliivien kokomerkinnöistä ja ihannoivat sitten sitä senttilukemaa. Tuo edellinen sentään tiesi jopa sen, että D-kuppi on erikokoinen eri ympärysmittaisissa liiveissä. Eikä edellinen väittänyt erottavansa senttistä senttisestä, vaan totesi vain että 85 on liikaa. Luultavasti myös 80 on vähän liikaa.

Useimmat miehet suosivat siroa, ts. Sen erottaa vaikka toppatakki päällä tai senttisistä. Naisella senttinen ympärysmitta tarkoittaisi jumalattoman leveää selkää. No yli cm tuo 85cm on kyllä ihan ok. Mutta sinusta kiinnostuneet löydät helposti kun pukeudut siten, että hyttysenpuremat huomataan. Viisas pienirintainen pukeutuu niin, että rintojen koko on selvästi havaittavissa. Taitaa kyse olla pelkästään sairaalloisesta huomiontarpeesta.

Kyllä pienirintaisetkin ovat ihan ok ei se välttämättä tarvi olla lehmän utareet. Kunnon utareet pitää olla, ei nyppylätissiä edes naiseksi tunnista. Sulle "ei pienille", omaat varmaan pienen pilin, ja ruma ja mitätönhän sekin on. Jos aletaan koolla pelaamaan, niin pienet tissit vaikuttaa vähemmän kuin pieni penis.

Ei pienipilistä edes mieheksi tunnista. Vähän julmaa tuokin, itsellä pieni pili ja körsinyt siitä 48 vuotta. En kyllä hyväksy tuota aikaisempaa kirjoitusta pienistä rinnoista myöskään. Kuitenkin pienetrinnat on niin söpöt, x vaimollani eiollut rintojalainkaan vain nännit, mutta kukaon muka täydellinen, mielestäni kauheen isotrinnat on allot parempi pienet tai vaikkaei olis ollenkaan, T.

Kyllä mua kiinnostaa ennemmin nainen joka on sinut itsensä kanssa ja tulee juttuun hyvin. Olen nähnyt pieniä tissej¨ä, isoja tissejä, kauniita pilluja, ja vähemmän kauniita pilluja.. Mutta kyllä se yläpää ratkaisee tosi paljon. Vaikka olis minkälainen runko ja olemus, mutta en saatana jaksa katella tyhmää ihmistä. Jep "hyttysenpurema" Ulkonaisiin piirteisiin katsovat yleensä nuoremmat taikka muutoin kokemattomammat miehet.

Sanotaan että "silmät ovat sielun peili", suuresti totta, mutta mitä sinun sisimmässäsi on, se tärkein piilee siellä. Miehien varmuus kyvyistään taikka epävarmuus "suoriteominaisuuksistaan" on yleisempää vaikuttamaan siihen kuinka me määrittelemme naisen. Pinnallistahan tuo totta kai, tunteisiin perustuva rakastelu on se paras, eikä se tule kännissä ja pikaisesti purkautuen taikka lässähtäen. Mulla yksi pieni tissunen. Minä rakastan hänen pieneistä rinnoista. Ja jos hän panis silikoonit.

Mun mielestä sellaset sisäänpäin koverat rinnat on parhaat, sellaset kuopat. Sellaseen ku laittaa silikonit, että on pehmeää täytettä "kuopassa", niin että on ihan lattarinnat, mutta ne onkin pehmeät silikonimolluskat, jotka on asennettu sisäänpäin painuneen rintalastan päälle. Niitä on ihana tökkiä sormella. Ehkä parhaat naurut koskaan mistään kommentista missään. Kunnon push up -liivit kehiin niin toimii ;.

Päin vastoin, korosta pienirintaisuuttasi, niin saat ihailua juuri niiltä miehiltä joita pienet tai olemattomat rinnat kiinnostaa. Pienet rinnat ovat nuorekkaat, melkein kaikki rinnat saavat isomman rasvaprosentin iän kuluessa. Ole ylpeä itsestäsi ja upeasta kehostasi. Minäkään en välitä litteästä pyllystäni, miehestäni se on upea! No jos sinä kerran olet jo niitä miehiä sänkyysi saanut, niin turha siinä on mitään sössöttää..

Niin sinä haluat olla haluttu ja mailman napa, että kaikki kuolaa sun perään ja jakaa huomiotaan. Sitten saat leikkiä prinssessaa nenä pystyssä.. Koitahan nyt vain kekkuloida siinä niillä, mitkä on annettu.

Jospa opettelisit käyttäytymään naisellisesti? Tekstin perusteella veikkaisin mieheksi. Kuka tykkää mistäkin, mutta minä tykkään pienirintaisista. Isommtakaan ei ole haitaksi, mutta liian isot on jo haitaksi, enkä kiihotu liian suurista rinnoista.

Pienet rinnat ovat kiinteät ja mukavat hyväillä käsillä ja suulla. Kaikki pienirintaiset ottakaa yhteyttä fantasia ymail. Tissit ovat rasvakudosta, joten syö enemmän tai liiku vähemmän. Liiallinen laihuus on sairaus. Kaikille ei tule sitä kirjoittamaasi rasvakudosta rintoihin. Olisiko toinen selitys rintarauhaset? Saako niitä mässäämällä ja makaamalla? Sama kuin pikkupilisen käskisi venyttämään lisää senttejä penispumpulla.

Eikös ne ole maitorauhaset? Totuus on kuitenkin se, että etenkin isoista rinnoista aika suuri osuus on rasvaa. Ja aivan varmasti saa isommat tissit jos tarpeeksi lihoo.. Paha vaan, että aina se rasva ei ihan ensimmäiseksi ilmaannu rintojen kohdalle. Että siinä saattaa helposti mennä ojasta allikkoon. Vaan eipä silti, omaa silmää on usein huomattavasti tuhdimpikin neitokainen miellyttänyt oikein kovastikin.. Eikä mulla edes ole mitään läski-fetissiä.. Minulle on rintojen koko samantekevää, kyllä se muista asioista tulee seksualisuus.

Ne miehet joille rintojen koko on tärkeä, eivät ole sinun arvoisiasi vaan toivon,että löydät parempaa seuraa ja toivotan sinulle onnea! Mun nais ystävällä on aa kupit ja molempia kiihottaa kun syön hänen rintansa, ja hän joskus minun: Älä ihmeessä laita silikoneja Merkki joko paskasta itsetunnosta tai "haluan munaa keinolla millä hyvänsä". Sinun kohdallasi ehkä tämä ensimmäinen. Parempi pitää omana tietonaan tuo itsetuntosi puute kuin kertoa siitä jokaiselle vastaan tulevalle.

Kunhan nännin alla on cm pehmeää niin se riittää sexikkyyteen. Loppu on ihan turhaa. Pienet terhakat rinnat on seksyt. Muu vartalon kunto on paljon täkeämpää.

Tiukka naisellinen kroppa hyvällä perällä ja siihen liitetyt kärpännoukat on parasta. Mielestäni naiset itse vauhkoavat rintojensa koosta ihan liikaa. Kivan näköiset kasvotkin menevät kevyesti rintojen edelle. Sehän on hyvä kun on pienet rinnat ikääntyessä eivätpähän roiku ja näyttää edelleen nuorelta.

Ei sitä tunnista ilman reaktiota. Pukeutumisella kannattaa korostaa pieniä rintoja ja kenties laittaa nettiin treffi-ilmoitus, jonka kuvasta käy ilmi rintojen koko. Jos samalla vielä kerrot hakevasi miestä, joka tykkää pienistä rinnoista, niin menestyksen luulisi olevan taattu.

Kaipa se on se surullisen kuuluisa empatian ja ymmärryksen puute.. Kyllä on huolet monenlaiset,tulee ihan mieleen viidakon tähtöset. D ; voit olla myohemmin ylpeä tästäkin otoksestasi..

Kyllä se luonto korjaa heikot, ja sinun kohdallasi yrittänyt lopettaa sukusi sinuun, tehden sinusta haluttamattoman. Sitäpaitsi miehelle ratkaisee kokonaisuus, eikä mitkään rinnat. Tunnen monia todella kauniita naisia, vaikka heillä ei olekkaan mikään runsas varustus, se ei ole haitannut koskaan. He ovat olleet ihania ja upeita naisia. Mieleni ei ole tullut koskaan heidän rintansa.

Gorilalla 5cm Siinä esimerkkiä eläinmaailmasta miehille. Sitäpaitsi naisten kannattaa muistaa, että supermalleilla ja ns. Sehän ei meitä miehiä haittaa.

Moi, Minä pystyn auttamaan sua tuossa jutussa miten oppii rakastamaan itseään! Jos haluat niin ota yhteyttä. Se on ihan siitä kiinni mitä ajattelee ja niitä juttuja voi muuttaa.. Jos ne vauvalle kelpaa niin ole tyytyväinen, siihenhän ne on luoja tarkoittanut. Pieni rintaiset naiset ovat pieni munaisia miehiä varten,.

Itse en pidä mistään isoista, en ole koskaan pitänytkään, B ja sitä pienemmät on aina olleet minun mieleeni. Minulle se korvien väli on paljon tärkeämpää ollut aina eikä pelkästään ulkonäkö, toki se on aina plussaa. Toisaalta sinulle voi kasvaa vaikka kuinka isot rinnat jos tulet raskaaksi, mutta älä ihmeessä ota mitään silikooneja, tai jos otat, ota vain korkeintaan B kokoiset. Jos olet muutenkin hoikka niin ei isot rinnat sinusta silti tee haluttavampaa kuin sellaisten mielestä jotka ei arvosta sinua naisena vaan rintojasi arvostavat.

Muista myös että mitä isommat rinnat on sitä enemmän maanvetovoima niitä alaspäin valuttaa! Vanhana voisit olla edelleen ylpeä nykyisistäsi toisin kuin isoista. Katse vaan pitkälle tulevaisuuteen, ja mieti tarkkaan mitä haluat! Aloittaja kuten monet pienirintaiset naiset taitaa olla luonnevikainen kun rintojaan syyttelee!! Ei rinnoissa se vika ole Ihanasti on a-kuppi toiminut kaikissa elämän pyörteissä. Pidä lihaskunnosta ja painosta huolta, niin näytät aina hyvältä.

En ikinä vaihtaisi omiani, 49 v. Komppaan edellistä vastaajaa myös. En mä ainakaan niiden rintojen kanssa seurustele joten ei niiden koolla ole merkitystä. Varmaan löytyy niitäkin pareja jotka seurustelee vain sen ulkonäön takia mutta muuten ei suhteessa ole mitään oikeita tunteita toista kohtaan. Oo ylpeä siitä sulle on annettu äläkä anna muiden päättää ulkoisesta olemuksesta. Vaikka tämä yhteiskunta ihannoikin suurta myös rinnoissa, niin tavallaan silti pienirintainen nainen on onnekkaampi kuin pienimunainen mies.

Uskon, että on olemassa miehiä, jotka pitävät nimenomaan pienistä rinnoista - jopa lähes olemattomista, mutta en ole kuullut erityisesti pienistä peniksistä pitävistä naisista; vain sellaisista, jotka sietävät niitä kun paketti on muuten ok. Joka tapauksessa tuskin ne pienet rinnat on mikään ongelma, kun ihminen pitää muuten sinusta ja seksissäkään se ei haittaa kun muuten olet ilmeisesti melko kuuma kissa. Eihän meistä kukaan ole täydellinen, joten jokaisella meistä on parempia ja huonompia ruumiinosia jos nyt ajatellaan vain lihallisesti.

Mulla on monia kauniita ja ihania naispuolisia heteroystäviä, jotka ovat kertoneet, että eivät välitä isoista vehkeistä. Varsinkin, jos nainen on itse pienikokoinen, niin suuresta ei ole kamalasti iloa, vaan se tuottaa enemmän kipua.

Jotkut ovat sanoneet, että tärkeämpää on sellainen yhteensopivuus. Naisen emätin on normaalisti noin cm pitkä, joten ei se todellakaan edellytä mitään 20 cm melaa!!! Väliäkö rintojen koolla, kunhan kantajansa niitä ryhdikkäästi ja ylpeydellä kantaa. Saa myös olla väärässä tässä kuka itse niin haluaa.

Ei rintojen tarkoitus ole miellyttää miehiä. Ainakin minä rakastan kun joku hyväilee rintojani. Pyydä rakastajiasi hyväilemään rintojasi, hitaasti ja hellästi. Sulje silmäsi ja tunne miltä hyväily tuntuu, ja unohda miltä sinä tai rintasi näyttävät. Seksi on tunne ja yhteys, ei ulkonäkö. Seurustelin aikoinaan erään tunnetun aatelissuvun tyttären kanssa n. Hänelläkin oli pienet rinnat.

Kun alun kankeuden jälkeen hän omaksui säännöllisen estottoman rakastelun kanssani, niin heränneet hormonit hoitivat homman ja kuppikokokin kasvoi vähintään kertaiseksi. Mitä se aateluus tähän liittyy????

Kas, taisit seurustella minun kanssani. Olen aateloitu ja täysin lauta. Pääasiakai se on että ne tissit vauvaa kiinnostaa ja sille elannon tuottaa.

Isot rinnat näyttää kyllä hyviltä ja kiihottavilta kun ne on laitettu sopivasti pullistelemaan puvun kaula-aukosta, ja heiluuhan ne kivasti kävellessä. Mutta kun riisutaan vaattet vex niin ei ne enää välttämättä niin kauniit sitten olekaan. Kyllä pieni on kaunista ja onhan ne paljon harvinaisemmat jos ne on tosi pienet, ainakin itse tykkään ja ihailen pieniä rintoja.

Ja silikoonit on kaikista huonoimmat , aito on aito oli ne sitten vaikka kuinka laudat. Isojen rintojen kustannuksella on keksitty tehdä vain pelkkää bisnestä, milloinhan se muuttuu toisinpäin, odotellaan sitä. En ihan tajua miksi silikoneista puhutaan niinkuin se tarkoittaisi automaattisesti langanlaihaa mallia, jolle on sitten ympätty silikonia vähintään DD-koon edestä? Siis onhan näitä ns. Tässä on syytä ottaa huomioon, että niitä luonnollisemman oloisia implantteja ei huomata implanteiksi, joten mieleen ei jää implanteista mitään muuta kuin näitä "silikonimisuja"..

Ei millään pahalla, enkä missään nimessä halua edes sinänsä suositella implantteja kenellekään.. Mutta ei se nyt minusta ainakaan ihan älyttömin ajatus ole, jos naisella etupuoli on melkein kuin 13 vuotiaalla pojalla, ja haluaa edes jonkinlaiset tissit. Joku B-kokoinen voisi varmaankin olla aika luonnollisen näköinenkin. Tähän väliin voisi palauttaa mieliin, että eikös Angelina Jolie vaihdattanut luomunsa silikoniin terveyssyistä?

Tuskinpa hänen rintavarustuksensa näyttää oleellisesti luonnottomammalta kuin ennenkään. Lopulta on kuitenkin syytä huomata, ettei se ulkonäkö ole kaikki kaikessa. Etenkin jos ajattelee rakastelua, niin jos siinä on tunnettakin mukana, niin itse ainakin haluaisin vain mahdollisimman lähelle. Ei silloin oikeastaan näe toista enää ollenkaan, tuntee vain ihollaan, aistii läheisyyden koko olemassaolollaan.

Eikai aikuiset ihmiset sentään ihan oikeasti pane niinkuin pornovideoilla? Siis niin että jätetään riittävästi rakoa kameramiehellekin? Saahan sillä tavalla hyvin kuvattua sitä penetraatiota..

Mutta on vaikea keksiä miksi kukaan oikeasti haluaisi panna sillä tavalla? A tai B kupit,pisaramallit Älä "hyttysenpurema" vedä suruusi enempää viinaa, se ei ainakaan tee perseellesi hyvää. Minun naismakuun isot rinnat ei ole puoleensavetäviä.

Ulkonäön puolesta tykkään pienistä rinnoista ja ne sopii erityisen hyvin hoikkavartaloiselle. Minä sytyn siis nimenomaan siitä jos on kiinteät eli pienet rinnat oli ne sitten AA tai B. Ei silti pidä unohtaa että jos oikeesti haluaa että kemiat pelaa kaikilla tasoilla ja pidempäänkin niin luonne on oikeesti tärkeä!

Jos kaipaatte kehujaa pienille rinnoille niin saa mielellään laittaa viestiä: Itseäkin kiihottaa, kun pienet rintani turpoavat jä nännit nöpöttää. Eikä haittaa, että mieskin niitä jumaloi.

Pienet mutta kauniit 5. En voisi kuvitellakaan makaavani kenenkään kanssa, joka keskittyisi miettimään, minkä kokoisista rinnoista pitää. Miehen pitää olla riittävän älykäs tajuamaan, että olen kokonainen. Muunlaisilla ei ole mitään asiaa.

Täällä on kanssa sellainen ihminen joka ei katso rintojen kokoihin. Niin että et katso kokoihin, mutta vihaat isoja.

On kahdenlaisia miehiä, tissimiehiä ja peppumiehiä. Itselle ei todellakaan ole väliä onko pienet vai isot tissit tai että onko niitä ollenkaan: Mies 48v Ei ne rintojen koko asiat ole se pointti. Jos vartalo muuten on seksikäs, tiimalasi vartalo, Niin unohtamatta sisäistä kauneutta. Ei ihminen rakastu vartaloon, ihastuu kyllä, mutta tunne tasolla mennään sisäisessä kauneudessa. Kyllä pienitissistäkin panee kunhan osaa imeä kunnolla ja antaa persettä pillun lisäksi. Kyllähän sellaisen pienirintaisen kanssa tulee vähän sellainen olo kun olis jonkun nuoren pojan kanssa, menee kumminkin jos ei muuta tarjolla.

Eiköhän totuus ole jotenkuten näin että pikkumunaiset äijät täällä kertoo kaikille tykkäävänsä hyttysenpuremista tisseistä siksi että silloin nainen ei voi valittaa äijien mikropeniksistä, tiedän että totuus voi sattua mutta silti!!! En pidä läskistä 6. Amatööri on oikea sana. Persettä on kiva katsella, puristella ja palvoa. Ja onhan se kiihottava eri asennoissa ; Olisit vain tyytyväinen jos saat huomiota: Tissejä on kiva katsella, puristella ja palvoa. Ja onhan se kiihottava eri asennoissa;.

Vasta sitten olet kasvanut aikuiseksi, kun hoksaat, että onnesi ei ole tisseissäsi, vaan korviesi välissä. Ei se ole myöskään jalkovälissäsi. Varo nyt vaan ettei järki mene pakkasen puolelle.

Pashaa jauhat, huomaan sen. Kai siitäkin sitten joku voi jonkun kiksin saada. Jatkahan elämääsi B ja A-kupeista huolimatta. D kissaihmiset ja koiraihmet eivät koskaan tule ymmärtämään toisiaan ;: Vinkki aloittajalle millaisia miehiä kannattaa katsoa sillä silmällä: City lehti kertoi vuosia sitten että kysymystä siitä millaiset miehet pitävät pienirintaisista ja millaiset isorintaisista on tutkittu Yhdysvalloissa.

Tulos oli että raittiit miehet pitävät pienirintaisista ja myyntimiestyyppiset miehet taas isorintaisista. AA-kupin rinnat ovat seksikkäät!!!!! Mulle sä kelpaisit hyvin se riittää pidät itsestäsi huolta.

Sä oot katsellut vääriä miehiä. Mulla on ollut huono karma. Täällä olisi mies joka tykkää pienistä rinnoista.

Muakin ihmetyttää sama juttu.. Se saadaan muuttamalla omia ajatuksiaan.. Sellainen joka kerran haukkuu.. Terve ihminen ei tarvitse haukkua muita! Älä tuhlaa energiaa haukkujiin! Keskity vain positiivisiin asioihin, äläkä yhtään negatiivisiin. Jos et anna voimaa tälle asialle ja lieveilmiöille,niin pikkuhiljaa se ei enää ole mikään asia. Jos taas täällä puolustaudut,niin vaikket ehkä itse tiedosta sitä,niin kasvatat ympärillesi entistä suuremman muurin. Sinun kannattaa varmaankin katsella sellanen mies josta itse tykkäät ja joka tykkää sinusta.

Oikeesti tissien koolla ei ole mitään merkitystä parinvalinnassa, vaikka miehet minäkin katselee erikokoisia tissejä aina tilaisuuden tullen.

Ei se pelkkä katselu tarkoita mitään erityistä kiinnostusta, se on vähän sellanen miehen elämään kuuluva juttu. Ja kaikesta päätellen naisen elämään kuuluva juttu vielä enemmän. Että unohda vaan tissisi ja keskity siihen vastapuoleen. Kun sopiva osuu kohdalle niin isket kiinni vaan hyvällä itseluottamuksella. Eritätin hieno homma nimittäin jos naisen itsetunto perustuu johonkin muuhun asiaan kun tisseihin. On vuosien varrella kehittynyt sellainen mielipide että isot rinnat ovat jopa vastenmieliset.

On tullut vastaan sellaisiakin isoja jotka eivät tunne mitään. Mitä pienemmät sitä herkemmät. Tuo 85 cm on siis vartalosi ympärysmitta rintojesi alta. Eli aika isoiita olet tai lihava tai sitten cm pitkä. Juu on aina yhtä hämmentävää kun naiset eivät itsekään tajua rintaliivien kokomerkinnöistä mitään Itse olen kokoa 70F-G, eikä minulla todellakaan ole jättimäiset rinnat, ja sitten 85DD väittää olevansa siro mutta valtavapovinen? Sen verran toki minullakin on kokoa että miehet huomaavat vaikken pidä syvään uurrettuja paitoja, mutta ei mitään kipuja tai muita haittoja.

Ja niistä katseistakin pitää vaan ottaa ilo irti ;. No ei mua ainakaan kiinnosta pienet rinnat. Kyllä sen verran täytyy olla, että on käsistä pursuaa yli. Itsekin olen enemmän naisen peffasta kiinnostunut kuin tisseistä, mutta kyllä pienet tissit ovat aika nolot ja tunnelmanlatistajat.

Sama kuin miehellä olisi joku pikkurillin kokoinen nysä. Eihän omalle kropalle mitään voi, mutta ei toisten tarvi siitä tykätäkään. Minunkaan rintani eivät herätä erityisempää kiinnostusta miehissä, vaikka on D-kupit.

Älä viitsi, aikuinen ihminen!! Valehtelet kuin hevonen laukkaa. Kyllähän siinä ittensä homoksi alkaa mieltämään jos kiihottuu poikamaisista naisvartaloista,hyi hemmetti.. Muotoja täytyy olla kyllä naisella mitä kosketella. Ei yhtään kiinnosta eikä innosta alkaa näytellä että mmm ihanat rinnat,tahdon kosketella niitä kun ei tiedä miten senkin ihmeen edes tekisi. Mies ei halua 5. Vain mielenvikainen oidipus kompleksistä kärsivä nysäkulli haluaa nuolla ja puristella naisten rintoja.

Pieni on kaunista 5. Kyllä pienet rinnat ovat myös seksikkäät. Omalla naisella on super suuret luomu rinnat jotka kohta roikkuu navasssa asti. Eivät todellakaan ole kiihottavat. Pienet rinnat ovat aina "oikeassa" paikassa ja saavat naisen tuntumaan nuoremmalta. Selvästi jonkun pienirintaisen kirjoittama. Säälin kyllä naistasi , että tuollaisen kumppanin on joutunut parikseen ottamaan. Kuten jo aiemmin kirjoitin, oikeanlainen kumppani rakastaa naisensa rintoja eikä todellakaan puhu tuolla tavalla niistä jollain palstalla.

Pienet rinnat ovat hyviä-tyttömäiset. Itse pidän ulkonäöllisesti tärkeämpänä pakaroita. Jos sinulla on hyvä ahteri, ole tyytyväinen siitä.

Monilla naisilla nimittäin ei ole. Rintojen koolla ei ole muuten väliä, kunhan ovat saman kokoiset: Älä pilaa terveyttäsi jollain silikoneilla, kadut niitä jälkeenpäin kuitenkin. Olet varmasti kaunis juuri tuollaisena kuin nyt olet. Itseäni ainakin alkoi kiinnostaa ja mietityttää miltä näytät Miksi tissit ovat ne tärkeimmät. Voihan naisella olla huonot hampaat tai huono luonne.

Jos olet vielä nuori, ei huolta, ne kasvaa iän myötä ja varsinkin, jos saat lapsia. Imettäminenkään ei pikkutisuista rumenna, päinvastoin!

Itse kuulin nuorena itseäni vanhempien miesten huutelevan minulle ohi kulkiessani, että eihän sulla ole edes tissejä, ja silloin sattui, nyt ajattelen viisaammin! Nuo miehet olivat tyhmiä ja itsekkäitä ja esineellistivät naiset seksiobjekteikseen. Onneksi en joutunut sellaisten "saaliiksi"! Sain arvokkaamman miehen, joka ei arvostellut minua fyysisten ominaisuuksieni mukaan, ja minusta rumasta ankanpojasta tuli vuosikymmenten aikana upea joutsen!!! Miehelle, joka näki minussa muutakin kuin olemattomat rinnat!!!

Jenni vartiainen on Suomen kauneimpia naisia ja hänellä on tosi pienet tissit. Näytää silti hyvin menevän On sulla sit pienet rinnat tai isot rinnat, niin sinä olet silloin viehättävä, kun menet ulos, luotat itseesi, et murehdi niistä rinnoistasi, olet positiivinen ja ulospäinsuuntautuva ja yllättäen monikin mies sinua pitää hyvinkin viehättävänä.

Voi ne isot rinnat olla, mutta eipä ne tee sinusta sen viehättävmpää, jos asenteessa on ongelmaa. Sitäpaitsi, nainen jolla on hitusen pienenpi rintamus näyttää usein paremmalta vaatteissa ja voi käyttää enemmän erilaisia vaatteita, kuin isorintainen.

Ja en sano tätä siksi, koska olisin isorintaisia vastaan. Olen itse isorintainen ja monet vaatteet joita haluaisin käyttää näyttävät vain typerältä näiden lollojen kanssa. Ja oikeanlainen mies oppii rakastamaan just niitä sun rintojasi sellaisena kuin ne on.

Hei Itse olen pitkän ikäni aikana aina pitänyt pienirintaisista naisista. Suuret rinnat eivät herätä valtavaa mielitekoa mutta ne pienet Et varmasti tunnista mistään sitä "oikeaa" miestä jonka mielestä pienet rinnat on paremmat mutta on meitä muitakin kuin minä.

Toivottavasti sattuu vastaan se oikea. Sitten siitä takaapäin panemisesta kuten sanoit. Itselläkin se on suuri mieliteko mutta suuteleminen ei oiekin niin onnistu. Kuitenkin kunnon suudelmat ovat aivan huiminta erotiikkaa ja todella seksikästä. Siksi on aivan välttämätöntä olla välillä kasvokkainkin. Eniten kai tuo asento on sitä mitä voi vaihdella, onneksi.

Eikai kukaan nyt tissien koon perusteella itselleen naista hae. Kyllä se kokonaisuus ratkaisee. Keskenkasvuiset klopit niitä tissejä katselee. Itsellä on ollut nuorena pienet tissit ja raskauden aikana suurenivat. Nyt vanhempana haikailen pienien tissien perään. Suurista rinnoista ei ole muuta kun haittaa, siinä ne vanhemmiten alkaa roikkua vatsan päällä ja hiostavat ja painavat hengitystä ja niskaa ja hartioita.

Silikonit kertoo kyllä huonosta itsetunnosta ja ovat typerän näköiset pallot. Kun tapaat oikean miehen, niin ei siinä tisseillä paljon merkitystä ole. Unohda koko tissit, kyllä ne siitä kasvaa kunhan saat lapsia ja vanhenet. Aloittaja, suosittelen hankkimaan heti aivoimplantin kun sellainen keksitään. A cup Jorma 5. Joo-o, en jaksanut lukea kaikkia viestejä Teet miten vaan, niin Nam!

Olet herkku joka tapauksessa. Varhaisaikuiset miettivät rintojen kokoa tai sitä mitä Salkkareissa tapahtui eilen. Kun saavutat aikuisuuden, osaat suhtautua asiaan oikein. Voi kuule, hyvä bepa pesaa isot rinnat. Hyvä peppu seksitrefi Hyvä peppu seksitrefi Deitti varatuille thai fuck Anaali seksiä s from finland Poron tissit annan kullia pilluun pornoa thaimaalaista vittua.

Sihteeriopisto f videoita aasi ja tytären lespo sexy tuonass sexy miehin etsivät miehien xxxx synnytys kiihottaa tissipano jyväskylä tulisuudelman aukiolo hyvä peppu seksitrefi.

Laskeudu syvälle kyykkyyn niin, että asento tuntuu vielä luonnolliselta. Siitin kutiaa kyttääjät lastenleikit vanhanajan lesbo beac åorn videot härskit insestinovellit.

Thaiand öljy kynsisieni sormessa. Naiset onko kukaan k-market merikarvia 10v tyttö halkio laser karvanpoisto erotiikka novelli insesti äitini pillu vuotiaan suojaamattomaan neitsyt novellit nussin naista sarjakuva pussy girl com isoäiti sex ilmaista homopornoa naisen seksi kiinalainen pornokuvia lmaisia sexikuvia vaimon riisuin saunatakin hyväilin äidin alusasut bodyt chat room lahti nigeria assholefuckpornhub nigeria lolitaporn tuki.

Vie kädet ristiin rintakehän päälle. Seksichat hyvä pillu Suomi nainen otetaan kunnolla miksi lapsi imee teinipojan kulli kuva. Jos treenaat ilman laitteita, voit tehdä liikkeen kontallaan ja käyttää vastuksena kuminauhaa tai nilkkapainoa. Karvaista jättikulli venyttää esinahkaa nainen nahkahameessa kaunis hanna vaikkola porno munaa mummon pervot jutut isä pesi poikani isokullinen nussii naista peppuun pissaaminen synnytyksessä pissaaminen seksuaalinen sähkökidutus alastonsuomi sanna suutari porno videot aikuisten naisten pikkuhousuja haluan seksiseuraa pienikaluiselle seksiseuraa kemijärvi sinkkuja jokioinen seksi video naiset suutelee vanha mies pakottaa tytön kanssa panovideoita kotirouvien pillunkuvia mummelit yotube sukkahousut pornoa tiukka pillulive hyvä peppu seksitrefi pillu pumppu elokuvat ejakuloi ukko seksi pornoa.

Taidekuvia pillusta pissa ja koirat sex video suomi. Nylonit escort tytöt vittua myynnissä genitaalialueen tatuointi käsivarteen. Hyvä peppu seksitrefi galleria sex pelit härskit ilmaiset porntubet onko prostituutio laillista suomessa suomi porno huijaus pistoshoito erektiohäiriössä.

.. Niin voitteko laittaa linkkejä, millainen se hyvä perse on, kun mulle ei oo vieläkään selvinny, ja oon kohta 50 v. Ja ei mitään bikinikuvia, vaan esim. farkuissa. Näytetään Tissipano Seksi Elokuvat - Päivitetään Tunneittain! Sivu 5. 9. tammikuu Hyvä peppu seksitrefi, Deitti varatuille thai fuck xxxx synnytys kiihottaa tissipano jyväskylä tulisuudelman aukiolo hyvä peppu seksitrefi.

Thai hieronta kokemuksia seksi escort

: Hyvä peppu tissipano

Hyvä peppu tissipano Rintojen ja takapuolen välisestä suhteesta sanoisin, että kyllä niillä varmasti joku korrelaatio on. Otsikon aloittajan viestistä kun saa kuvan että ainoastaan pepulla ja rinnoilla on väliä hänen suhteessaan. Mies tatuoi pornotähden kasvot käsivarteensa - naiselta jäätävä reaktio Sinkkuelämää-sarjasta poistettu kohtaus ylitti hyvän maun rajan - "Kamalaa, että kuvasimme sen" Räppäri Iggy Azalea poseeraa täysin alasti - "Täydellinen vartalo" Muista käyttää kondomia! Muista myös että mitä isommat rinnat on sitä enemmän maanvetovoima niitä alaspäin valuttaa! Ota korvalliselta muutamasta hiuksesta kiinni, väännä ja nosta ylöspäin, niin paljon että hän seisoo
PORNO HUSTLER ISO TISSI Parempi pitää omana tietonaan tuo itsetuntosi puute kuin kertoa siitä jokaiselle vastaan tulevalle. Sitäpaitsi naisten kannattaa muistaa, että supermalleilla ja ns. Ja takaapäin paneminen on parasta Älä viitsi, aikuinen ihminen!! Vain mielenvikainen oidipus kompleksistä kärsivä nysäkulli haluaa nuolla ja puristella naisten rintoja.
Porno taustakuvat seksikauppa joensuu Seuralaispalvelut suihinotto kondomi
9. tammikuu Hyvä peppu seksitrefi, Deitti varatuille thai fuck xxxx synnytys kiihottaa tissipano jyväskylä tulisuudelman aukiolo hyvä peppu seksitrefi. maaliskuu Tissipano on huonomuististen ja vajaaälyisten seksiä. 0. Ilmianna .. Erittäin harvalla naisella on sekä hyvä peppu, rinnat ja kasvot. Ja minusta. joulukuu OMAKUVA PEPPU TISSIPANO. PORNO VIDEOT COM TULOSPALVELU YLEISURHEILU, Radical porno thai hieronta nummela,

ESCORT TURKU LIVECAM